Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Drop Bear Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 478 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 478 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
8.9

Hermoso hostel y buen clima para vacacionar nos toco. Muy recomendable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
8.0

Good hostel with a great pool and areas to chill. Staff we're really helpful. Bit out of town but just a short taxi ride can get you where you want to be.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Maj 2017
10.0

nice place to escape to...plenty of hammocks and the pool is the central hang...stayed here twice...close to tayrona busses..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • whiteflag101865
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
26 Kwi 2017
8.6

I can't imagine a better hostel to stay in while in Santa Marta. It's got a pool, and it's in a converted cartel mansion.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2017
7.4

La piscina y el bar tienen muy buen rollo, es lo mejor del hostel. Estuvimos en dos habitaciones, una bien, con aire acondicionado, pero la otra, individual (y más cara), era una mierda, con un calor insoportable y un olor muy intenso a canela. Desagradable. El billar está muy roto y no había pelotas de ping pong que botasen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Kwi 2017
8.0

Todo muy bueno, solo un detalle importante y es que mi ventilador no servía y con el calor de Santa Marta es importante para dormir, de resto genial, la piscina es de ensueño y las instalaciones muy buenas, definitivamente repetiría pero les diría que me pusieran un ventilador que funcionara ;)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
10.0

Drop Bear was my home away from home! The staff are what makes this place! There are not enough words to do this place and the staff justice.. you arrive a stranger and leave as part of the family! Great atmosphere day and night! Great food and also option to cook your own, Good location, Great advice on reasonably priced tours, Party option when you want to but not too loud when you want to sleep, Big TV room with Netflix.. stunning pool and giant hammock.. It has everything! I'll be back! X

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2017
8.6

I loved it here so much! One of my favorite hostels I have ever been to in my traveling history. Such a great place that we didn't leave the hostel for like 3 days.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2017
8.0

Great hostel in Santa Marta!!! Good vibes all around, great spot to base yourself while exploring the surrounding areas!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Kwi 2017
7.7

Beautiful hostel, amazing pool, giant hammock, chill out room with Netflix. Good Wi-Fi, a kitchen and restaurant... .the burrito was amazing! Nothing much around the area, but that's prob true for most of Santa Marta

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.