Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Easy Nerja Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 273 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 273 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.9
Easy Nerja Guesthouse Located at Calle Bronce 25, , Nerja.
Easy Nerja Guesthouse
Spain
Nerja 29780 Calle Bronce 25
92% 273
36.7488396 -3.8778734
Easy Nerja Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Lis 2016
10.0

Coziest atmosphere out of all hostel I have been and nicest staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Lis 2016
8.3

Really nice clean and quite place. Good value and close to town. Kept meticulously clean when christina is working... and all the staff are friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Lis 2016
10.0

One of the coolest places i have ever stayed. Staff were amazing! Location was great also!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Paź 2016
10.0

Very friendly and helpful staff. good location and all you need in a hostel/small hotel. Clean, small kitchen and nice roof terrace.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Guest Thanks for your review and comments! We are very pleased you had a great stay with us and we hope to see you again in the future! Owner and staff at Easy Nerja!

  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Wrz 2016
10.0

Muy buena ubicación y buena predisposición del personal! Aunque solo hablan inglés. Todo el resto realmente perfecto

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Querido huésped Gracias por su revisión y comentarios! Estamos muy contentos de que tenía una gran estancia con nosotros y esperamos verte de nuevo en el futuro! A veces tenemos voluntarios que cubren la recepción por unos momentos, al menos, para asistir a los clientes y, a veces no pueden hablar español aunque tratamos de reclutar voluntarios que hablan español básico a veces esto no siempre es posible. Propietario y el personal en Easy Nerja!

  • janafritzsch5183
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
31 Sie 2016
9.1

Except for the kitchen (which is very tiny!) everything has been awesome !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Guest Thanks for your score, comments and feedback. Sometimes guests don´t want to eat in restaurants everynight and so although our kitchen is small we are proud to offer these facilities as most guesthouses in Nerja don´t have anywhere to prepare or store a snack or drink. We hope to see you again soon in Nerja! Owner and staff at Easy Nerja!

  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2016
8.3

No air con!!!! But otherwise a great place to stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lip 2016
9.7

Great hostel, beautiful city, and it was very clean. Staff may have been a little confused giving directions, but it is a small town and we made our way regardless.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.