Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dreamcatcher Hostel Ltd

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 160 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 160 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
10.0

If your staying in Golden, definitely go to this hostel. The staff are very friendly and the hostel's setup ensures good vibes

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2017
8.6

Cozy lounge facilities and helpful staff. Limited showers meant there was a bit of a wait when the hostel was full. The kitchen and washrooms were very clean. The 6 bed dorm room was small but it was a great place for one night!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sie 2017
10.0

Sehr schönes und familiäres Hostel! Die Mitarbeiter sind sehr hilfsbereit und freundlich, die Zimmer sauber und bequem und die Gemeinschaftsräume (Küche und großer Wohnbereich) top ausgestattet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und die Zeit dort genossen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2017
10.0

We had an enjoyable 3-night stay here. These were the comfiest hostel beds ever. The staff was awesome and amenties were great! Would definitley return and recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2017
10.0

Staffs are very friendly and helpful, good wifi, clean room, a pleasant stay, definitely would come again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2017
10.0

Clean and located in the city centre...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
10.0

Great Hostel experience. enthusiastic and helpful staff,clean and comfortable rooms and common space. Nice central location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Cze 2017
10.0

Super hostel. Totalement équipé, même un BBQ à l'extérieur. Très bonne ambiance Attention, le prix indiqué sur notre réservation n'était pas le prix pratiqué par l'hôtel (forcément plus élevé). Ils ont été très corrects et nous ont fait payer le prix indiqué sur notre réservation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2017
10.0

El lugar está muy ordenado, bonito, cálido. El personal muy amable y servicial. El ambiente es juvenil aunque también hay familias. El área de convivencia es un espacio amplio para convivir, leer un libro o tocar algún instrumento que prestan. Las recamaras son cómodas y se puede descansar muy agusto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Cze 2017
9.4

The owner, Gerald, is very kind and friendly. The whole staff is actually. There are two lovely dogs in the common room that is also full of comfy couches and chairs. The kitchen has everything you need. The beds are nice and comfortable. Location is great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.