Hostelworld.com

Doolin Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 731 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 731 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
Doolin Hostel Located at Fisherstreet, Clare, Doolin.
Doolin Hostel
Ireland
Doolin none Fisherstreet, Clare
95% 731
53.0126531 -9.3838046
Doolin Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
23 Maj 2016
9.7

Nice and clean hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2016
9.1

My friend and I really enjoyed our stay at Doolin Hostel. The staff were all extremely welcoming and friendly. Security lockers right underneath the bunks. And the included breakfast was amazing! Only downside I would say is that there is no laundry, there is a place at the next B&B over but it costs 15 euros. Also, bring food with you, hostel has a great kitchen but no grocery or convienience store to get groceries in walking distance, you'll be okay if you have a car I would imagine

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Maj 2016
10.0

I absolutely loved my stay in Doolin. This hostel was clean, friendly and just an overall great place to stay. I had a mixed dorm style room shared with 7 people. You have a personal charge station bathroom was great. Location was prime. I will be coming back on my next visit!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
9.4

Perfekt um zu den cliffs zu laufen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Maj 2016
8.6

Bel hostel avec un bon accueil riche en informations pour visiter le coin. Ils ont un bon café et un foyer dans la salle commune, avec des jeux et des livres. Plusieurs options au buffet du déjeuner. Belle randonnée à faire jusqu'au Cliffs of Moher!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Maj 2016
9.4

Staff were awesome! Access to power plugs and light above beds in dorm room are great and enough room to hang and store all your gear. Breakfast is lovely and the common dining area is very warm to relax with the wood heater. The only disadvantage is the hostel does not have access to a laptop/ computer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2016
9.4

Ottima colazione, ostello pulito, bagni in comune puliti. Fermata dell'autobus davanti all'ostello.Ottima posizione, da qui si può partire per una passeggiata di 8 km per le Cliffs (paesaggio incantevole) sulla costa. A un km si trova il pier da cui partire per le Isole Aran. Doolin piccolo villaggio ma superbo! L'essenziale è sempre l'ideale. Complimenti anche all'italiano che con il suo "Good Morning" ti faceva iniziare al meglio la giornata! Consigliato senz'altro!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Kwi 2016
9.1

Sehr gemütliches Hostel, nette MA, sauber und mega tolles Frühstück. Gute Lage zum Wandern und Pubs gleich in der Nähe. Jedoch kein Supermarkt od. Bank in direkter Nähe. Internet könnt etwas besser funktionieren, jedoch sollte dies nicht das Wichtigste sein im Urlaub. Der Aufenthaltsraum und das Cafe strahlen eine warme Wohnzimmeratmosphäre aus. Es ist uns schwer gefallen weiter zu ziehen, weils so schön war :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • karstenpietzsch7371
  • Niemcy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
25 Kwi 2016
9.4

Modern, gute Lage zu den Cliffs und den Aran Islands

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Kwi 2016
9.7

Really good hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.