Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Eastener Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 3084 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 3084 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
9.4

The hostel situated in the heart of city. By walking you can actually reach many historical places. I used to walk to all place . It's kept within 20 min walk which is very convenient. The stafts are all helpful and polite. They speaks very good english. The facilities are good. And definitely clean everywhere. As solo female backpacker I feel secure in mixed Dom. Recommend this hostel and will stay again if I'm back to Berlin.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Mar 2017
10.0

Hotel parfaitement situé pour gagner le centre ville à pieds. Le patron nous a donné plein d'infos pour nos visites. Chambres et sanitaires impeccables... Nous avons vraiment apprécié notre séjour dans cet établissement !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2017
6.9

mala señal WiFi

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
10.0

Nice and quiet place! Staff really kind! We had a really good time there :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
10.0

Super sauberes Hostel. Sehr freundliches Personal. Das positive an den Mehrbettzimmer ist das jeder seinen eigenen Spind hatte. Rbenso seine Sauberkeit und die der Bettwäsche. Einfach nur Top ich kam mir von der Sauberkeit her eher wie in einem Hotel als Hostel vor. Bad und Küche supersauber. Küche klein aber fein und alles was man braucht ausgestattet. Wenn ich wieder in Berlin bin werde ich auf alle Fälle wieder dort übernachten. Den Preis-Leistung ist einfach top.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2017
10.0

Ótima localização, próximo ao metrô. Atendimento especial, todos são muito atenciosos. Ótimo custo beneficio!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Mar 2017
8.0

4ベットでしたが、お部屋が広くて、一人一人にロッカーと別で荷物入れがあったのでよかったです!洗濯設備はありませんが、比較的近くにコインランドリーがあります!標準的な設備は揃っており、満足です!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Boliwia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Mar 2017
8.3

Really great place to stay calm and the staff really cool and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Mar 2017
10.0

The host matt is an awesome person. He is very cool, helpful, kind and tries his best to make your stay as good as possible. Very good location, close to most of the landmarks. The recommendations for food and other stuff were just amazing!!! Would definitely recommend this place to anyone visiting berlin! Ask matt anything! He will be there for you! Great, great, great personality! Ask him for anything, he will help you in the best way possible! Awesome,awesome,awesome!!❤❤

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
7 Mar 2017
7.1

Für eine Nacht okay und ausreichend. Das Zimmer war spartanisch und lieblos eingerichtet aber sauber. In der Beschreibung stand dass das Hostel über eine Küche verfügt. Deshalb hatte ich das Zimmer unter anderem gebucht, um selbst kochen zu können. Leider funktionierte der Herd nicht und konnte mein bereits gekauftes essen nicht zubereiten. Demnach entspricht die Beschreibung nicht der Wahrheit.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.