Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ecohostel Andromeda

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 924 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 924 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3
Ecohostel Andromeda Located at Bargiekaai 35, , Gent.
Ecohostel Andromeda
Belgium
Gent Oost-vlaanderen 9000 Bargiekaai 35
92% 924
51.0603053 3.7055683
Ecohostel Andromeda
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Sie 2016
10.0

Un hostel que sale de lo común, muy lindo haber dormido en un barco. Las piezas son grandes, las camas cómodas y muy limpias, al igual que los baños. Esta a 5 min caminando del centro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
9.4

Great place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2016
8.9

Well, that's, actually, a boat. So you'll have a great expirience, but may have some trouble too. Because of water economy and water cleaning system you shouldn't throw toilet paper in toilets and so on, or you'll have problems with this. Well, someone did this, and toilet was broken. Another minus is the smell of canalisation on the upper beds in the room. BTW, wi-fi worked normally, there are some cooking fascilities like microwave and coffemascine (not free) and staff was extremely helpf

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sie 2016
8.9

Vriendelijk personeel. Leuk om eens op een boot te slapen. De ventilatie was goed geregeld waardoor ik heerlijk heb geslapen. Het biologische ontbijt smaakte ook goed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2016
9.7

I was blown away after staying here. This hostel made me put "live on a house boat" on my bucket list! The showers and the bathroom were nothing Ive ever seen in a hostel. Everything was so clean and tidy I felt bad for paying so little. Met amazing people there and had some nice chats with the staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2016
8.6

Beautiful hostel but it would be better if the staff was more friendly

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2016
9.4

This hostel was really lovely. Staff were excellent and the facilities were really clean. Had a very comfy and cosy night on the boat with them. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Lip 2016
9.1

Muy buen ambiente, 100% recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • nerdiken
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
30 Lip 2016
8.0

Very quiet and nice hostel on a boat. It was a little difficult to find for us, because the indications on the confimation e-mail were wrong. Anyway everithing was brilliant: superb atmosphere, everyone wants talking and share todo ideas. Good kitchen, without burner, but full of plates and cups. A huge lack: the toilets are far from the beds, and you cannot throw the Toilet paper in the toilet because of the drain in the River. Crazy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2016
10.0

Thanks a lot for a short but unforgetable staying in your hostel, I have spent a really pleasant and calm time, enjoying a special atmosphere, great food and ready-to help owners :) I highly recommand your place and with pleasure to come back Zuzka

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.