Hostelworld.com

Eastwest Guesthouse

  • Istiklal Avenue, Eski Cicekci Street, N: 20 Beyogl, Istanbul, Stambuł, Turcja
Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 234 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 234 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.9
Eastwest Guesthouse Located at Istiklal Avenue, Eski Cicekci Street, N: 20 Beyogl, Istanbul, Istanbul.
Eastwest Guesthouse
Turkey
Istanbul Istiklal Avenue, Eski Cicekci Street, N: 20 Beyogl, Istanbul
90% 234
41.0319904 28.9774382
Eastwest Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
10.0

The hotel is clean and very comfortable. Staff are very helpful and friendly. Location is great, it's close to everywhere and easy access. Nice breakfast with coffee or tea. Good value and service for price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for your kind comment.

  • Anonimowy
  • Turcja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2016
10.0

Great hostel ! First of all location is perfect, very central, Staffs are warm and friendly, they helped us a lot about the locations, Rooms are clean. We spent great time there and thinking to come again to this beautiful place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2016
10.0

Eastwest is a great, cosy hostel located in the heart of Istanbul. Staff are young and really helpfull. Everything's clean. It has everything you wait from a hostel. 😊 Definetely a must stay 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lut 2016
8.9

Location is very central. Rooms beds and toilets are clean. All other necessities are provided like towels n hairdryer. The only draw is WiFi. It's slow on the top floor. Basic bfast like any other hostels in istanbul. Staffs are nice and they try to give the best.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for your kind comment. We'll surely fix the WIFI problem.

  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2016
8.0

Hostelin konumu çok iyi. GS lisesine 3-4 dk mesafede. Sadece kapıdaki tabela çok küçük. Bu sebeple sokak içinde bulmakta zorlanabilirsiniz. Şubat ayında gittiğimiz için hava soğuktu fakat kalorifer fevkalade ısıttı. Yastık ve yorganlarda kılıf yoktu. Standart bir uygulama mı bilemedim. Banyo temizdi. fiyat açısından uygun. Tercih edilebilir.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Gru 2015
8.3
Przetłumaczone przez Google

Oni po prostu umieścić bezpłatne mydło i szampon. pozostałe usługi są Ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lis 2015
6.9

I liked the hostel because of its location and price. The hostel even provides breakfast (which was lovely... The cheesestring was a bit unusual though). The window was broken in my room so it was quite noisy at night, the shower was dodgy too but staff were helpful. Actually, the staff were very helpful and approachable in general although I did find one person a bit unfriendly :(

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2015
10.0

LOCATION,STAFF,PRICE. AND FREE BREAKFAST..EASTWEST GUESTHOUSE IS LOCATED JUST IN THE MIDDLE OF ISTIKLAL(1 MINUTE WALK).IT WAS MY FIRST TIME AS A TRAVELER/BACKPACKER AND I FEEL THAT I WOULD DEFINITELY DO HOSTELLING AGAIN IN HERE. STAFF WERE VERY FRIENDLY AND WELCOMING. BTW THEY HAVE A GREAT FREE BREAKFAST !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lis 2015
8.9

I had an amazing stay at this hostel. The rooms are clean and its so good to have bathrooms inside of them. The staff is so nice and kind and the location is very good for taking metro. If i ever go back to Istanbul, i will stay here for sure :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.