Hostelworld.com

Eddie's Sea View Rooms Old Town

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 258 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 258 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
Eddie's Sea View Rooms Old Town Located at U Pilama 7, , Dubrovnik.
Eddie's Sea View Rooms Old Town
Croatia
Dubrovnik 20 000 U Pilama 7
95% 258
42.6415987 18.1049537
Eddie's Sea View Rooms Old Town
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Paź 2015
10.0

Our stay was absolutely perfect from start to finish. Eddie is so helpful and friendly and gives amazing recommendations of places to go and things to do in the city. It's basically Eddie's city. The room we had was a sea view room and it was absolutely beautiful. The location is perfect, not in the noisy town, but just a 10 minute walk away and right nearby some great beaches. I cannot wait to go back here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Wrz 2015
8.6

Eddie is the greatest host i have ever met. He recommended many good and reasonable price restaurants to us. Moreover, he provided a private taxi for us to visit Mostar and Montenegro and unbelievable he is so nice and polite. I would strongly recommend this hostel to anyone planning to visit Dubrovnik. The location is very close to Dubrovnik's main bus station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Wrz 2015
8.0

Room (ground level) needs a minor renovation/refreshment (eg. new shower curtin), plus add a hot water tap to the bathroom sink...currently 1 cold water tap only, difficult to shave using only cold water...had to add hot water from the tea/coffee kettle. Edi a great host, room could have been cleaner, especially the shower area. Great low noise location! Ross from BC, Canada

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2015
9.1

We were very impressed with the location of the apartment. Edi is very friendly, gave us clear details on places to eat, trips and beachs nearby. Would definitely stay there again!! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Bardzo podobał mi się to miejsce. Eddie był świetnym facetem. Dał nam pokój z pięknym widokiem na morze. Był bardzo przyjazny i sprawił, że czuliśmy się mile widziani i dał nam wiele dobrych wskazówek na okolicę. Polecam to miejsce, pokoje były bardzo ładne, ale lepiej wykonane przez gospodarza. Dzięki Eddie

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Doskonały czas. Polecam każdemu! Zapłacić dużo więcej za dużo mniej, poważne stosunek jakości do ceny. Doskonałym gospodarzem, niektóre craic! Dziękuję za fantastyczny pobyt! Ciara & Catie 😉👍🍻

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Bardzo miły pobyt w Dubrowniku w tym pokoju

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lip 2015
10.0

Great location, lovely welcome from Eddie

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Cze 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Miło było być w prawdziwym łóżkiem w Europie raz !! Dziękuję!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Świetny pobyt dzięki Eddie! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.