Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Doors Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 573 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 573 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
Doors Hostel Located at Olimpului Street No 13, , Bucharest.
Doors Hostel
Romania
Bucharest Romania Olimpului Street No 13,
90% 573
44.4224250 26.0989022
Doors Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
18 Sie 2016
8.0

Nice, quiet hostel. Friendly staff. A few facilities in need of repair and the room in need of a good clean. Was only there for one night but would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Sie 2016
9.4

A little out from the centre and a tiny bit hard to find but compensates by being quiet and spacious.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Sie 2016
9.1

Superbe endroit pour rencontrer des voyageurs et pour découvrir la ville! La cuisine est plutôt petite, mais fonctionnelle. Je n'ai rien à redire tout était bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
7.4

Great hostel and very welcoming. Staff are really helpful & friendly. Common areaswere really comfortable, however the inside area was separated very thinly with my dorm so all the noise goes straight through. Wifi and air con in my room were really good, but the window wouldn't close and I woke up with one of the cats on my bed, so make sure you get the right room if your don't like cats. Security was bad, the door from the street's left unlocked and anyone could've walked straight into my

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sie 2016
10.0

Best hostel I have ever been to. Great staff who is incredibly friendly and always finds a way to help. Will definitely come back soon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
9.1

Doors Hostel was honestly one of the best places I have ever stayed. The cost was great for what you got and the beer/water bar was a great addition. The security is a bit lacking but that doesn't mean that the place isn't safe to be at physically but it would be easy for someone to steal your stuff. There are lockers however where you can store the more important stuff. The winning point for me was the vibe of the hostel; it was a relaxing and 'hip' place to be.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Sie 2016
9.7

Great hostel, with groovy vibes. The staff were absolutely fantastic although I feel a little over worked as they has to attend both the people from the hostel and the patrons at the tea house!! Probably one of the best hotels I've stayed at all together.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2016
10.0

perfect!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2016
8.6

The staff is really nice and available to help you out at your arrival (maps, directions, indications). Beautiful garden to chill out!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sie 2016
6.3

La ubicación es mala, esta lejos (aprox 2km) de todo lo que necesitas recorrer. La atención de la recepción fue muy buena, a la noche fue mala. Solicité un taxi para el aeropuerto y no lo habían pedido. Los colchones de las camas están muy deteriorados, están hundidos y los resortes hacen mucho ruido.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.