Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

ETZzz Hostel Bangkok

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 726 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 726 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.9
ETZzz Hostel Bangkok Located at 5/3 Soi Ngamduplee, Rama IV Road, Tungmahamek, Sathorn, Bangkok.
ETZzz Hostel Bangkok
Thailand
Bangkok 10120 5/3 Soi Ngamduplee, Rama IV Road, Tungmahamek, Sathorn
83% 726
13.7242625 100.5484360
ETZzz Hostel Bangkok
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Lis 2016
9.1

The staff is very very very very lovely.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Paź 2016
9.1

Nice Hostel, totally worth its price! There's no restaurant, only a small kitchen you can use, but the staff is amazing, everything is perfectly clean, and they have some nice places to chill out. We liked it and would come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2016
5.4

Place is very small and boring. Additionally there wasn't even a shower door in the bathroom. There are much better hostels for the same price in the city

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
8.0

Estubimos muy a gusto. El servicio fue excelente. La ubicacion regular por que esta lejos del centro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
9.1

The only one down side to this stay was that when we went up to the room after getting food we saw two young girls at the end of the corridor hanging out the window smoking when it specifically states no smoking, I think checks around the corridors may need to happen as this made the whole stair way, corridors and our room smell of cigarettes. I think tightening up on floor walks would be one way to improve, or smoke alarms cause it was disgusting

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sie 2016
6.0

Average hostel really, it's so far away from the main tourist attractions although you can get the subway from Lumpini which id highly recommend instead of any taxis as they just rip you off.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Sie 2016
9.1

Great place, close to all public transportation easy to move from/to Airport, lovely and very friendly staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Sie 2016
8.9

Impressed with this hostel I would thoroughly recommend. Very clean and welcoming it is perfect for a few nights stay. Staff were extremely helpful in pointing us in the right direction to areas we were looking to go.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
6 Sie 2016
9.7

Really nice and cheap hostel near Lumpini Park. Its very clean and with a nice atmosphere. The only thing I didnt like much was the bathrooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
7.4

muy apropiado para ver la zona comercial y muy cerca de la linea de metro que lleva a la estación de trenes de Lua Hampong y también para ir al aeropuerto para coger el city link train.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.