Hostelworld.com

Downtown Forest Hostel & Camping

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 393 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 393 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8
Downtown Forest Hostel & Camping Located at Paupio str. 31a, Vilnius, Vilnius.
Downtown Forest Hostel & Camping
Lithuania
Vilnius Vilnius LT-1134 Paupio str. 31a, Vilnius
89% 393
54.6782353 25.3019428
Downtown Forest Hostel & Camping
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
8.6

Really great Hostel! For really small money you get more than in some Hotels! Espacially the fireplace is great! The rooms where very clean and the beds absolutly ok. To the oldtown it's just around a ten minute walk. I would definitly recommend staying here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Kwi 2016
10.0

Location to the city centre is just 5 minutes walking which is great. Staff was welcoming and very helpful. Very good hostel. For what they offered I would love to pay more, very cheap.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
10.0

The stay at Downtown Forest Hostel was a delight. It is a ten minute walk from the centre, which adds to its calm and relaxed atmosphere. The owner and co-workers are nice and easy-going people, the owner showed me some nice places to go and try out Latvian food and bars with live music. The hostel also has a terrace and a garden, where there will be events during summer, so I guess it will be even more worth of a stay then! All in all very pleased with my stay :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2016
10.0

Very nice hostel. Clean room, cozy beds, big kitchen, quiet neighbours etc.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
8.6

Great room, good location. Everything is clean - unfortunately we found the shower to be constantly occupied (probably just us being unlucky for the day). Small breakfast is included in the price, good parking situation, grill available for use.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • beatrizbazan3049
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
25 Mar 2016
7.7

It is a really nice place to stay while visiting Vilnius. The staff is kind, the rooms and beds are comfy, the bathrooms and showers are ok. It is not the place to get social (in my humble opinion). Maybe it gets better during warmer months when you can be outside drinking your coffee or having a beer. I would definitely come back here if I were back in Vilnius again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2016
8.6
Przetłumaczone przez Google

Świetny hostel i przyjazny personel. Nie jest zbyt daleko od starego miasta i jest mocno poniżej przystanku autobusowego. Czyste, duża kuchnia i salon. Personel jest bardzo przyjazny i aproachable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • uchwyt6524
  • Polska, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
28 Lut 2016
8.6

It wasn't a big surprise to find this place very cosy, nicely situated and kept with some character. It was quite emptyish this time (off season), but still very friendly and great value for money. If I am in Vilnius again, I am definitely coming back there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
22 Lut 2016
7.7
Przetłumaczone przez Google

Piękny cichy hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Lut 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Najlepszy hostel i zatrzymać aż do dzisiaj, bardzo polecam!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.