Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Echoland Bed and Breakfast Canggu Bali

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 253 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 253 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
Echoland Bed and Breakfast Canggu Bali Located at JL.PANTAI BATU MEJAN, ECHO BEACH, Canggu, Kuta.
Echoland Bed and Breakfast Canggu Bali
Indonesia
Kuta Canggu Bali JL.PANTAI BATU MEJAN, ECHO BEACH, Canggu
93% 253
-8.6547023 115.1267194
Echoland Bed and Breakfast Canggu Bali
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Lip 2016
10.0

Such a great hostel.. One of the best I've ever been.. Close to everything ( beach included ).. Super clean, staff smiling and available for any request..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lip 2016
8.3

Très bon séjour, j'aurais finalement bien prolongé mais tout était booké pour les 10 prochains jours. Lieux agréable avec un rooftop très bien pour socialiser avec d'autres voyageurs, plusieurs grandes tables, canapés d'extérieurs avec table basse, bancs, poufs et un coin spécial pour la gym/yoga. Personnel très sympa, souriant et arrangeant. Proche de la plage. Vraiment top. Le seul point négatif je trouve est la sécurité concernant uniquement les dormitary rooms, portes toujours ouvertes...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
7.4

Auberge bien située à 500m d'écho beach et 500m de quelques restaurants. Pratique pour 2 jours sur place. Petit déjeuner tardif (7h30), possibilité de l'avancée mais choix TRÈS limité. Piscine non ensoleillée et pas au top niveau propreté. Attention, en cas d'annulation celle ci n'est pas gratuite comme indiqué : hotelworld garde un pourcentage pour lui. De l'ordre de 3€ par nuit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Cze 2016
9.1

Muy buen hostel, calidad precio excelente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Cze 2016
10.0

Awesome hostel! 3 min walk to the beach. Great wifi, great breakfast, great staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Cze 2016
7.7

No real atmosphere. More like a hotel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
10.0

One of the best localisation if you don't want to rent a scooter, you can walk to the beach and the restaurant as well. I stayed there 9 days, it's super comfortable and quiet. The dorm room is a good option if you travel alone, it's clean, confortable, cheap price, with AC, and you will certainly meet great people there ! I recommend it for sure !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
10.0

I highly recommend Echoland when staying in the area!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
9.7

Totalmente recomendable! El hostel es precioso, las habitaciones divinas, súper limpias y modernas, muy bien decoradas y cómodas. Las instalaciones también son muy lindas, el.desayuno riquisimo. Tiene mucha onda! No le vi nada negativo. Esta un poco alejado del centro, pero es ideal para disfrutar de la playa, surf y onda más bohemia. Volvería sin dudas!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Mar 2016
8.6

Tolle Lage, tolle Mitarbeiter, tolle Ausstattung. Jedoch würde ich ohne breakfast buchen, da es rundherum sehr leckere Restaurants gibt :D

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.