Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Easy Nerja Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 268 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 268 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
Easy Nerja Guesthouse Located at Calle Bronce 25, , Nerja.
Easy Nerja Guesthouse
Spain
Nerja 29780 Calle Bronce 25
91% 268
36.7488396 -3.8778734
Easy Nerja Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Wrz 2016
10.0

Muy buena ubicación y buena predisposición del personal! Aunque solo hablan inglés. Todo el resto realmente perfecto

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • janafritzsch5183
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
31 Sie 2016
9.1

Except for the kitchen (which is very tiny!) everything has been awesome !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2016
8.3

No air con!!!! But otherwise a great place to stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lip 2016
9.7

Great hostel, beautiful city, and it was very clean. Staff may have been a little confused giving directions, but it is a small town and we made our way regardless.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Maj 2016
9.1

Petite auberge fort sympatique, a 150m du balcon de l'europe. Cadre et personel agreable. J'ai adoré la cuisine dans le patio!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Maj 2016
10.0

Great place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2016
9.7

Nerja Guesthouse has a beautiful terrace and it is in an amazing location. The staff gave us great reccomendations for hikes through cayons, walks on the beach, and places to go. It was off season so not many people were around, which was great for us. We definitely will return one day. Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2016
9.4

The location is quite good, it is easy to reach when you arrive by bus. The staff was very friendly and organized a tapas tour where they showed us really nice places with delicious food. The room has everything needed and on top of the hostel there was a nice terrace where you can have your breakfast or other meals sitting in the sun.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
10.0

Easy Nerja hostel staff was really kind and helpful. They showed us worth seeing places, cheap local restaurants and shops nearby in the city. The hostel is clean and tidy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.