Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ecohostel Andromeda

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1047 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1047 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2017
9.1

Muy bueno!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
16 Sie 2017
8.9

Great, unique hostel. Dorms are larger than you would expect and it has all the facilities you need

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
13 Sie 2017
9.1

I loved this place. It's a boat but very well designed and maintained in the inside. I met some cool people here. The staff was very good, bathrooms were always available and clean. 10 min walk to the center. I will definitely be back here next time

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
9.4

Very nice hostel, well-situated (15-20 minutes walk), very clean and nice. The organic breakfast was also very good. We should have stayed a little longer! It's a chance to sleep in such a beautiful boat. We strongly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Sie 2017
10.0

Primera vez q me quedo en un Ecohostel y la verdad 10 puntos. Felicidades !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Sie 2017
9.7

Really enjoyed eating breakfast on a sunny boat terrace

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2017
9.4

Lieslott und Maarten sind tolle Gastgeber. Schöne ruhige Lage etwas außerhalb der Altstadt, aber alles gut zu Fuß erreichbar. Jederzeit wieder!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2017
9.4

The hostel was a great place to stay! We went to Gent, to spend just one night and it was really well located and communicated with the centre and the train station. It was also an experience staying in a boat hostel as it was our first time but we deff recommend it! Great staff too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2017
8.6

I love the fact that it is a boat, it gives the whole hostel a unique vibe! Clean, spacious showers. The dorm got a little cramped with all the backpacks, but apart from that, amazing!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2017
9.1

My stay at the hostel Andromeda will for sure be a stay to remember! It is quite small, only 3 rooms with 6 beds, so the atmosphere is intimate and great cause you get the chance to meet all the people who are staying there at the same time as you, and even hang out and go out with them. The staff was excellent, very friendly and easy-going. The location is quite near to the city center, approximately 10-15 min walk. The beds are really comfortable, I slept so good! I totally recommend it!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.