Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Doolin Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 797 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 797 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
Doolin Hostel Located at Fisherstreet, Clare, Doolin.
Doolin Hostel
Ireland
Doolin none Fisherstreet, Clare
94% 797
53.0126531 -9.3838046
Doolin Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Paź 2016
8.6

Personnel au top du top, ambiance conviviale, petit déjeuner plus que parfait ! Chambre propre et spacieuse. Possibilité de se restaurer toute la journée à l'hôtel. À ne pas louper, les magnifiques photos de Sean un des réceptionnistes ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Paź 2016
10.0

Alles top und super Atmosphäre inkl. Kamin etc.!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Paź 2016
8.3

It was a very nice place and the staff is good my only observation had I known is that our neighborns in the hostel were very noisy. They came in very late and made so much noise. The room had a bit of a musty smell. Other than that it was a great location and again the staff was wonderful. Just a suggestion, maybe keep all the partiers in one building and leave a quiet area for those who wish to get a good nights rest. :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Paź 2016
8.3

Estuvimos una noche pero suficiente para llevarnos una grata impresión del hostel. Muy acogedor y limpio y el personal muy agradable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Paź 2016
10.0

Este hostal es fantástico, estuvimos en varios y éste tenía la cama más cómoda de todos, además el ambiente era muy bueno y la sala de estar tan acogedora que por momentos no queríamos movernos de ahí. El personal nos informó muy bien de todas las actividades que el pueblo ofertaba, y vivimos la noche irlandesa más auténtica de todo nuestro viaje en uno de sus pubs. Sin duda repetiría.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Paź 2016
8.0

Very clean!!!! One of the cleanest I've ever been in. Great breakfast spread and lovely staff. A wee bit expensive though and not enough bathrooms to share and shower in.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Paź 2016
10.0

Doolin Hostel was one of the BEST hostiles I have ever stayed at. Brian was the very best😊 So helpful with everything. To be fair everyone was really nice, but Brian was champion. I loved the 2 Euro for dinners during the week. The breakfast was amazing fresh bead everyday. You can count on me coming back and letting all my friends know where to stay. Thanks again!!😊😁😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Paź 2016
9.7

Super localisation, très propre et bon pti dej, rien à redire! Super rapport qualité prix!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Wrz 2016
10.0

I absolutely adored this hostle. I love each and every one of the staff. They are super sweet and helpful. Breakfast was good and the location is to die for! I met some amazing fellow travelers staying here. Their cafe is cute and pizza was tasty. Bathrooms were sufficient and the sleeping areas were homey. Every bed had its own docking station with a light and outlets for charging. Family friendly hostel so my stay was quiet and relaxing. I stayed an extra day because i couldnt bare to leave.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
10.0

Everyone was so helpful and food was delightful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.