Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dreamtime Travellers Rest

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1452 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1452 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
7 Wrz 2017
7.7

Very chilled hostel. Nice communal areas and good location. Kitchens way too small though and not enough bathrooms. Also lots of people smoking weed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sie 2017
9.1

Stayed here for three nights, 10-15 mins from bus stop and Marina. Right across from coles. Nice chill atmosphere. Lots of outdoor seating. Two kitchens, tons of washing machines, pool, great free wifi. Has a whole section to hang/dry clothes. No lockers in room which I didn't like. Staff was friendly and helpful. Amazing BBQ Wednesday night and free movie with popcorn on Tuesday night. Also free kitchen spices to cook with. Three person dorms offered so no bunk beds! Highly recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • djmetz
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2017
9.1

Super chilled out place. Great to stay if you're looking for a relaxed atmosphere. Staff is super helpful and full of useful information. Would definitely recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lip 2017
8.6

Really cool hostel with a good staff. Definitely more chill vibe.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lip 2017
9.4

I just stayed for one Night but Really enjoyed it. The Hostel looks Amazing, very nice atmosphere and the staff was friendly and courteous! Would stay there again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • cassiedefillipo1383
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
2 Lip 2017
9.7

This is a wonderful place to stay. The ambiance is really nice, beds are comfy, and staff are friendly and helpful. I had an excellent experience here, and it is great value for the money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
26 Cze 2017
6.3

No byo. Few toilets. Small kitchen. Not good location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
10.0

全てにおいて満足です。スタッフは明るく、色々お話することができました。 今回はアイアンマンケアンズに出場するため利用しましたが、また利用したいホテルです。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2017
10.0

Loved it, best hostel in Australia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Maj 2017
10.0

Todo espectacular!!! La atención del personal fue excelente!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×