Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

ETZzz Hostel Bangkok

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 764 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 764 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Kwi 2017
6.3

Only stayed here for 1 night as is very close to Bangkok Self Storage Unit which is very convenient. However if you want somewhere central with a good atmosphere this isn't the place for you.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
12 Kwi 2017
9.4

Great hostel! People were lovely, kitchen area is useful and they have comfy sofas! Only problem is the dirty old showers. They really do need a scrub! But besides that it's a great place to stay in Bangkok.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2017
8.3

ETZzz Hostel is basic and clean with a common area to meet other travellers. It is great value for money. The staff are helpful and friendly. The only problem is the location, it is a bit too far away from the main attractions. There is Lumphini train station a 3 minute walk away but there aren't many attractions within walking distance.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wietnam, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
9.4

the staff here were amazing! Absolutely loved it and would come back because of that!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2017
6.3

Hostel was nice, but since it was so far from the main attractions it would have been cheaper to spend more money on a centrally located hostel and avoid paying for as many tuk tuks.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2017
8.6

Gutes und sauberes Hostel, die Mitarbeiter sprechen gut englischen und haben mir immer geholfen, wenn ich fragen oder Probleme hatte. Die Lage ist nicjt ganz optimal aber man ist schnell in Silom und zur kaosan rd. kommt man am besten, wenn man 3 Stationen mit der Metro fährt (wat hua lamphong) und dann mit dem Taxi oder roller der ist schneller und kann sich gut durch den Verkehr schlängeln. Fazit ein sehr gutes Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
13 Mar 2017
8.0

Un buen lugar para descansar en Bangkok cerca del Skytrain, el barrio es tranquilo, no tenes el acoso de los tuk tuk y vendedores. No dan desayuno. Definitivamente volvería.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Mar 2017
9.1

I love ETZ its old news. I absolutely adore the staff including the lovely manager

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2017
4.9

Hostel wasn't that clean and the facilities didn't have much of a welcoming atmosphere. As well as it was pretty far away from the night life activities

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Lut 2017
5.7

The hostel is in bad shape and very unclean. We did not even want to use the shower. We were happy to only been there for one night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.