Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dubrovnik Youth Service

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 855 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 855 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
13 Wrz 2017
8.0

As others have noted, the address that appears on Google Maps is not correct - contact Irena to have them pick you up as it would be almost impossible to find otherwise! Irena picked us up and also dropped us at the bus station to take the shuttle to the airport, which was a huge bonus and she was really lovely. The location is not great - Babin Kuk, around 5km from the old town, 20 mins by bus so not sure why other reviews say it is in the old town.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sie 2017
9.4

Had a lovely time staying in Dubrovnik. The guesthouse is situated close to shops and restaurants that aren't in the old town and beautiful beaches. Irena was so lovely and helpful with anything we needed!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Sie 2017
9.1

La casera nos recogió cuando la llamamos un poco perdidos, y al día siguiente se despertó a las 6:30 de la mañana para llevarnos a coger el ferry para ir a korcula, a pesar de que insistimos que no hacía falta. Totalmente recomendado!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2017
7.4

La ubicacion no es muy buena, hay q coger un bus para ir al centro y no es un hostel, es una casa particular. Pero nos vinieron a recoger a la estacion de bus a las 23:00 y la mañana q nos ibamos, nos acercó a las 6:30 de la mañana al puerto para coger un ferry. Solo por eso ya merece la pena quedarse alli. Muy buen trato!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2017
9.7

Muy hospitalarios!! El vuelo nos llegó a las 2 de la madrugada en lugar de a las 21:45 por mal tiempo en Dubrovnik. A pesar de todo nos pasaron a buscar como habíamos quedado. La mujer del hostal estaba en casa esperandonos para la entrada. A la mañana siguiente nos explicó todo, aún encima con una sonrisa en la cara. El sitio muy limipo, sin ningún lujo pero ideal para dormir! El último día nos quiso acerca hasta la estación de autobúses. Estubimos como en casa! 10 en hospitalidad y simpatía!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Sie 2017
8.9

Atención, NO es un hostel, cuando llegan a la dirección no hay nada, solamente hay que llamar al número que hay en unas hojas impresas, te van a buscar y te llevan a la habitación asignada. A nosotros nos tocó una casa con tres habitaciones y cocina, baños, lavadero, todo incluido. Irene, la mujer que te va a buscar y limpia es genial, muy atenta y servicial.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2017
8.6

L’accueil a été très sympathique, la chambre est calme et propre, a 10/15 min du centre en bus. Je recommande ! Cela manque peut etre seulement d'une pièce commune plus conviviale.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2017
10.0

Great location and the woman owing the place is lovely and super helpful! :) she was always willing to give a hand!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
10.0

Super séjour chez Irena, qui nous a vraiment très bien accueillis. On se sentait vraiment comme chez nous! Cuisine hyper-équipée, proche de la plage... parfait!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lip 2017
8.6

Needs improvements but overall HAPPY. Room NOT ready/clean when we arrived ready to rest. The showerhead kept breaking off (fixed eventually though) Shower drain was clogged the whole time. Bathroom with the shower had no light. There was a pebble (??) in the keyhole so that we couldn't lock the door. However, Irene was very friendly, informative, and helpful. The sheets and towels were clean, there was a fan. Good location, with bus, supermarkets, bars and restaurants nearby. Would go back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×