Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Eastener Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 2,907 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 2,907 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2
Eastener Hostel Located at Novalisstr. 14, 10115, Berlin.
Eastener Hostel
Germany
Berlin 10115 Novalisstr. 14,, 10115
87% 2907
52.5281540 13.3885896
Eastener Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Sie 2016
10.0

Nos recibio Tim.. un genio.. todas las indicaciones excelentes.. cocina completa.. te y cafe .. poco ambiente pero esta muy bien todo ... recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Sie 2016
8.9

I had a good stay in this place and overall happy with it. It is close to a metro but the main sights are close enough to walk.There is an asian buffet nearby for €7.90 during weekdays. There is a supermarket and 24hr shop nearby. Staff are friendly and helpful. There is a small common area to socialise. The available locker in my room does not really lock. There is not enough sockets for everyone but that can be easily managed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
9.4

Un hostal tranquilo, el personal super dispuesto a ayudar y el establecimiento generalmente limpio. Además, la ubicación es buena para moverte sin tardar demasiado a los puntos de interés porque Berlín es grande. Merece la pena este alojamiento si se viaja low cost y se quiere estar agusto y tranquilo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Sie 2016
9.4

A good hostel in a convenient localization if one wants to see the the Old Town and Museum Island. Staff is very friendly and he helps in planning a visit in Berlin. If I were in Berlin for the second time, I would choose this hostel again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
18 Sie 2016
9.1

Small hostel with everything you need. Tim at reception was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
8.3

Nice location, and our host Tim was very helpful! It's also great to have a kitchen and a fridge available.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sie 2016
9.4

Awesome place to stay! The place was small, but quiet, clean, and very comfortable! About 1.7Km from Museum Island, close to the train/tram, and within walking distance from a bunch of restaurants. Tim was really helpful with advice on all that so be sure to ask. There's also a place to do laundry and a kitchen for cooking.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Sie 2016
10.0

One of the coolest places I've ever stayed at. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
9.1

Eastener Hostel se trata de un lugar muy sencillo que tiene atractivo. En primer lugar, el recepcionista Tim es muy amable y te ayuda en lo que necesites. Por otro lado, el establecimiento en sí presenta ventajas interesantes como el hecho de ser pequeñito, calmado, y dispone de grandes taquillas que pueden ser utilizadas el día de la estancia antes del check-in y tras el check-out. El wifi funcionaba muy bien y las taquillas en las habitaciones estaban fenomenal, con perchas incluidas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Sie 2016
9.7

Es un hostal de puta madre, acogedor y familiar, las camas muy bien con suficientes enchufes, la sala de estar genial, la cocina genial también con nevera congelador microondas... Los baños no estaban mal aunque mejorables. El personal sin duda lo mejor, TIM es un maquina te ayuda en lo que le pidas te da conversación se preocupa por ti.. Si vuelvo a Berlín iré ahí no sólo por el hostal, también por Tim. Pablo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.