Hostelworld.com

Downtown Oasis

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 310 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 310 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
Downtown Oasis Located at Budapest, Karoly krt. 24., Budapest.
Downtown Oasis
Hungary
Budapest 1052 Budapest, Karoly krt. 24.
93% 310
47.4959513 19.0581035
Downtown Oasis
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
10.0

A real Downtown Oasis! A quiet, well-appointed hostel in the centre of Budapest, close to all the main tourist attractions. Very helpful staff and comfortable rooms. Very reasonably priced. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Maj 2016
10.0

This was almost more like an inn or a bed and breakfast - located in a beautiful old building in a part of town that is close to everything you could want. The staff was welcoming and knowledgeable, there is a full kitchen, and the rooms are spacious and well-kept. I would recommend to anyone and would love to live here myself!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
9.7

Good location, 近市中心5Min 可行到,樓下就係 supermarket ,而且有好幾家食市,在對面馬路有間越式餐廳平靚正,hostel 有洗衣機可以洗衫,好住家feel,正整亁淨,值得入住。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lut 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Mieliśmy wspaniały pobyt w Ferenc Ter i Noemi na miejscu. Mieszkanie jest ładne, bardzo dobrze wyposażone i centrum położone. I odkrycie Budapeszcie była miła i niespodziewana niespodzianka.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Genialny hostel, piękny pokój w doskonałej lokalizacji.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2016
10.0

Great location, beautiful house with nice furniture and nice stuff. Everything you need is aroung the corner. If you like a cozy and quiet hostel, this is the place to be for you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rhwalters94
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
30 Sty 2016
9.4

Pro's: wonderful staff who were talkative and involved; brilliant, central location; spotless rooms & communal area; big, spacious, secure rooms with excellent facilities. Will be returning later in the year as we absolutely loved it - a must if you're in Budapest!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sty 2016
8.9

Es un apartamento y no tiene recepción 24 horas, es muy amplio y bonito. El internet funciona perfecto. Son muy amables y serviciales, hice todas mis solicitudes por correo electrónico y quedé muy satisfecha, sin duda volvería a hospedarme allí. Lo único malo fue que el baño no se encontraba del todo limpio, pero no es nada grave. Me encantó el apartamento, extremadamente agradable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Doskonała lokalizacja i czyste, komfortowe wyposażenie. Dziękuję Downtown Oasis!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
31 Gru 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Na wysokości naszych atttentes

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.