Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

ETZzz Hostel Bangkok

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 737 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 737 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
ETZzz Hostel Bangkok Located at 5/3 Soi Ngamduplee, Rama IV Road, Tungmahamek, Sathorn, Bangkok.
ETZzz Hostel Bangkok
Thailand
Bangkok 10120 5/3 Soi Ngamduplee, Rama IV Road, Tungmahamek, Sathorn
84% 737
13.7242625 100.5484360
ETZzz Hostel Bangkok
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • dfopatricio450
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
30 Gru 2016
6.9

pas mal rapport qualité prix, le hostel il est propre mais c'est un peu loin du centre de la ville

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 52 Recenzje
25 Gru 2016
8.0

It was OK to stay. It has lockers in dormitory and is clean. But, Small shower room which doesn't have curtain for clothing during shower and weak water supply. Worst thing was drunken people in dormitory. He acted strange over night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Gru 2016
6.9

Das Hostel ist an sich gut ausgestattet, aber leider sehr beengt und nicht besonders sauber. Sowohl die Zimmer als auch die Duschen sind sehr klein und unkomfortabel. In dem Aufenthaltsraum ist eine kleine Küche. Weiterhin gibt es 2 Computer zur freien Verfügung, welche jedoch nicht einwandfrei funktionieren. Die Dachterrasse ist auch eher lieb- und leblos. Der Lumphini Park und die nächste Metro-Station sind in der Nähe, sodass man also gut angebunden ist.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Gru 2016
5.4

Not a very good location, no sidewalk outside entrance difficult to even walk to the corner, no AC 12pm to 2pm

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Lis 2016
10.0

Me encantó este lugar! Excelente ambiente. Muy seguro. Muy buena ubicación; con un agradable rooftop De los mejores hostales que me quedé en Tailandia sin duda

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Lis 2016
9.1

The staff is very very very very lovely.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lis 2016
9.7

Great staff, great location (near the metro station, park, night food market). Clean rooms, clean bathrooms, nice common area. I'll stay again for sure!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Paź 2016
9.1

Nice Hostel, totally worth its price! There's no restaurant, only a small kitchen you can use, but the staff is amazing, everything is perfectly clean, and they have some nice places to chill out. We liked it and would come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2016
5.4

Place is very small and boring. Additionally there wasn't even a shower door in the bathroom. There are much better hostels for the same price in the city

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
8.0

Estubimos muy a gusto. El servicio fue excelente. La ubicacion regular por que esta lejos del centro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.