Hostelworld.com

Downtown Beds

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 199 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 199 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
6.6

Very unfriendly staff, especially the big guy. Breakfast was very bad

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
9.1

Everything was excellent apart from the fact that the bed structures were very unclean. The location gives you the chance to visit the whole historical center by feet and 3 metro stations are also very nearby. Staff was very helpfull and the building is beautiful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Gru 2016
8.9

La ubicación del hotel e lo mejor, a lado de denla calle Madero en pleno centro de las Ciudad. El hotel en aseo es impecable. El staff es un poco ausente, internet no funciona en las habitaciones, el desayuno está bien como para empezar el día. El hostal tiene dos zonas comunes donde perfectamente podrías tomarte algo con tus amigos, pero no Lon permiten después de las 12, te mandan al cual cuarto y pues con eso molestas a la demás gente que está en la habitación.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Lis 2016
6.0

No lo recomiendo, y menos para gente que viaja sola. En los Lockers no entra ni una cámara de fotos reflex, las camas de arriba solo estan buenas si vas con tu pareja, porque dirmis pegado a otra persona. Las mesas y sillas del espacio compartido son sumamente incomodas, el desayuno es muy sencillo y no se puede utilizar la cocina, El personal es muy poco atento y no ayuda nada a la atmosfera del hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lis 2016
8.9

Great, except for the douchebags who decided to bring girls back to the room in the middle of the night. The hostel can't be blamed for that, although the way theplace is set up meant that they could sneak them in without an issue. Other than that the location is fantastic and i like the way the bunks are set up. The rooftop bar was closed for a private function one of the nights i was there which was kind of annoying cos i could hear the music. The whole street could. Ear plugs are a blessing

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
6.0

Despite being one of the most beautiful hostels I've stayed in, it raises the basic items that a hostel should have: - lack security (no lockers in the rooms) - doesn't have individual lighting in beds - there are no sockets near beds - the bathrooms are very dark - we did not dare to take breakfast so dirty was the kitchen - There were cockroaches in the bathrooms, kitchen and bedroom every day.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
6.0

The guy at reception is horrible, disrespectful, and puts a bad atmosphere throughout your stay. I cannot understand why they put someone who is so rude at the reception of an hostel. The hostel could be ok, but I would never go back just because of this guy. Ask him anything, he will be rude. Plus he is never at his desk The problem is he pits a bad atmosphere around the bar, where you are supposed to socialize

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Lis 2016
8.0

Funcionan a la perfeccción las cuestiones relacionadas al diseño, la estética y la limpieza, lo que da una sensación de estar en un hotel,. Sin embargo, falla en todo aquello en lo que un buen hostel se hace presente: la gente del staff no está nunca en la oficina de recepción (olvidate de tener recoemndaciones o tips turísticos que visitar), el "bar" cierra a las 10 de la noche, el desayuno deja bastante que desear, en los lockers no entra ni una laptop y no hay ambiente de grupo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
31 Paź 2016
9.1

Great place to stay. Has everything you need. Location is the best.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
8.0

Me encanto el lugar, pero las personas que ahí trabajan no son muy amables, el recepcionista casi me corre del hostal por que salí 1:10pm en lugar de la 1 en punto, el desayuno fue muy sencillo, los baños y las camas están muy bien, tienen musica toda la noche y eso impide dormir agusto. En lo personal si volvería pero creo que hay lugares mejores.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.