Hostelworld.com

Dreamcatcher Hostel Ltd

Ceny
mapa
Recenzje
9.9
Znakomity 112 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.9
ZAREZERWUJ
9.9
Znakomity 112 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.9
Dreamcatcher Hostel Ltd Located at 528 9th Avenue North, , Golden.
Dreamcatcher Hostel Ltd
Canada
Golden British Columbia V0A 1H0 528 9th Avenue North
99% 112
51.3014548 -116.9669938
Dreamcatcher Hostel Ltd
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • TinaCampbell
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Kwi 2016
10.0

Without a doubt, still my favourite hostel. Another amazing stay in this little gem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
18 Mar 2016
10.0

Best place to stay in Golden

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2016
8.0

Owners are very nice and friendly. Nice big common area with warm fireplace. Good kitchen area with plenty of fridge space. Clean and comfy beds. Reasonably clean bathrooms/showers. They have a locked storage area where they will put your ski/boarding equipment to dry safely. 2 adorable and friendly dogs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lut 2016
10.0

We had an amazing time over there. Gerald and Amy (the two owners) are amazing people. We felt like home for the whole stay. There is a room to dry the skis, the boots, and all the clothes (yes it was a ski trip for us) where you can safely let your stuff. Restaurants, bars, grocery stores and liquor stores are really close (maximum 10 min walk, or 2 min by car). People there are so friendly, the place is full of couches and seats which are way too comfortable and there are two amazing dogs !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lut 2016
10.0

So cosy and comfortable! Such a pleasant surprise since the photos don't do it justice. Real beds with real linens and towels, it was truely a pleasure to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sty 2016
10.0

Hosts, Gerald and Abi, were very welcoming and helpful. Really enjoyed my brief stay and will definitely be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Sty 2016
10.0

Wahnsinn!!!! Wohnzimmerwohlfüloase!!! Hammer!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2016
10.0

The best hostel I have ever stayed in! Awesome chilled out vibe with wonderful hosts and a homely atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sty 2016
10.0

Great hostel. Couldn't ask for anything more. Would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2015
10.0

I knew, from the second I turned my eyes to the living room, that I would never want to leave this place. Spacious commun area, friendly staff, awesome & so welcoming atmosphere. This place as everything a perfect hostel should have. Unfortunatelly, Kicking horse was only a quick stop on our way to Northern BC, but the Dreamcatcher Hostel is definitively on my list of places to go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.