Hostelworld.com

Dover Castle Hostel and Bar

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 1,294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 1,294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.1
Dover Castle Hostel and Bar Located at 6a Great Dover Street, , London.
Dover Castle Hostel and Bar
England
London SE1 4XW 6a Great Dover Street
75% 1294
51.5004214 -0.0930190
Dover Castle Hostel and Bar
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
4.0

Expensive for one bed with mattress really bad! All staff has no patient, never more.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Kwi 2016
9.1

Mu buena ubicación, a diez minutos andando de London Bridge. El desayuno increíble y muy buena estancia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Kwi 2016
6.6

I didnt like the bathroom. Looks old place and dirty.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.7

Nice place. Super close to a tube station, but also close enough that you can walk in and out of the city with ease. Large comfy beds, rooms aren't too cramped, bathrooms are pretty clean. The free breakfast is just some bread and juice, but it's still a nice touch. A little bit of noise from the street, but if you go to bed tired you won't hear a thing. Overall very nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
8.9

The location is perfect, but there is more to be done in terms of cleanliness and facilities. Our overall experience was positive.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
10.0

Everything was great. I'm really content.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
5.7

room was nice enough, but there were only two toilets for an entire floor and one shower (though it did have two shower heads) the bath rooms were not clean. the bar downstairs was great though. you get what you pay for I guess.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Kwi 2016
8.9

The staff is great, all of the guys are friendly and helpfull. The only thing I missed was the locker to hold my bag. Still a great value for money. I would definetly come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • beaumorris6638
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
5 Kwi 2016
7.7

Right near tube station and some bars, not much atmosphere, average bathrooms, not the most comfortable bed. But Extremely good value for London and they offer week rates which is great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
2 Kwi 2016
7.4

하루 머물렀고요. 그런 점에 있어서 샤워실이나 화장실을 잘 사용하지 않았기에 나름 괜찮았고, 위치도 나름 괜찮았습니다. 다만, 호스텔이 처음이라 그런진 모르겠으나, 여권을 맡겨야 하는 게 불안했습니다. 12인실 혼성으로 사용했는데, 괜찮았어요. 분위기도 좋고. 다만 제 캐리어애 자물쇠 하나가 없어졌는데, 그 전에 잃어버린건지 아니면 호스텔에서 잃어버린건지는 모르겠습니다. 확실하지 않아요!! 위생도 그냥 쏘쏘, 딱히 안좋은 점은 없었지만, 뭔가 하루 이상은 별로 머물고 싶지 않아요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.