Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ecopackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Sie 2017
7.1

Nice hostel, well located, great space for interaction. However, the shower is cold in the cold winter of Cusco, which is unforgivable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • davelacorneille
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Sie 2017
9.7

Ecopacker greatness is not only about the ambiance, the hot shower, the cleanest, the space, the activity, the food, the bar and the activities. It's about the great staffs! Carmen is my favorite and the best, and her co-workers Maria, Luz, Samantha, Gregory and Paola are simply there to help you having the best stay you can in Cusco! I recommend this place without a doubt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2017
7.7

It was fun but the music in the courtyard when nobody is out is a little silly

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Lip 2017
8.6

Banheiro muito frio e sem aquecedor.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • wreuel
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
29 Lip 2017
8.9

Poderia ter uma cozinha, mas o restaurante tem boas opções.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Lip 2017
9.4

Really nice hostel although towels are overpriced. Food is good and reasonably priced and the staff are very helpful. Centrally located for discovering Cusco and very good showers (although strange sink taps...) would readily recommend the hostel. Only downside is the appalling Internet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2017
8.6

Big, comfy beds, but only general lights. Sockets in the lockers. Staff tries to be helpful but their English is not the best. Breakfast is okay, the kitchen is a joke.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Lip 2017
9.4

Very good, just the floor makes a lot o noise. but I loved the place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • celenaliu
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
27 Lip 2017
8.6

Everything was great, but atmosphere wasn't so great and there is no heater in the winter time (but they do give sufficient blankets). Super clean and relaxing and beautiful hostel in general

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lip 2017
9.4

Staff were great, very helpful. It's in a great location with good facilities and an awsome breakfast! Nice and clean. It's just missing a good kitchen for guests to cook in.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.