Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Eastener Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 3,037 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 3,037 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
Eastener Hostel Located at Novalisstr. 14, 10115, Berlin.
Eastener Hostel
Germany
Berlin 10115 Novalisstr. 14,, 10115
86% 3037
52.5281540 13.3885896
Eastener Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
13 Sty 2017
8.3

Close to city center! Good and cheap

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2016
9.1

Good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Gru 2016
10.0

Very nice and clean hostal, the owner is really friendly and is well located. I definitely recommend to stay here!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Gru 2016
9.1

Très bon emplacement pour cette auberge. L’hôte est très sympa et nous a beaucoup aidé. Je recommande vivement cet hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Gru 2016
10.0

When visiting Berlin, I highly recommend staying at the Eastener! It's location is perfect for accessing all major sites and activities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
9 Gru 2016
7.7

Decent hostel. Well equipped kitchen. Clean. Lockers (bring your own lock and it won't fit in a large pack/suitcase). Be aware that it is not always staffed and you may need to call them (a hassle when you don't have a German phone) Staff give you plenty of information on arrival. Locks on main door and to individual rooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Gru 2016
8.0

Posizione ottima per raggiungere il centro e i mezzi pubblici. Dispone di una zona principale e una dependance accanto dove l'atmosfera é un pò fredda e non c'è una zona relax dove potersi incontrare con altri viaggiatori. Camere piccole ed essenziali ma calde. Nel complesso buon rapporto qualità prezzo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2016
10.0

Recepcionista muy agradable, ubicación perfecta y todo muy limpio. Sin duda volveria a repetir.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
1 Gru 2016
8.9

Super good location in Mitte, a 15 min walk to the Brandenburg Gate and 25 mins to Alexanderplatz. Our private room was excellent, all facilities were clean and the staff who we met were helpful and friendly. They also have lockers to keep your stuff in after you check out which is useful. The kitchen was well stocked but a little cramped if there were lots of people trying to cook, otherwise would recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lis 2016
10.0

I absolutely loved this place. It was just what I wanted. Very small and quiet hostel. You won't find a big party here. The kitchen was big and has everything you need. The wifi was very fast and never messed up. The dorm beds were comfortable and warm. The showers were very clean. Tim the owner was awesome! And very helpful! One of the best hostels I've stayed in! Highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.