Hostelworld.com

Dozy House

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 511 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 511 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
9.7

Dozy house is awesome. The place is very clean and the receptionist is very helpful. I would recommend this to anyone and I would stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2017
10.0

The best hostel I have ever stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
31 Sty 2017
7.7

Clean and tidy, beds are ok, fairly poor atmosphere. Good enough for the price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
23 Sty 2017
10.0

The rooms are very good, clean and the workers even better. We felt at home just coming down from the taxi. Reception very helpfull. Coffee for free,cheap beer and good WIFI conection

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • erbitiramiro
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Sty 2017
10.0

No conocimos a Stych pero Lilo es muy amable! Lugar para dormir tranquilo... tiene tostadas con manteca y café todo el día.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2017
8.6

Wer alleine am reisen ist nicht optimal! Da viele ältere und Pärchen da sind. In der Lobby ist ab 9 niemand mehr zum unterhalten Das fand ich nicht so schön. Ansonsten ist es ganz gut. Betten einigermaßen bequem Ruhig 7/11 um die Ecke Alles mit dem Roller oder auch zu Fuß erreichbar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2017
8.6

Das Hostel liegt direkt in einer Nebenstraße vom Quarter (Straße um die Innenstadt). Das Personal war super freundlich und hilfsbereit! Im Hostel herrschte eine angenehme, gemütliche Stimmung und ein kleines Frühstück mit Toast und Marmelade war im Preis inbegriffen. Leider waren die Handtücher exklusive und das Bad, welches man sich im 6er Dorm teilt, wurde nicht zufriedenstellend geputzt. Ansonsten war aber alles super, sodass wir dort nochmal übernachten würden.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
8.9

Great hostel, great staff! We've had a awesome stay at Dozy House! The staff did all in there powers to help us out if we needed something booking or had a query. Good beds and a good shower, can't ask for much more! Good chilled atmosphere, so if your after the young backpackers atmosphere maybe not the place for you. But I would definitely stay here again! Thanks to all the staff in Dozy House

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
7 Sty 2017
6.6

The staff was friendly and helpful but the accommodations weren't up to the standard of more modern hostels. The shower and toilet were in the same room to be shared by 6 people which wasn't convenient at times. Only the lower level beds had accessible chargers which left people on the top bunk without an outlet. The atmosphere was pretty dead... not many young backpackers at this spot. Not horrible, but there is much better in the same price range. I would not stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Sty 2017
9.7

Gina and her family are great and very helpful with any info about the city, transport and tours. Hostel is welcoming and you feel like you're at home. Clean and well equipped, you have everything you need and more. We were only sad we couldn't stay longer. Thank you for everything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.