Hostelworld.com

Ecohostel Andromeda

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 969 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 969 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
9.7

It was a really nice stay on that boat-hostel! The decoration and setup seem really lovely prepared and it's really cozy and a chilled atmosphere :-) You can walk to the city-center in a few minutes but don't have any traffic-noise or sth. I can totally reccomend to stay at this hostel!!! :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • moniczuniga
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
29 Gru 2016
9.4

La mejor de las experiencias en bote ! Simplemente lo disfruté mucho, solo que la calefacción en los baños hacia mucha falta ya que uno se congela ahí adentro pero de ahí en fuera todo muy bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Gru 2016
8.9

Friendly staff. Clean sheets. Warm room in December. Nice showers. A bit dirty.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Gru 2016
9.7

Lugar limpio, diferente y moderno. Un poco lejos pero cerca de barrios árabe por lo que la comida es barata. Me gustó sin duda repetiría.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Gru 2016
7.4

The area was fairly far from town and there was no temperature control on the showers. However, the idea for the hostel is fantastic as is the feel and atmosphere once you adjust. It is easy to see why this hostel would be very popular in the summer.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there! If there's one thing you can be sure of it's the location and how far or close the city is... Oh, there is a temperature control on the showers, maybe you looked over it, for which we are sorry! Thanks for staying and enjoy travelling!!

  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2016
5.7

Het was niet slecht, maar je mag lang wachten tot het personeel komt, ze heeft dan ook de sleutel gegeven zonder uitleg. Onze bedden waren in orde, maar toen we terug aan kwamen lag er iemand anders in mijn bed. Ik ben toen niet gaan slapen want ik had geen zin meer om nog maals een bed op te dekken, als er nog een vrij zou zijn. ik heb dit tegen het personeel gezegd maar ze zei dat ik dit zelf moest oplossen. en hem desnoods uit mijn bed jagen. ook was ze niet al te slim, en wist niet hoeveel

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Als jullie 's morgens bij vertrek zeggen dat iemand in 'je' bed lag (en er nog andere bedden vrij waren), dan is het enige wat wij kunnen zeggen dat je dan een ander bed moest genomen hebben... Bovendien zijn alle bedden opgemaakt in de kamers, dus zoveel moeite kost dat niet! En wij geven geen sleutels zonder uitleg, je moet gewoon even een minuutje de tijd nemen om te luisteren. Toch bedankt voor jullie verblijf!

  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Gru 2016
7.7

The hostel is on a boat not far from the old town. You cannot cook proper food as there is just a microwave in the kitchen. Recommended!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
24 Lis 2016
8.3

This is a beautiful hostel and so novel being on a houseboat. When I arrived it looked like I might be the only one staying but then one other person turned up. I'm glad the room wasn't full because there's not a lot of room to put your bag. The breakfast was nice and the whole place had a really good feel to it. Lovely hot showers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
10.0

Superbe emplacement, lieu original et très bien aménagé . Très bien pour une virée entre amis dans la très jolie ville de Gand !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lis 2016
10.0

Parfait !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.