Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Eden House - Porto

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 324 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 324 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.7
Eden House - Porto Located at Rua dos Bragas, n95, , Porto.
Eden House - Porto
Portugal
Porto 4050-123 Porto Rua dos Bragas, n�95
82% 324
41.1527614 -8.6147476
Eden House - Porto
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
9.4

Very nice place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
8.9

All in all it's a very good hostel. the only thing what i have to criticize, is that they have just one bathroom for women and another for men. So if there stay a lot of people, you have to wait sometimes very long. Except this it's a very good located hostel with a good breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
8.3

Auberge de jeunesse très sympa. Le personnel est à l'écoute et disponible. Seul petit bémol : le manque de douche, à l'étage il n'y a qu'une douche pour les femmes et une pour les hommes alors qu'il y a 3 dortoirs

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
8.0

Everything was oké, except the matrasses. I know it's cheap, but I use a hostel to sleep. If I can't sleep well because of the very thin mattress, it's not perfect. Everything else was there in the hostel and the city is full of positive energy, so my weekend was awesome.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
8.6

Good hostel, very calm, nice staff, but unfortunately no soap in the bathrooms. Breakfast could be better. Only toast and cheese and cornflakes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Wrz 2016
4.0

We had not a very pleasant stay at Eden House Hostel and changed the hostel after two nights. There was absolutely no atmosphere in the hostel, the communication with the staff was unpersonal. There is just one shower + toilet at each floor which obviously has not been cleaned during three days.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
8.3

De fácil acesso, transportes públicos à proximidade. Boa relação qualidade preço. Pequeno almoço básico. Quartos limpos. O WC das senhoras precisava de melhor manutenção (limpeza).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Wrz 2016
5.4

Run down Mouldy shower curtain Things broken Beds uncomfortable-you could feel all of the springs

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
7 Wrz 2016
10.0

Personal muy agradable.. dueña fantastica!! Me ayudo muchisimo.. lo recomiendo!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
8.9

J'ai passé 4 nuits à l'auberge de jeunesse, je recommande grandement Eden Hostel : des parties communes où l'on se sent bien et "chez soi", dortoirs et douches/sanitaires propres, le personnel est accueillant, donne conseils et bonnes adresses, J'ai séjourné dans la chambre de 4 réservées aux femmes, et malgré son emplacement (rdc, coté rue et proche de la cuisine commune), je n'ai jamais été dérangé par le bruit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.