Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Downtown Forest Hostel & Camping

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 620 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 620 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
22 Maj 2017
9.7

really great location, close to everything, garden with hammacs and barbecue, bed already made, towel included and free tea or coffee for breakfast nice wood decoration too amazing

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tuhtoroma
  • Białoruś, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Maj 2017
10.0

Очень атмосферное место! Чего только стоит один внутренний дворик. Деревья, зелень...ты живешь почти в лесу))) Очень приятно после большого шумного города оказаться в таком замечательном месте. И еще вдвойне приятнее нежиться ранним утром с чашечкой кофе и книгой в гамаке. А эти концерты вечером....мммм. Добираться удобно. Рядом находится ужупис. Администратор очень милая девушка. Все подробно рассказала, ответила на все вопросы. В комнатах просторно, хоть и пыльновато возле кровати. Несмотря н

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
18 Maj 2017
10.0

Overall an amazing hostel. So cozy and with a lovely and relaxed vibe so even the locals from the area hang out there in the outside area. At my next stay in Vilnius, this will be again my choice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2017
10.0

Solo female traveler. This is the best hostel I think I've ever stayed in. I actually asked to stay an additional day because I didn't want to leave. It feels like home. Incredible atmosphere they grill out every night together. Free walking tour. Free luggage storage way before and after your stay. Cleanest sheets and comfiest bed ever. LOVED it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta grupy, 18-24
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
11 Maj 2017
7.7

Unfortunately did all guest the hostel not respect us. But overall did we have a nice stay in Vilnius.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2017
9.7

Deliver everything they promise. Clean and spacious. Good place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2017
10.0

there is the big nice kichen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
30 Kwi 2017
7.7

Great value for money. Its located near the UZupis district but far away from everything else. Its very clean. we only spent a night there and most of the time were out so its difficult to comment on atmosphere. There is only a limited number of men's shower which made having a shower a long wait in the morning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Kwi 2017
10.0

I really enjoyed this hostel. The staff were welcoming, the location was quiet, yet not to far from the city and very close to the Bohemian district of Uzupis. Very clean and spacious dorms and ample bathrooms and showers. Comfortable beds and adequate security and storage for personal items.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Kwi 2017
9.1

Great hostel. I stayed at this hostel at the beginning of my Lithuania trip and chose a more expensive one with a smaller dorm for the end of my trip (before catching my flight home). I wish I stayed here again as you just can't fault it, it's perfect, cheap, clean and with helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.