Hostelworld.com

Dreamtime Travellers Rest

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,246 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,246 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
Dreamtime Travellers Rest Located at 189 Bunda street, , Cairns.
Dreamtime Travellers Rest
Australia
Cairns Queensland 4870 189 Bunda street
88% 1246
-16.9250393 145.7699060
Dreamtime Travellers Rest
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Maj 2016
8.9

Good place to stay, very close to Cairns central station. You can walk 10 minutes to the esplanade. Close to cairns central shopping centre (supermarkets, food courts). This is a very nice place to know new people in the activities in the nights. Very clean in general, no big issues, only minor details. The internet connection is free but limited. The air conditioning is not for free.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
9.7

Super hostel! Tolle Atmosphäre! Zu empfehlen - gerne wieder! :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
9.4

In 1 woord geweldig! Dreamtime Travellers Rest voelde alsof ik thuis was. Leuke kamers. De badkamers en toiletten werden iedere dag grondig schoongemaakt. Er hangt een goede sfeer en eigenlijk wil je alleen maar meer nachten bij boeken!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Maj 2016
9.4

The best hostell I've been to so far! It's clean, the beds are good and the rooms are nice. There is also several places to chill there and always someone to make conversation with. The only negative is that you have to pay for A/C and they are a little to neat about cleaning up the fridges so make sure you label you're food! Will definitely recommend others to stay here !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Kwi 2016
10.0

Really cool hostel with some nice touches. It looks great. The rooms are nice and big enough, i stayed in a room with 3 single beds which was really nice for a change. Not a party hostel, just really chill vibes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
9.7

Awesome hostel !!! Only thing was no lockers but not a big thing for me. Quite happy to put passport in safe behind reception. Friendly people and great place not too far from shops and everything's else. Staff very friendly always willing to hep. Would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
9.4

Best hostel I've stayed at in Aus so far. Worth the slightly longer walk from the main backpacker hub.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
8.6

Awesome hostle chill atmosphere

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Kwi 2016
8.9

Really enjoyed my stay here. The staff were all friendly and Gabi in particular was really helpful with booking tours around Cairns. It's a little annoying that the reception isn't open all day and there are no lockers in the rooms, but other than that this was a great place to stay, if you don't mind the short walk into town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
10 Kwi 2016
8.3

Nice atmosphere very friendly people quiet area but still close to down town. Gab was Fab!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.