Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Eastener Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 3147 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 3147 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • SkyBound
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Maj 2017
6.9

Strano. A meno che non arriviate tra le 10 e le 15, dovrete telefonare al proprietario che vi darà il codice per aprire la porta, oltre la quale troverete una busta con il vostro nome e le chiavi. Se dovete andarvene prima delle dieci, dovrete lasciare i soldi in una bucalettere. Funziona, ma mi sarebbe piaciuto vedere almeno una volta la persona a cui affidavo i miei soldi e la mia sicurezza. Ma oltre questo, va. L'ostello è ricavato da un appartamento, quindi è piccolino e confortevole.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2017
7.1

Comme la réception n'est ouverte que pendant la journée, il est parfois difficile de recevoir de l'aide ou des informations concernant la ville. Le plancher de la chambre était relativement poussièreux et les distributeurs de savon et de papier à main presque toujours vides dans l'ensemble des salles de bain. Tout de même, l'auberge est très calme et les lits sont confortables ce qui permet de profiter de bonnes nuits de sommeil!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Serbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
9.7

Tim at the reception was super friendly and very kind and helpful. We booked a double private room, bed was cozy and spacious, but there isn't much space in the room save the bed. Kitchen and bathrooms are extremely tidy and clean. Common area is comfortable and there are loads of useful info on the board.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2017
10.0

Great hostel , fabulous location , all points of interest in walking distance will stay here again later in the year Maureen Ireland

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2017
10.0

Muy buen hostal, cerca del.centro limpio y tranquilo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
8.6

For my first ever visit to a hostel I can say i was really happy that I chose here. It is a very quiet hostel, but that was perfect for coming back after long days out. Everywhere was clean, wifi was good and everything you needed was there. Matt (the man in charge) was lovely and very helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2017
9.7

The Eastener Hostel is located near the Berlin Wall Memorial and Friedrichstraße which conects with every tourist and historic attraction. The hostel facilities are clean and comfortable. Matt is a really nice and funny person and the ambiance is relaxed and calm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rita_alamino
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Maj 2017
9.4

Hostel bem localizado em Mitte, tranquilo de ir a pé pra ilha dos museus e em uma meia hora caminhando até o memorial dos judeus.. Estações de trem próximas, chuveiro Muito bom, não tem café da manhã mas ele disponibiliza café (o pó) pra ser feito à vontade e há vários mercadinhos próximos com preços baratos, então foi tranquilo comprar coisas pro café e guardar na geladeira... Hostel silencioso, voltaria novamente, recomendo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
7.7

Nous avons apprécié la tranquillité de l 'endroit .Il s'agit d'une petite "hostel",partagée en 2 lieux (proches l'un de l'autre)- Nous étions dans la 2° partie (4 chambres)- avec une pseudo cuisine- sans plaque chauffante- pas la possibilité d'y être à plus de 2 personnes. Pas franchement "d'atmosphère" :avons vu le gestionnaire à l'arrivée qui nous a expliqué les fonctionnalités du lieu-ensuite plus rien- chambre et sdb propres- mas très exigu.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Maj 2017
9.7

The owner of the hostel was very informative and nice. The location was close to everything that you needed. The neighbourhood was safe. The rooms are not that big. Just big enough to sleep. They were clean. The internet didn't work on our side of the hostel. You have to use the common area if you want WiFi. Some people who stayed there were nice and others had no courtesy. Overall, I would recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.