Hostelworld.com

Downtown Oasis

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 308 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 308 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
Downtown Oasis Located at Budapest, Karoly krt. 24., Budapest.
Downtown Oasis
Hungary
Budapest 1052 Budapest, Karoly krt. 24.
92% 308
47.4959513 19.0581035
Downtown Oasis
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Kwi 2016
9.7

Good location, 近市中心5Min 可行到,樓下就係 supermarket ,而且有好幾家食市,在對面馬路有間越式餐廳平靚正,hostel 有洗衣機可以洗衫,好住家feel,正整亁淨,值得入住。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lut 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Mieliśmy wspaniały pobyt w Ferenc Ter i Noemi na miejscu. Mieszkanie jest ładne, bardzo dobrze wyposażone i centrum położone. I odkrycie Budapeszcie była miła i niespodziewana niespodzianka.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Genialny hostel, piękny pokój w doskonałej lokalizacji.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2016
10.0

Great location, beautiful house with nice furniture and nice stuff. Everything you need is aroung the corner. If you like a cozy and quiet hostel, this is the place to be for you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rhwalters94
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
30 Sty 2016
9.4

Pro's: wonderful staff who were talkative and involved; brilliant, central location; spotless rooms & communal area; big, spacious, secure rooms with excellent facilities. Will be returning later in the year as we absolutely loved it - a must if you're in Budapest!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sty 2016
8.9

Es un apartamento y no tiene recepción 24 horas, es muy amplio y bonito. El internet funciona perfecto. Son muy amables y serviciales, hice todas mis solicitudes por correo electrónico y quedé muy satisfecha, sin duda volvería a hospedarme allí. Lo único malo fue que el baño no se encontraba del todo limpio, pero no es nada grave. Me encantó el apartamento, extremadamente agradable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Doskonała lokalizacja i czyste, komfortowe wyposażenie. Dziękuję Downtown Oasis!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
31 Gru 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Na wysokości naszych atttentes

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Gru 2015
9.7

This place is excellent if you are traveling with your couple. Cozy, clean, private, and very well located. The staff are not present all the time at the apartment but are always ready to help. I so recommend Downtown Oasis!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Gru 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Bardzo czysty, bardzo dobra obsługa, doskonała lokalizacja

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.