Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Downtown Beds

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 225 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 225 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 6.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2017
2.0

Intenté cancelar varias veces y no me permitió el teléfono nunca lo comunique trataron y se me cobró sin haber ido

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
7 Wrz 2017
7.7

El hostal está en muy buen lugar y excelentes instalaciones. Sin embargo, no me respetaron el monto que pagué a HostelWorld cuando hice la reserva y me cobraron de más. Me parece pésimo que hagan esto, es un robo. además de que los precios exibidos no son los finales, porque hay que agregar impuestos, cuando en general los demás hostales te muestran siempre el precio final. Ojalá corrijan esas actitudes.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sie 2017
8.9

Every thing was nice just the internet is very bad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2017
8.3

Awesome beds made from concrete/steel structure. No real common area vibe to meet people, unless they are in your dorm. Very clean toilets and powerful showers. WiFi only in the lobby. No kitchen, but I didn't want to cook anyway. Great cinema room. Location is brilliant, very central. I would definitely stay there again if I wanted a very comfortable stay but happy if I didn't meet any people.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
8.3

Excelente en ubicación, calidad, diseño, solo desearía proteína en el desayuno.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Lip 2017
7.4

bonito hostal, ubicacion excellente. A parte do que se ve en las fotos e que pueda interesar a alguen es que los baños son um poco frios a la noche y sale poca agua del regador.wifi esta somente en las areas comunes y no es suficientemente buena para todos que la utilisan. La atmosfera del hostal es mas como a de un hotel. Compreendo que esta apenas empiezando e creo que hay chance que mejorar mucho en estes quesitos pues son detalles pequeños y hay un personal muy agradable y listo para ayudar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2017
8.0

Excelente ubicacion!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • metee_cpb1365
  • Tajlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
19 Maj 2017
6.6

staff very nice location very good breakfast good bed, floor and banket dirty

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Kwi 2017
8.6

The hostel in general is very good. It has some PROS and some CONS: PROS: Infrastructure in general: It shares the location with a Hotel... it is well maintained Location: Very close to the city centre Rooms: Big and spacious. Beds have a really good design Clean: The hostel in general is clean Movie room CONS: Wifi: It is constantly going down... Not a good signal in the rooms Kitchen and breakfast: Kitchen CAN NOT be used.... and the included breakfast is quite basic/small

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
16 Kwi 2017
8.3

Really bad Wifi

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×