Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ecopackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1064 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1064 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Cze 2017
10.0

LOVE ECOBACKPACKERS!!!! Perfect for trekkers who are looking to meet cool people from around the world. Great location and great recommendations. Also amazing food and complimentary breakfast! Extended my stay and used their tour agency to book my treks. Couldn't have picked a better place to call my home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Cze 2017
9.4

I really enjoyed my stay here. Considering that most excursions and treks start really early in the morning, it's great to not hear drunk madness around you while you're trying to sleep. Definitely more of a chill hostel which is my preference but it's beautiful and very clean. Didn't take one cold shower and the location is perfect, just a couple of blocks from the plaza. Carmen, Jose, Maria, and Mili were very helpful during our stay. Keep it up :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Cze 2017
9.1

Excelente hostal!! Ubicación inmejorable! Camas confortables!! Único problema lavanderia!! Me perdieron una chaqueta! Se arreglo sin problemas! Sin embargo pasar por ese desaguisado no fue agradable! De los demás excelente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • hellojoekim
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Cze 2017
9.7

Great place!! Very close to the plaza and all the attraction. Only down fall is wifi is hit or miss and the noisy floor but adds to the charm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
5 Cze 2017
8.6

Beautiful Hostel very close to the main plaza. Not a lot going on at the bar as people seem not to spend their evenings/nights over there!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2017
10.0

Excelente hostel!! Muy buena la ubicación y sobre todo la buenas onda del personal. Vamos a volver!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2017
9.7

Great place to stay! Convenient location, friendly staff, and overall great atmosphere!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Maj 2017
8.3

The staff was helpful and the hostel itself was pretty good. They have their own bar and restaurant and the prices are really reasonable. One minor issue I had was that I was not able to use my combination lock on the storage inside the rooms. You had to have a thinner lock to be able to lock up your belongings. Otherwise, the atmosphere was fantastic; not too quiet, not too loud.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Maj 2017
9.1

Super hostel. Dortoir grand avec grand casier. Propre. Super petit dej et restaurant de l'hostel très bien. Beaucoup de pièce commune, extérieure comme intérieure. Une mini cuisine mais avec le Resto Peu cher, très peu de personnes l'utilisent, elle suffit pour se faire quelques broutilles. Au top !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Puerto Rico, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
20 Maj 2017
8.3

Overall a good experience. Noisy if you want to sleep, they play the same songs over and over again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.