Hostelworld.com

Ecohostel Andromeda

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 887 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 887 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.0
Ecohostel Andromeda Located at Bargiekaai 35, , Gent.
Ecohostel Andromeda
Belgium
Gent Oost-vlaanderen 9000 Bargiekaai 35
91% 887
51.0603053 3.7055683
Ecohostel Andromeda
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Maj 2016
8.9

Great set up.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
10.0

Lovely atmosphere in a very charming location. Could not have picked a better place to stay. Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
15 Maj 2016
9.4

nice Atmosphere!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
14 Maj 2016
8.9

Erg leuk hostel op een prima locatie. Wij hebben fietsen gehuurd maar dit is eigenlijk niet nodig. Wandelend kun je de stad ook prima verkennen. Het ontbijt was prima, heerlijk brood maar eenzijdig beleg. Het hostel was erg schoon, prima douches!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
8.0

A unique setting, a canal boat moored on the water is definitely one of the more interesting and pleasant places I have stayed! It is a very quiet location, which was great for me as I needed a decent night's sleep, although others may find this peace and tranquillity more of an issue. The owner was very friendly and helpful and the facilities good, although the internet was a little flakey in the rooms and there did not appear to be any lockers, but all in all, a very relaxing stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Mar 2016
9.7

Had a good time there. The staff was very friendly and the whole hostel was very clean and comfy. It is in 10-15min walking distance to the center, or you can just take the nearby tram which brings you to the heart of Gent. Would recommend this hostel to everybody.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
16 Mar 2016
10.0

A very nice place to stay. And it's very cool too. Sleeping on a boat in the canal. Plus the lady's really nice and the place is kept clean and tidy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2016
9.4

Fabulous place for a good price! The eco hostel is decorated nicely with vintage toys, bright colours and funky wallpaper. The beds are comfortable and the staff cool and relaxed. The only downside is that the walk to the toilets in the morning cold but the coffee is always hot!! Definitely on my list of places to go again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
10 Mar 2016
10.0

Awesome Awesome Awesome! I didn't not expect a real boat, it was really nice! I wish we were staying more than just one night! And apologies for waking you up again! :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Mar 2016
9.4

Absolutely lovely hostel. Spotlessly clean, modern and very comfortable. Great facilities, great hot showers and comfortable communal area. Owners were accessible and really friendly. Highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.