Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dover Castle Hostel and Bar

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 1569 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 1569 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • gregoriopatriota1320
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
5.7

It is terrible to take a shower or use the toilet

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
2.9

the place was terrible, smelly and unclean: the toilets were comparable to those in backwater bus stations and the single shower per floor of 20 beds, dismal and woefully inadequate, not to mention disturbing as they connected to the corridor. the people were just as bad, noisy and disrespectful. the place was situated over a noisy, cheap pub; and security into the building was ridiculous - the doors were propped open and/or wouldn't shut. all in all, the worst experience in my life.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
3.7

Il soggiorno non é stato dei migliori. Struttura non curata, sporca. Io ed altri due amici siamo stati in un dormitorio da 12 persone e non c'era neanche lo spazio vitale per potersi muovere. Per il prezzo pagato ci saremmo aspettati molto di più.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
5.4

The shower was horrible but if were to stay for a night, should be fine.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2017
8.6

Bella atmosfera !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2017
6.6

Habitacion 4 personas compartidos muuuuuuy pequeña. Baños compartidos para todo un piso (aprox 14 pers x piso) dos baños . Una ducha. Nada mas que agregar

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Kwi 2017
6.3

Stayed there only for one night. The staff was really nice and helpful and it was okay to sleep there and the bar was quite nice. Not so nice was that when you sleep in the first floor you cannot sleep until the bar closes because it is awfully loud. Also the showers on our floor didn't work so there was basically one shower for two floors and no sink on our floor!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
9.4

Great hostel! Would stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • edenrosemcguirr
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Mar 2017
4.6

It was fishy sting here. The showers were horrible, you have to keep pushing the button in to get the water to come out, and only 1 shower and 2 toilets per floor. No worth my money at all and a waste of my time.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
21 Mar 2017
7.7

The bar was popping off all night! If I didn't have to leave in the morning it would have been the hottest spot in town on a Tuesday!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.