Hostelworld.com

Ecohostel Bettmar Las Palmas

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 41 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 41 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1
Ecohostel Bettmar Las Palmas Located at Calle Pedro Diaz 20, Calle Lopez Botas 55, Gran Canaria.
Ecohostel Bettmar Las Palmas
Spain
Gran Canaria 5 35001 Calle Pedro Diaz 20, Calle Lopez Botas 55
87% 41
28.0993910 -15.4140832
Ecohostel Bettmar Las Palmas
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • francescobernardiit8177
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
20 Gru 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Bardzo czyste, przestronne pokoje.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sjarvis20121943
  • Brytyjskie Wyspy Dziewicze, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Gru 2015
2.0

I booked here for 8 days. I had an emergency and had to leave after 3 days. They kept the money for all 8 days and said they do not do refunds and then threatened me with Police after complaining. Also no beach for miles and arrogant ignorant staff. Never again. Hostile World aren't helping with this either. It has ruined my xmas holidays.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2015
9.1

That was good time and very friendly atmosphere . Greetings for staff. Aleksander Zorawski.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Gru 2015
10.0

Wonderful place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
3 Gru 2015
8.6

war ein nettes Hostel. Die Küche ist richtig gut ausgestattet. Leider war Abends meistens das warme Wasser alle und es ist verdammt weit zum Strand.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Lis 2015
9.1

Nice place to stay in the center of LP. Safe, clean and the value for money is good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Lis 2015
8.0

Nice hostel located next to the old town, clean and great friendly staff, the atmosphere in this hostel is very calm, mostly friends and couples so it is less social than other hostels but overall I enjoyed my stay very much and met some wonderful travellers.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sarahbigoiurdan
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Lis 2015
8.9

Eco hostel was very chill place very nice and quiet but not an issue to come back to at any hour of the night everything was very clean and well taken care of... Close to the strip of bars and easy to get to and from anywhere in las palmas Recommend this to any age group

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2015
8.3

Estaba muy bien situado y era muy agradable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lis 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Pracownicy tutaj są tak przyjazny i jest to piękny hostel w ładnej części miasta, w odległości spaceru od dworca autobusowego, sklepów, restauracji i tak dalej. Gniazd wtykowych przez każdego łóżka i własne zamykany schowek są wisienką na torcie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.