Hostelworld.com

Edinburgh Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 5,228 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 5,228 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.6
Edinburgh Backpackers Located at 65 Cockburn St, EH1 1BU, Edinburgh.
Edinburgh Backpackers
Scotland
Edinburgh EH1 1BU 65 Cockburn St, EH1 1BU
83% 5228
55.9506175 -3.1889104
Edinburgh Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • kimhb2748
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Maj 2016
9.1

일단 위치가 너무 좋습니다! 로열마일 가운데 위치해있어서 기차역에서도 십분이고 주요 광광지 바로 옆골목이라 좋았습니다! 일찍가면 체크인전에 무료로 짐맞겨주고 체크아웃 후에는 3유로 지만 위치가 좋아서 아깝지 않았습니다. 시설도 좋고 쾌적한데 좀 아쉬운게 엘리베이터 없고(계단이 많아요...) 침대꺼짐이 굉장히 심하다는거..? 보안은 전부 카드키라서 좋았구요! 조식은 없는데 옆에 식당가서 카드 보여주면 15프로 디시 해줘서 먹었습니다! 가시게 된다면 scottish breakfast 드셔보시길! ㅋㅋ 좀 짜지만요!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
4.6

The staff had been very friendly - so no complaints on that. I got the privet room in the additional building - nothing like in the photos on the web- room had around 4 m2, there was not space for my backpack and a suitcase on the floor: very dirty floor; uncomfortable bed and door with a flimsy lock - not possible to lock the room properly - I could not sleep being afraid that somebody can enter the room. I arrived in the middle of the night and couldn't go and look for other place to stay...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
9.1

Good basic hostel. Great value for Edinburgh.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
8.3

The hostel is well located near the Royal mile and the staff is always available to help you. The atmosphere was great. Just some problems with the Wi-Fi connection but I really recommend this hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Maj 2016
8.0

Onze raam had slechts enkele beglazing en er was veel straatlantaarns.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
8.3

Hostal en muy buena zona. Escogimos habitación privada con baño compartido. Estaba muy bien aunque hay que decir qe las calidades no son las mismas que las de un hotel, todo estaba limpio y correcto. Nosotros estabamos todo el dia fuera, solo lo usabamos para dormir y ducharnos asi que con lo que habia ya nos iba bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
10.0

Really good stay. 2nd time Main building nice loads of stories though lol. Clean bedding Nice reception staff Shower before 730 for hot water Tv room good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
8.9

This hostel has a wonderful, cute atmosphere and is perfect for young backpackers or college students. The location couldn't have been better, situated close to the train station and right off of Edinburgh's Main Street the Royal Mile. The staff are super helpful and kind. However during our second night the wifi stopped working and the showers ran cold with no hot water anywhere. Because of this hostel's prime location there is also a lot of noise coming from the street at night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
9.1

The location is fantastic! Right in the centre of town. It offers great value for money. Do bring ear plugs though as its noisy at night (there's a kebab shop across the road attracting the party goers). There's a lovely cafe next door for breakfast and the staff are extremely friendly. My one complaint would be that the top bunks didn't have any railings so I felt a bit insecure. That's just me though, this wouldn't bother everyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Maj 2016
5.4

We really did not enjoy our stay here. We were in a room out of the main building between the front enterance and security door it was very loud. The kitchen was very dirty and we only cooked on meal there becuase of it. That being said for the price we did not expect anything special.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.