Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dreamcatcher Hostel Ltd

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 149 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 149 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Cze 2017
10.0

El lugar está muy ordenado, bonito, cálido. El personal muy amable y servicial. El ambiente es juvenil aunque también hay familias. El área de convivencia es un espacio amplio para convivir, leer un libro o tocar algún instrumento que prestan. Las recamaras son cómodas y se puede descansar muy agusto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Cze 2017
9.4

The owner, Gerald, is very kind and friendly. The whole staff is actually. There are two lovely dogs in the common room that is also full of comfy couches and chairs. The kitchen has everything you need. The beds are nice and comfortable. Location is great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pfarnsworth
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
8 Cze 2017
9.1

Awsome place!!! In the heart of the rockies, close to all the major tourist attractions. Staff - Extremley friendly and helpful. Kitchen -Fully equipped big kitchen. Bed - Super comfy bed Wifi - Strong throughout Shower - Great big rain shower Cleanliness - 10/10

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2017
9.4

A warm, welcoming, laid-back atmosphere, felt like a retreat for hikers !! A nice change of pace from party hostels. Amazing staff that are super friendly and eager to help you make the most of your time

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Kwi 2017
9.4

Kitchen is super equipped and the common area is very comfortable. Quiet place which I really enjoyed, the rooms were clean. Just in the middle of the historic downtown area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
27 Mar 2017
10.0

Awesome place with great staff. great location as well! Towel rack was pretty far from the shower though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Mar 2017
10.0

This hostel has a great homely feel with a fantastic communal area and staff who go the extra mile to help you out. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
9.7

It was amazing staying here. We had a personal emergency that caused us to cut our trip short but the Dreamcatcher staff were wonderful, empathetic and understanding. Very sad we couldn't stay longer but can't wait to come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Mar 2017
10.0

Great stay! Would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lut 2017
10.0

Bestes Hostel in ganz Kanada! Super nette Besitzer & Mitarbeiter! Hier passt einfach alles von den bequemen Betten zur gut ausgestatteten Küche bis zum Holzofen! Am besten sind natürlich die zwei Hündinnen Boo & Dorski!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.