Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Eco Pampa Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 711 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 711 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5
Eco Pampa Hostel Located at Guatemala 4778, , Buenos Aires.
Eco Pampa Hostel
Argentina
Buenos Aires 1425 Guatemala 4778
85% 711
-34.5858422 -58.4250354
Eco Pampa Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Lis 2016
7.7

Nice and social hostel. Staff were helpful in allowing me to change rooms when I was bunked with a loud snorer. Staff were not always approachable, however, so I found myself asking other backpackers info/directions/recommendations.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • interstellarbec
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Lis 2016
7.4

The hostel and staff were lovely and the atmosphere was great in the living area. Particularly loved the terrace rooftop, however the kitchen facilities were pretty bad, and the smoking area was directly outside our dorm, which wasn't great. Would not recommend the 8 bed dorm, as was very dark and basic (unfinished concrete floor) although the smaller rooms upstairs looked a lot better. The security was very good with staff always at reception and a safe room to leave bags. Brekky was good too.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Lis 2016
8.0

Great hostel to stay in for some days. I was there almost for two weeks and tried all the rooms- double, lady's dormitory and mixed dormitory. All were really good! The staff is so friendly and helpful!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
9 Lis 2016
7.1

3 Nächte im 6er Dorm - Beachten sollte man das einige Dorms im Raucherbereich liegen. Es gibt 3 einzelne Duschen u. 1 Bad mit WC+Dusche. Das Letztere war stets besetzt, da die einzelnen Duschen zu klein sind und man sich darin nicht zurecht machen kann. Morgens war es ein Kampf ins Bad zu kommen. (Bei so vielen Gästen wäre auch eine häufigere Reinigung wünschenswert) Da es eine Bar gibt, ist das Trinken von mitgebrachten alkoholischen Getränken untersagt. Der Personal hält wenige Info parat.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lis 2016
8.3

A lovely place to stay! Breakfast is really good and the people are very kind. Palermo is a perfect neighborhood to start from when you want to see the city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Paź 2016
9.1

MUY BUEN SERVICIO EN GRAL. SUPER COMPLETO Y RECOMENDABLE ,, SOLO 2 MODIFICACION AGREGAR UN BAÑO MAS EN LA PLANTA INFERIOR Y UNA COCINA MAS COMPLETA Y UN PCO MAS AMPLIA CON ALGUNA OTRA HELADERA!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Paź 2016
9.4

Great hostel ! You are in the middle of palermo where you have everything close. Peoples of the hostel were really nice and helpy ! The room of 6 are large enough you have everything to secure sensible stuff. I trully recommend this hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • victoriaponz3222
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Paź 2016
7.4

Hostel bien situado y con buen ambiente. Necesita mejorar la limpieza y el estado general. No se ve mucho el lado ecológico que dicen que tienen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Paź 2016
7.4

Funcionários com ótima disposição em ajudar, simpáticos e atenciosos. O Hostel somente deixou um pouco a desejar em função da aparência com relação a limpeza, mas é um hostel que recomendaria para pessoas que não tem problemas alérgicos e não se incomodem com instalações simples.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Paź 2016
10.0

The hostel is very beautiful and nicely located. Breakfast was good. Quite a calm hostel. We are extremely positive about this hostel (nice after 4 nights in Millhouse). Especially Mario from the reception is amazing! He helped us arranging last minute tickets for the La Boca match! We do had our doubts about another girl from the reception, as we felt like she kept putting us in the more expensive room when we booked an extra night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.