Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Downtown Siem Reap Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1034 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1034 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • juanmsalvadores7912
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
14 Lut 2017
7.7

The beds are not good, but the swimingpool is nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • romanvir
  • Argentyna, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Lut 2017
8.3

Lo mejor es la pile, la barra, y el ambiente. El baño incomodo aunque limpio, las habitaciones son simples y el aire no andaba. A veces se corta el agua y tenes q esperar. Pero dentro de todo es muy bueno

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • lucasmaestri
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
4 Lut 2017
9.1

El hostel es genial, está bien ubicado (a unos metros del night market y unas cuadras de pub street), el personal es increíble, siempre te tratan bien y tienen excelente onda, te ayudan con todo. La comida del lugar es riquisima y está súper bien en precio. La habitación está bien. Tiene pileta y ahí además de refrescarte te divertía muchísimo! Es en uno de los mejores hostels que estuve!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Sty 2017
9.7

Nice staff and good pool

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
10.0

One of the best hostals I have ever been too... Atmosphere at the bar is incredible and staff is so friendly... You can even find very hot and easy-going girls by they pool.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2017
7.4

very good atmosphere , cool pool and bar. a bit dirty and although staff is lovely ( specially english couple that was working there during our stay) owner is not the nicest.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Sty 2017
6.3

La verdad es que fue bastante decepcionante nuestra experiencia. Sobretodo en cuanto a limpieza y a la atención del personal.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
8 Sty 2017
8.0

Great hostel, staff and bar!! Room wasnt special but fine. Great vibe at the hostel bar if you want to meet people. We had a big night out with some people that stayed here and had a lot of fun. We would definately stay here again! 5 minute walk from city center and the hostel can book everything for you. Hooked us up with the best tuktuk sriver for our trip to Angkor.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Sty 2017
7.1

+Nice people met there, nice pool and bar -Lots of mosquitos (in bedrooms and bathrooms on main floor). -Needs updates -Owner was unprofessionally drunk.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
2 Sty 2017
5.7

Pas super emballée par cette auberge de jeunesse recommandée par le Lonely Planet. Dortoir de 6 pas super bien agencé avec mini casier, une multiprise pour tout le dortoir, pas de lampe de chevet, pas de rideau, lit superposé en métal pas hyper solide donc qui grince et bouge. Une seule salle de bain avec toilette minuscule pour tout le couloir et sale.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.