Hostelworld.com

Ecomama

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1,595 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1,595 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
Ecomama Located at Valkenburgerstraat 124, , Amsterdam.
Ecomama
Netherlands
Amsterdam NH 1011 NA Valkenburgerstraat 124
92% 1595
52.3697367 4.9068680
Ecomama
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Cze 2016
7.1

The reception its beautiful but the rooms arent so good for the price i expected more services ln the room

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
8.9

Tres bon accueil et disponibilité du personnel, tres arrangeants egalement (valises, horaires etc), salles communes très agréables et designees

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
10.0

De super locaux, un personnel très sympa et une chambre au top ! Nous avons passé un merveilleux séjour en amoureux. Je recommande vivement ! Très bon rapport qualité/prix.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2016
9.4

I was so surprised. Best hostel I've stayed at. If you like a creative earthy atmosphere, this is for you.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2016
9.4

Love it here! Had such a great time

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
20 Cze 2016
5.1

Be careful with booking. The cancellation policy is both hidden and strict. In it for the money...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
20 Cze 2016
9.1

Stayed for 3 days and loved it! The Wifi was really fast and the place was very clean. This of sharing shower should be clearer and that the lockers in the room are very small. I would absolutely come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • samanthaisasian
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2016
10.0

It was my first time staying at a hostel and I was only there for one night but it was really nice. The bed was very comfortable and the staff is great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Cze 2016
10.0

If you are going to Amsterdam you MUST stay here. I stayed in the 12 bed dorm and although it wasnt as cool as the other rooms, it was the nicest dorm I've stayed in to date, extremely tidy, bathrooms are always clean. I was actually shocked at how incredible this place is! The common area was amazing and the effort that has gone into the interior design of this place is awesome. I would never stay anywhere else if I return to Amsterdam. Also there are fun activities each night which was cool.:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2016
10.0

I cannot speak highly enough of this place! This is the first hostel Ive been in where it looks better in person than in the photos. The decor/design is incredible, staff are super friendly & fun (special shout out to clara & andrei), the bathrooms were very clean and the location is great. I was sad to leave after having such a blast and meeting such interesting people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.