Hostelworld.com

Dreamtime Travellers Rest

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,230 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,230 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
Dreamtime Travellers Rest Located at 189 Bunda street, , Cairns.
Dreamtime Travellers Rest
Australia
Cairns Queensland 4870 189 Bunda street
87% 1230
-16.9250393 145.7699060
Dreamtime Travellers Rest
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
18 Kwi 2016
9.4

Best hostel I've stayed at in Aus so far. Worth the slightly longer walk from the main backpacker hub.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
8.6

Awesome hostle chill atmosphere

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Kwi 2016
8.9

Really enjoyed my stay here. The staff were all friendly and Gabi in particular was really helpful with booking tours around Cairns. It's a little annoying that the reception isn't open all day and there are no lockers in the rooms, but other than that this was a great place to stay, if you don't mind the short walk into town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
10 Kwi 2016
8.3

Nice atmosphere very friendly people quiet area but still close to down town. Gab was Fab!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Kwi 2016
10.0

Just awesome! Stayed 5 nights in the cutest room ever, went to Port Douglas and just came back after 1 night because I missed it so much. This hostel feels like home, close to the shopping center (Coles, Cinema, food, clothes) & nice walk to the city. Stayed here 20 nights in total! Really a place to dream!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Kwi 2016
9.7

I'd come back anytime. Really good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
5 Kwi 2016
8.6

Very well located - just by the mall, and close enough to the nightlife bars etc. Really cool layout, nice and chilled out with very friendly staff. We thought it was pretty steep making guests pay for air con though!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
3 Kwi 2016
10.0

We had a great stay at the Dreamtime Travellers Rest. Facilities were clean and especially the staff was nice and very helpful. I would always recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Mar 2016
8.9

Really nice hostel. Rooms are clean and any rooms have a private bathroom clean too. The kitchen is well equipped. It's a good hostel for chill and relax. I would have liked stay one month here but they can't do a discount per night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2016
10.0

Staff were incredibly helpful. Great location, free wifi and computers and always something to do in the evening (without generating too much noise). Couldn't recommend more highly!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.