Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dream On Coimbra - Eco Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.4
Dream On Coimbra - Eco Hostel Located at Avenida D. Afonso Henriques, nº 31, , Coimbra.
Dream On Coimbra - Eco Hostel
Portugal
Coimbra 3000-010Coimbra Avenida D. Afonso Henriques, nº 31
80% 136
40.2081965 -8.4150123
Dream On Coimbra - Eco Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
6.0

L'ostello è carino, nella coimbra alta vicino all'università. C'è un market con prezzi bassi nelle vicinanze. La colazione non è eccellente e sottolineo questo dato per chi, come me, confida enormemente nella colazione compresa nella spesa dell'ostello per poter sostenere la giornata fino all'ora di cena...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Wrz 2016
9.1

Such a lovely hostel with cute decoration and nice stuff. No key for the roomdoor but a huge locker including a key. Breakfast ist very small and you cannot pay with creditcard!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2016
6.6

We had on okay stay at this hostel. When we arrived (quite late) our beds still weren't ready... this was due to a laundry issue. That didn't bother us too much we just left our bags and went for food. The showers are very small and not a lot of pressure. Breakfast is bread or cornflakes. Everything is very clean which was nice. We didn't feel very welcome to hang in the common room to wait for our night train so we just ended up going to the station.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sie 2016
4.6

Very very smal breakfast. Roomdoor did not stay closed. Only one shower for men. Toilet was very small. 😢

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sie 2016
7.7

Buen hostal, pero con matices: - La almohada es un cojín, y flojo... - El pomo de la puerta estuvo estropeado los 3 días - En mi estancia, hubo ruidos de otras personas (eso no se puede achacar al hostel, pero yo dormí fatal) -La tapa del baño de los chicos estaba rota -El agua caliente duraba muy poco en la ducha. (en mi caso daba igual, hacía muchisimo calor en la calle)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
8.0

Die Lage ist in Ordnung, auf einem Hügel von dem aus zwar ein guter Überblick gegeben ist, einige Gehminuten ins Zentrum allerdings eingeplant werden müssen. Die Atmosphäre ist sehr angenehm, die Zimmer und Gemeinschaftsräume sind sauber. Die Hostelinhaberin steht jederzeit mit Rat und Tat zur Seite. Leider waren unsere Betten sehr instabil und unbequem, da die Spiralfedern der Matratze spürbar waren.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Sie 2016
9.4

Erg leuk hostel! Enige gekke puntje waar mensen misschien problemen mee hebben: de douches in de badkamer worden afgescheiden door een douchegordijn. Je moet dus in het douchehokje afdrogen of hopen dat er niemand binnen komt ;).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
23 Lip 2016
9.1

It really felt like home! And we know how a familiar setting can be relaxing when travelling. The girl at the reception was really nice and helpful. As for the location, I recommend you go to Praça da Republica, get into Jardim da Sereia, take the path on the left and use the stairs up that road. Stairs are way better than slopy roads. Once the suitcases are in the room, you find the location is an asset because of the supermarket down the road. And there is a view over town!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • thom_vil2319
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
22 Lip 2016
8.0

Nice location, in a quiet area but you just have to cross a (large) park to reach Praça da Republica, a vibrant nightlife spot. Friendly staff. Too bad the (selfserice) breakfast was a bit meagre and the shower had some difficulties to reach a warm temperature. But still I found it a good value for money. If you have heavy luggage, I strongly recommend to take a bus or taxi to reach there, otherwise it's quite a steep uphill walk to reach it from Praça da Republica.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
18 Lip 2016
9.7

Parfait ! Très bon séjour. Deco girly très sympa (le tout "homemade"). On recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.