Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dorset House Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 399 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 399 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Cze 2017
8.6

Very pleasant stay in Dorset House. Very quite and good facilities. Not a lot too be faulted.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Cze 2017
9.4

We had a great stay at Dorset House. Our private room was like a hotel room, it even had a tv! Friendly staff who helped us with late check in (2am), the room was nice and warm for us arriving and the bed was equipped with an electric blanket. Great location, 15 min walk to centre. Nearest supermarket was a bit of a walk but not too far. Kitchen was big with decent facilities. Showers and toilets were very clean. We would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • aliebich904
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
4 Maj 2017
5.4

Die Zimmer sind vollkommen okay. Die Küche dagegen ist absolut ekelig. Selbst nur ein Toast essen war uns dort zuwider. Die Bäder sind auch nicht sauber und haben alle einen leckeren Uringeruch. Teilweise ging das Licht nicht mal. Nicht empfehlenswert, nicht mal für eine Nacht.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2017
10.0

The best hostel I have stayed in whilst travelling. Friendly and helpful staff. Clean throughout, great communial lounge area and good cooking facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2017
7.7

Très charmant et agréable. Ambiance conviviale. Pas de lits superposés. Un tout petit peu éloigné du centre et pas de lockers. Hormis ceci très bonne AJ.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Kwi 2017
9.1

Had a lovely time at Dorset! As the first New Zealand Hostel I have stayed at so far it was super nice! Beautiful spacious house with nice high ceilings, only downfall was one guy who was staying in our room obviously lived there and seemed a bit creepy! Other than that, had a great time! I would definitely recommend this hostel to anyone wishing to have a nice chill place to stay while in Christchurch

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
6 Kwi 2017
7.4

Dorset house was pretty good, far from the bus interchange however (25-30 min walk, this was definitely the break in make or break for me) and my experience with staff was touch and go. The woman who checked me in seemed to be annoyed by me for no particular reason, but the next day the staff member at the desk was quite lovely and very helpful. Beds were comfy, kitchen was big and well stocked, lounge was big and comfortable! The house itself is quite old though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2017
10.0

Thanks for the good room and service

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
27 Mar 2017
8.3

Das Dorset ist zwar an einem schönen Park gelegen, aber zu Fuß ziemlich weit ab vom Center. Wer also shoppen, Feiern und sightseeing haben möchte, sollte sich entweder ein Fahrrad leihen (Fahrradverleih ca. 10-15 min zu Fuß entfernt) oder ein Hostel im Center suchen. Sehr ruhige amtmosphäre. Wirklich nettes und sehr sehr hilfsbereites Personal !!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
21 Mar 2017
9.1

Nice Hostel to stay in Christchurch, very friendly staff, good bathrooms!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.