Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ecomama

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1,740 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1,740 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1
Ecomama Located at Valkenburgerstraat 124, , Amsterdam.
Ecomama
Netherlands
Amsterdam NH 1011 NA Valkenburgerstraat 124
92% 1740
52.3697367 4.9068680
Ecomama
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Wrz 2016
8.3

Lit très confortable, sanitaires propre, personnel souriant.... J'y retournerai !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Wrz 2016
9.1

Great location! Really cute little hostel. It had a great kitchen and good showers. Beds were comfortable and the cafe was great. Wishes we stayed longer

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
9.7

Great stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Wrz 2016
7.4

I booked a private double for my partner and I, so a different experience than most. Room itself and bathroom were spotless, but common kitchen needs clearly posted rules and focus on keeping things tidy for others. My major complaint is that the double private room cost was still posted per bed/person as though it was a dorm, so what looked like good savings in a hostel turned out to be the same price as a bargain hotel and this was not clear from the start, only on final online checkout.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Wrz 2016
6.9

Only one common washroom for whole building. Good wifi. A Little out of the way. Provided sheets were stained and dirty. Lockers were very small

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
9.4

Brillant. All staff were really friendly, especially the new lad with the beard! Peace and Love from Liverpool X

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Wrz 2016
8.0

El hostel muy bueno y el servicio también, y el personal muy servicial. El lugar está muy bueno y es muy cómodo, pero falta más atmósfera para conocer gente si viajan sólo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Wrz 2016
9.4

Excellent hostel. The reception is friendly, clean rooms, clean bathrooms, confortable, Safe. Highly recommended

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Wrz 2016
8.9

La ubicación espectacular. Tiene un supermercado a la vuelta y podes ir caminando a cualquier punto turístico de la ciudad. Muy limpio, luminoso, y la cama super super cómoda.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
9.7

For my first ever stay in a hostel this was amazing. Friendly staff greet you and show you around a well outfitted kitchen and common area. By far the best thing is the vibe - people are there if you want to socialise but if you want a more low key evening the common area is also great for that. Very relaxed and fun environment and at 24 I didn't feel out of place compared to some of the younger focused hostels. Also, the honesty bar is a great addition! Thanks for a brilliant stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.