Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Doolin Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 775 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 775 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
Doolin Hostel Located at Fisherstreet, Clare, Doolin.
Doolin Hostel
Ireland
Doolin none Fisherstreet, Clare
94% 775
53.0126531 -9.3838046
Doolin Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Wrz 2016
9.1

Die Mitarbeiter sind mega freundlich und Hilfsbereit. Und das integrierte Kaffee sorgt für eine angenehme Stimmung. Perfekt! Nur Waschen kann man momentan nicht da das Hostel gerade erweitert wird, dafür muss man auf ein Nachbar B&B ausweichen (15€ :-/)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2016
8.0

Great location for the starting point to the cliffs of moher coastal walk. Not too far from Doolin Pier as well. Their pizzas are awesome!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Wrz 2016
10.0

Estuve solo una noche, pero sin lugar a dudas me habría quedado muchas más. Totalmente recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Wrz 2016
10.0

This is an excellent place to stay in this beautiful town. The guys in the hostel are very helpful and everything is extremely clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2016
10.0

If you're looking for a party hostel, this isn't it! Has a great family-friendly atmosphere and is the perfect location to walk the cliffs or catch a ferry tour. Staff are friendly, the rooms are secure, and the pizza at the cafe is great! Will be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Wrz 2016
9.4

Ein ganz tolles Hostel mit hübschem Café und schönem Aufenthaltsraum. Das Frühstück hat Hotelqualität und bietet einem alles, was man sich wünschen kann. Super :) Perfekte Lage zu Aktivitäten und Pubs :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
10.0

Clean, safe and felt right at home with the very friendly staff. Within walking distance to pubs, shops, the pier and Burren's Way. Great breakfast and cafe. My only wish would be a stronger Wifi connection however would still return and strongly recommend to others.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2016
9.4

Atmosfera familiare.ottima posizione.personale gentile e disponibile.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2016
9.1

Had a great experience here, we were immediately greeted by a very helpful staff member as soon as we entered the building and given a great overview of the facilities straight off the bat. Only thing I don't give a 10/10 is the overall very quiet social atmosphere but I came here to enjoy the natural beauty of Ireland, not party. Would definitely recommend, also the breakfast in the morning is fantastic.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
10.0

Hallo Zusammen, wir können das Hostel wärmstens empfehlen, es war aber, gut organisiert und der Komfort in den Zimmer bestens. Es gab sogar eine Baustelle direkt an unserem Zimmer, selbst die war leise und fing erst zu graben an, als alle wach waren. :-) Wir 2 Erw und 2 Kinder 11 und 13 können es zu 100% empfehlen. We could recommend the hostel for 100% . Everything was clean, the room was lovely and the beds were comfortable. The breakfast, good an well organized.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.