Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Edinburgh Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 6056 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 6056 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2017
6.9

En la habitacion habia pulgas y me picaroon. una situacion muy desagradable y desafortunada. Me parece incredible que no cambien las sabanas y limpien bien cuando se marcha un cliente y viene otro. Obviamente, nunca volvere a este establecimiento.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
8.6

Zentral und ok für einen kurzen Aufenthalt

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
15 Maj 2017
7.7

Super Lage. Zimmer okay für ein oder zwei Nächte :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
8.9

The staffs are nice and helpful! The site of the hostel is great! I will recommend my friend to stay there!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
9.1

Everything nice, except for one thing that bugged me: When using your credit card in Scotland, it's important to state that you want to pay in GBP (instead of EUR in my case). If you choose your local currency, which seems to be default, the banks will add a scammy exchange mark-up. When I checked in and paid, I had forgotten about that. I wish staff had reminded me, which they didn't. So I ended up loosing money to scammy practices, which I hate. Otherwise staff was super friendly, though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Maj 2017
8.0

Good if you're up for a party hostel. As a quiet person, I think I wasn't a fit for the place. Staff is super friendly, and always willing to provide directions and help, but a little bit aloof. Cleanish, but the washrooms can get real bad. Power outlets are far from beds. I would probably go again if I were a party person, mostly for the location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
9.4

Great location. Well managed check in and super friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • camdentaylor
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Maj 2017
9.4

Most amazing hostel! Literally the only issue I had with it was the fact that the bunk beds are really low so you can't sit up if you're on the bottom bunk...hit my head a couple times in the night. But hey if that's my only issue than I'm going to be quite happy!!! Staff were amazing, room was clean, bathrooms were clean, AMAZING location. VERY happy with my stay (wish I stayed longer)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Maj 2017
7.4

The location was amazing and front desk staff was really helpful! The common rooms are nice, and there are 2. The staff are all nice, but really only hang out with each other. The rooms are average, and you can be in a room with people staying there long term (a month or more), plus it is not really a youth hostel. The kitchen was adequate, but there were never any spoons!! Super frustrating when you want to eat soup or cereal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
9.1

Chambre individuel sous les toits parfaites en tout point. Étant allergique aux acariens je tiens à préciser que la moquette dans la chambre ne m'a pas provoqué de crise ce qui montre que les chambre sont bien entretenus et aérée. Les sanitaires était immaculée, même en étant séparés du bâtiment principale la cuisine était fonctionnelle avec ce qu'il faut pour prendre un café ou un thé. Une très bonne adresse en pleins centre ville avec dans la rue des cafés où prendre le petit déjener !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.