Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Doolin Inn & Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 815 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 815 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2017
6.6

Great location, near good pub with live Irish music and OK food. Bedroom had a hairdryer but it was fixed to the wall so that it couldn't reach an electrical socket; therefore unusable. No chair in bedroom, and only one small shelf. Not enough for a room with 2 double bunks. Shower: almost impossible to control the water temperature from dangerously hot to icy cold. Breakfast across the road in the Inn: pretty awful: tepid lumpy porridge, appalling tea & coffee.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2017
10.0

We had a great stay in Doolin- it was really clean and the breakfast was the best I ever had in my whole backpackerlife :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Mar 2017
10.0

So far this has been our favourite hostel yet! It's situated right next to walking/biking trail that takes you up the cliffs of Moher. Facilities were clean, the staff were great, breakfast was awesome! The have a full kitchen for you to use and a cosy little fire place to snuggle up in front of in the main living area! Would highly recommend this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Lut 2017
9.7

Super schönes Hostel mit einem auswahlreichen Frühstück. Das Hostel ist in einem einwandfreien, frischrenoviertem Zustand. Wir haben uns von Anfang an sehr wohl gefühlt und würden sofort wieder kommen. Vom Hostel aus kann man gut wandern gehen, entweder direkt an den Klippen zu den Cliffs of Moher oder auf die andere Seite durch Doolin, über Kuhwiesen an die andere Küste. Die Ruhe haben wir sehr genossen!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lut 2017
8.0

Hostel is in a perfect location for walking to the Cliffs of Moher. Doolin as a town lacks many things. I.E. grocery store, petrol station, laundry facilities, etc. So be prepared to bring those things or go without. The staff, eventually helpful, initially were rather off-putting. I felt I was inconveniencing them rather often. The internet hardly worked the 5 days I was there, but the provided breakfast was great! As well as O'Connor's pub around the corner. Doolin is a SMALL town FYI.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Lut 2017
9.7

Best hostel I've ever been! Staff is very friendly and personal. The rooms are spacey, under the beds are cases you can lock. Each bed has light and sockets (also for German plugs). The breakfast is amazing, like in a hotel. It's located near the beginning of the trail to the cliffs of Moher. Dieses Hostel kann ich nur empfehlen, wirklich das Beste, in dem ich je gewesen bin!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Paź 2016
8.6

Personnel au top du top, ambiance conviviale, petit déjeuner plus que parfait ! Chambre propre et spacieuse. Possibilité de se restaurer toute la journée à l'hôtel. À ne pas louper, les magnifiques photos de Sean un des réceptionnistes ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Paź 2016
10.0

Alles top und super Atmosphäre inkl. Kamin etc.!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.