Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ecopackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 964 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 964 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
Ecopackers Located at Calle Santa Teresa, 375, , Cusco.
Ecopackers
Peru
Cusco Cusco Calle Santa Teresa, 375
90% 964
-13.5162937 -71.9810271
Ecopackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Lis 2016
10.0

Sehr zentral gelegenes Hostel. Sehr nette und hilfsbereite Mitarbeiter. Schlief in einem 8 Bettdorm. Jeder hat einen eigenen Kasten zum absperren, in dem auch eine Steckdose ist. Aufenthaltsräume sind gemütlich und es wird am Abend sogar Feuer im offenen Kamin gemacht. Frühstück ist ok.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Lis 2016
10.0

Excelente localização, próximo a praça de armas de Cusco. O ambiente é muito agradável. O café da manhã é muito bom. Eu voltaria com certeza!!! Indico aos meus amigos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
3 Lis 2016
8.9

Great hostel, friendly staff, close to Cusco plaza.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
27 Paź 2016
7.7

Very well placed and easy to go to plaza de armas, mainsquare in the city. The building is very simple, but it has everything that you need for relax and stay some days.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
23 Paź 2016
7.7

Very well placed and easy to go to plaza de armas, mainsquare in the city. The building is very simple, but it has everything that you need for relax and stay some days.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
22 Paź 2016
10.0

Tout était nickel rien à dire. Je vous recommande cet hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Paź 2016
9.7

Excelente hostel. Extremamente limpo. Quartos espaçosos, com camas confortáveis. Funcionários solícitos e que buscam resolver problemas. 4 espaços de convivência (sala, bar, cozinha, e espaço central). Wi-FI não pega bem dentro dos quartos, o que por outro lado, faz com que as pessoas se dirijam aos espaços de convivência- interação. Próximo do centro. Possui agência de viagem e caixa eletrônico nas dependências. Recomendo muito!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Paź 2016
7.7

The hostel is located very close to the centre of town. However, a room to the street is very loud due to the cars running there. So better ask for a room in the back. The tour operator from / in the hostel is quite expensive and not very trustworthy. So if you want to go for a tour in or arround Cusco look for an other operator to book. Breakfast was quite nice and sufficient.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Paź 2016
9.7

Super Hostel in spitzen Lage ganz in der Nähe der Plaza de Armas. Die sanitären Anlagen werden ständig sauber gehalten. Die Außenbereiche sind sehr ansprechend, genauso wie die Gemeinschaftsräume und die Bar. Sehr gut: Steckdose direkt im Locker. Sehr freundliches Personal. Danke an Pamela, Denis und Yenivel und auch die anderen Kollegen. Sehr bequeme Betten.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Paź 2016
9.1

Great environment, friendly people and comfortable beds! Bathrooms are plenty and clean. Would stay again if I am in Cuzco.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.