Hostelworld.com

Dreamcatcher Hostel Ltd

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 135 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 135 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • JeskaMozza
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
6 Lut 2017
10.0

Lovely hostel in a great location. Very friendly staff (and cute dogs). Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
10.0

Had a great stay at the dreamcatcher. Staff were all great people and provided great service. Well equipped kitchen and huge living room with a fire. Would definitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sty 2017
9.7

Awesome location and atmosphere! Very helpful guests and staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Sty 2017
9.7

Great. Clean, good, well stocked kitchen. Area to store skiis, boot warmer etc

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Gru 2016
9.7

It was again a wonderful time at dreamcatcher hostel! The staff is super helpful and nice and the hostel feels like a cosy, nice cabine :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Gru 2016
10.0

2nd time through and still the best hostel I have ever stayed at. Gerald and crew are the most hospitable people I have met. If you find yourself in Golden, do yourself a favour and book a room in the Dreamcatcher!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
10.0

Great place, We stayed one night mid November and the place was really quiet. Nice relaxing atmosphere and all the staff (plus the dogs) made us fell right at home. Will look forward to our next stay at the Dreamcatcher and we will definitely recommend it to others. Many thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Wrz 2016
8.9

Ein tolles Hostel mit wunderbarer Atmosphäre - extrem gemütlich mit außergewöhnlich gut ausgestatteter Küche. Alles wirkt sehr persönlich, ganz so als wäre man im Wohnzimmer der Inhaber gelandet. Sicherheit habe ich weniger gut bewertet, weil es keine Schlüssel / Chipcards für das Haus oder die Zimmer gibt und daher im schlechtesten Fall jemand ein- und ausgehen kann, der kein Gast ist - Wertsachen habe ich daher im Auto gelassen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • cornchipmeteor
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
1 Wrz 2016
9.1

Nice big kitchen, designated parking, open common space with lots of seating, comfortable beds, no wait for bathrooms or showers, easy to meet people, close to shops and restaurants. And best of all, the two dogs are adorable, friendly, and very well-behaved. My only complaint was that the dorm doors don't lock.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.