Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dozy House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 516 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 516 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
7 Mar 2017
9.7

Dozy House is an amazing Hostel if you want it a bit chilled, super friendly staff and coffee, tea, toasts all day long! You can even put own products into the fridge for breakfast... self Service for drinks and clean and tidy rooms... cheap laundry service. Would def. recommend and return

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Mar 2017
7.1

Good location. Staff were helpful in planning excursions and arranging a taxi to the airport. Free toast and coffee in the morning was a lifesaver when we didn't have time for breakfast. When our air con broke down we were moved into a private room for the night at no extra cost. The atmosphere was lacking. If you're looking to socialize and mingle this is not your place. All in all it was a decent hostel with all your basic amenities.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
9.7

This is literally the first review I've ever written and it's because the staff was above outstanding. You meet people some times that can change a shitty hangover day to a positive day. Thanks Dozy, I'll definitely be back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
8.3

Very clean and new hostel. Beds are very hard- thai standard. Nice staff and comfy atmosphere, but not good to meet people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
9.7

Dozy house is awesome. The place is very clean and the receptionist is very helpful. I would recommend this to anyone and I would stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • RainieJiang
  • Chiny, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Lut 2017
10.0

The best hostel I have ever stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
31 Sty 2017
7.7

Clean and tidy, beds are ok, fairly poor atmosphere. Good enough for the price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
23 Sty 2017
10.0

The rooms are very good, clean and the workers even better. We felt at home just coming down from the taxi. Reception very helpfull. Coffee for free,cheap beer and good WIFI conection

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • erbitiramiro
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Sty 2017
10.0

No conocimos a Stych pero Lilo es muy amable! Lugar para dormir tranquilo... tiene tostadas con manteca y café todo el día.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sty 2017
8.6

Wer alleine am reisen ist nicht optimal! Da viele ältere und Pärchen da sind. In der Lobby ist ab 9 niemand mehr zum unterhalten Das fand ich nicht so schön. Ansonsten ist es ganz gut. Betten einigermaßen bequem Ruhig 7/11 um die Ecke Alles mit dem Roller oder auch zu Fuß erreichbar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.