Hostelworld.com

Dragondoss

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 194 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 194 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.0
Dragondoss Located at Precna ulica 4, , Ljubljana.
Dragondoss
Slovenia
Ljubljana 1000 Precna ulica 4
70% 194
46.0527957 14.5084708
Dragondoss
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
4.3

Llego a 21:15 h. puerta cerrada, llamo al timbre y aporreo puerta, solo me falto echarla a bajo, entro gracias a un cliente, que llego y tenia llave, a las 22:00 h. El dueño en una habitación y salio cuando este lo reclamo. sabe hablar en ingles, la mujer ni idea y si hablas y no te entiendes te suelta - CHAO- Me da a elegir entre dos "habitaciones" (un zulo) la cama ocupa la habitación. mal olor, sucia, telas de areaña, hormigas,y cobra 12 € de impuestos, según contrato todos incluidos,PESIMO

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
6 Maj 2016
6.3

Stayed for one night. Bed linen was clean, but all the blankets were full of stains, bathroom was in very poor condition and untidy so I haven't showered. Would definitely not recommend.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Kwi 2016
6.9

화장실이 더럽고 찬물만 나와서 씻는 것이 굉장히 불편했습니다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
10.0

quite a decent small hotel, cheap, center,great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2016
6.0

Basic. A cheap, well located bed. No lockers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
8.0

A fine simple hostel. Those of you who want a proper travelling atmosphere may not find it here but as I only wanted a place to sleep it suited me perfectly. The manager was relaxed about check out times and had no problem with me leaving my luggage there while I strolled around the city after checking out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2016
10.0

very nice small hotel in a good location,cheap.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sty 2016
2.3

Stay away, do not book this hostel as you will turn up and there won't be a room for you. When we arrived at the property, we knocked on the door multiple times and only after 10 minutes did the owner come out. He told us that there was no rooms for us and we would have to stay somewhere else. He arranged a place to stay for us, but the second place was well below standard, and was more expensive than this place. The owner was un-apologetic and made out like it was our fault. Avoid at all costs.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • francoismansy7582
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
26 Gru 2015
9.4

Perfect small hostel in downtown(right from the main station), close to everything, receptionist really nice, advice you about visits in the city, small kitchen (miss maybe a stove)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Gru 2015
4.3

Hostel manager came late to hostel even we were there at the time agreed. 8 bedroom had one mattress for two persons. Blankets and beds were dirty. Hostel staff was sloppy. Do not recommend this.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.