Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ecohostel Andromeda

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 994 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 994 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • avillegas938799
  • Meksyk, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Cze 2017
7.1

Excelente concepto, pero no puedo creer que no tengan ventanas en las habitaciones, y en este verano..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Cze 2017
9.4

Really enjoyed talking to our hosts and the other people on board. It's a larger boat than I imagined, and all of it has impeccable upkeep!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • plosanoagro3344
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2017
10.0

Lugar de ensueño!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2017
10.0

What a fantastic spot in Gent! It's located about 10 minutes walking, or 5 minutes biking to the city center. The place itself is very clean and well decorated, with a comfortable aptmosphere and cozy sitting areas both inside and outside. The owner Lisa was extremely kind, and helpful showing us things to do around the city. There was a really great system for food and drink where you take from the fridge and pay when you check out. Breakfast and coffee was included. Will be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Cze 2017
9.1

Auberge superbe et originale. Une propriétaire disponible et vraiment aimable. Et d'une propreté exemplaire :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
7 Cze 2017
7.7

El Hostel es muy lindo, más allá de la experiencia de dormir en un barco, el espacio está todo renovado con una decoración hermosa. Puntos que restan, no hubo jabón en el baño y la limpieza de la ducha no era la mejor. A favor, un desayuno muy completo. Sobre la ubicación no es el más cercano al centro, a quizá unos 10 ó 15 minutos caminando. De igual forma hay fácil acceso al transporte público.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
2 Cze 2017
10.0

Un lugar estupendo para descansar, el estar en el agua se escuchan los patos y pájaros del área de manera exquisita, si lo que quieres es dormir es el lugar ideal, el desayuno muy bueno y ecológico, todo limpio y ordenado, muy cerca del casco antiguo. Lo recomiendo al 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2017
10.0

I had an absolutely wonderful stay here! The best part was the atmosphere created by the owners, who were excellent company. The boat itself is really cool, and a great place to stay if you want great value and something unique.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
8.3

Es un hostel precioso! Al principio no nos creíamos que fuesemos a dormir en un barco de verdad y efectivamente así fue. Un sitio muy bonito y con muy buen ambiente, en una zona tranquila pero no demasiado alejada del centro de Gante. La terracita es preciosa y en genral el hostel está decorado genial, muchos detalles. Es un espacio de muy buen rollo y nos ha encantado que la cocina sea autoservicio y al final de la estancia ya pagas lo que te hayas tomado. Repetiría segurisimo!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Maj 2017
8.6

El hostal esta bien situado, bien comunicado y es tranquilo (por lo menos cuando fuimos nosotros, porque habia poca gente). Las habitaciones para dos son acogedoras y la privacidad es absoluta. Las duchas son amplias y estan limpias. El desayuno riquisimo. Todo muy bien. Lo unico malo es que no tiene cocina. Nevera, microondas, fregadero, calentador de agua y menaje si, pero fogones no.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.