Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Eastener Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 3,016 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 3,016 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
Eastener Hostel Located at Novalisstr. 14, 10115, Berlin.
Eastener Hostel
Germany
Berlin 10115 Novalisstr. 14,, 10115
86% 3016
52.5281540 13.3885896
Eastener Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2016
10.0

Recepcionista muy agradable, ubicación perfecta y todo muy limpio. Sin duda volveria a repetir.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2016
10.0

I absolutely loved this place. It was just what I wanted. Very small and quiet hostel. You won't find a big party here. The kitchen was big and has everything you need. The wifi was very fast and never messed up. The dorm beds were comfortable and warm. The showers were very clean. Tim the owner was awesome! And very helpful! One of the best hostels I've stayed in! Highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
9.7

We had a lovely stay in Eastener Hostel. The location is quite good. You can walk to the Centre in 15 min. There was Internet in the rooms and kitchen facilities were more than enough. The stuff was also amazing. They are really caring about the needs of customer. I highly recommend it :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
9.4

Feliz estoy con mi elección. El hotel resultó estar en una excelente ubicación muy cerca de puntos de visitas obligados a los cuales llegas caminando y conociendo aun más sin costos.Muy buena atención informes y todos los elementos para hacerte tus comidas.Que más se puede pedir?? Y todo muy limpio .Gracias por su hospitalidad..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lis 2016
7.7

Die Lage des Hostels ist optimal, alle wichtigen Sehenswürdigkeiten, sowie diverse Fressbuden kann man von hier aus zu Fuß erreichen. Die Ausstattung und Sauberkeit ist nicht besser oder schlechter als in den meisten anderen Hostels. Die Betten sind bequem und ab 22 Uhr ist es angenehm ruhig im Hostel, sodass man gut schlafen kann. Insgesamt kann ich das Hostel weiterempfehlen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
9.1

I stayed here as a solo female traveller in a 4 bed dorm and felt very safe. I never met any of the staff, but they were very helpful over the phone. I wanted to leave before check out opened at 10:00 so I was able just to leave my money under my pillow. The location was really good, about 35 mins walk from Alexandraplatz and 25 mins walk from the Brandenburg Gate. The hostel is on a residential street so was very quiet. There was also wifi. It was basic but for the price you can't complain.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lis 2016
9.7

very happy to have had such a small and familiar place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lis 2016
10.0

It was extremely clean and had comfortable beds.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Lis 2016
8.9

Excellent location in central Berlin. Facilities are just ok, tough. You can cook in the kitchen, but nothing too elaborated. Internet connection is good and reliable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
10.0

Sehr netter Empfang!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.