Hostelworld.com

Eastener Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 2,782 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 2,782 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.0
Eastener Hostel Located at Novalisstr. 14, 10115, Berlin.
Eastener Hostel
Germany
Berlin 10115 Novalisstr. 14,, 10115
86% 2782
52.5281540 13.3885896
Eastener Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Kwi 2016
9.1

Excellent hôtel, accueil chaleureux et conseils pour les visites. Les chambres sont de taille suffisante, les parties communes sont propres. Je recommande cette auberge, idéalement située à proximité du métro (3 minutes à pied) et en plein coeur du quartier touristique (15min de la porte de brandebourg par exemple).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
9.4

Excelente relación calidad-precio. El único punto en contra es que habían dos cocinas en dos edificios separados, en una de ellas no habían hornallas ni horno, y eso era un inconveniente porque a la hora de cocinar debíamos movernos al otro edificio. El resto, ubicación, staff, etc, todo muy bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jwasha974568
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.4

Tim was a wonderful host and extremely helpful. I felt very safe and the beds were clean, spacious, and very comfortable. The bathrooms were motion-sensored which was weird at times, but overall everything was very hygienic! I highly recommend staying at this hostel as its location is wonderful and its value is as well! Also - take the tour that meets at the hostel every morning at 10:10. It's more than worth it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
8.9

Hostel tranquilo y cómodo a muy bajo precio. El único punto negativo es que no hay recepción 24h, aunque dan todas las facilidades del mundo para entrar y salir.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
8.6

I really enjoyed my stay, the spaces gave me the feeling to be in a small country house with all the comforts and warm atmosphere. The owner, super kind, gave us all the information and some extra advices about the city. Moreover I definitely felt in love with the area where the hostel is settled. If I visit Berlin again I would stay at Eastener one more time..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
6.6

Wir wurden unglaublich herzlich Empfangen und die Lage ist natürlich top! Die Zimmer allerdings waren es nicht. Das Bett hat gequietscht bei jedem Atemzug. Und im Bett waren schimmelflecken und schwarze haare auf Toilette und Wänden (wir sind alle blond). Und dafür sind die Preise viel zu überteuert. Wir hatten wohl einen günstigen Preis von 23 Euro pro Person im Doppelzimmer. Als wir nach der nächsten Macht guckten, kostete das Zimmer 54 Euro pro Person! Viel zu viel

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • SantiMarrocco1
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Kwi 2016
8.6

Excelente hostel, bien ubicado para la mostruosa ciudad que es Berlin, a 10' de la puerta de Brandenburgo, buen ambiente y gran personal! Lo recomiendo sin dudas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
8.9

Our stay at the Easterner Hostel was fantastic. I had booked a private room for my boyfriend and me and when we arrived, the staff gave us an upgrade for free, just because a better room with private bathroom was free. The Location is perfect and the staff more than friendly. Highly recommendable, we will definitely come back :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Kwi 2016
8.6

Clean, really good location, right in the center, nice staff, very friendly and helpful but facilities very poor. Old bathroom parts, rubber on the ground, not carpets, horrible squeaky beds and the most important very very small room, literally 2 people can't go around.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
6.3

very good location. have to pay 2 euros for blankets. no towels, no soap, no place to leave luggage. the rooms that have bathroom are clean, the ones without bathroom smell a bit.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.