Hostelworld.com

Dorset House Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 349 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 349 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Lut 2017
8.9

J'adore cet auberge de jeunesse! Le personnel est super gentil. Je recommande fortement cet auberge. Quasiment collé au parc Hagley et à l'autre bout de la rue se trouve un superbe café (Vic's). 15 min à pied d'un supermarché et environ 15 min de marche au centre-ville. Il n'y a pas de casiers pour son sac, et la cuisine n'est pas toujours trop propre (sûrement la faute des clients et pas le personnel). Très très très tranquille!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
4 Lut 2017
8.0

Hostel is a bit out of the centre and of the nearest supermarket. Nice place to stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
29 Sty 2017
8.0

Auberge sympa, propre, le Wi-Fi buggait un peu, nous étions dans une annexe où il faisait un peu froid mais les lit étaient chauffants !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
15 Sty 2017
8.9

Really lovely place, very clean and comfy. Lots of sockets by beds and rooms very homey. Security for building/dorms fine but lacking inside actual rooms. Staff wonderful and helpful, lots of long term residents so not the best atmosphere, especially for a solo traveller. I did see there were certain events on in the week so maybe I just picked a bad night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
9.4

Friendly and helpful staff. The house itself is lovely with clean rooms and good wifi throughout. They were great about storing my luggage for me.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sty 2017
9.4

Actual twin beds, not bunk beds, so I got a good night's sleep. Overall nice old house with lots of space.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Gru 2016
10.0

I stayed in several hostels in NZ and this was my favorite. I love the charm of the older house. The lounge area was my favorite with the stained glass windows. Everything was kept clean, the security was great, staff were great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
27 Gru 2016
10.0

Hilde at reception was especially helpful - her helping me sort things out made my trip!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ericnathanyu6626
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 83 Recenzje
24 Gru 2016
8.9

A great hostel within walking distance of downtown Christchurch. Staff was friendly and offered some good tips on places to go and see in the city. We stayed in a private room and the room, although small, met our needs. Comfortable bed and pillows and good wifi access. Great kitchen and dining facilities. Couldn't have asked for more except one of the toilet seats were broken. Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
19 Gru 2016
9.4

It's a rustic little place, I loved my stay. The rooms come with normal beds (no bunks) and there are plenty of facilities. All of the city is within walking distance and the staff is extremely friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.