Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Donde German Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 238 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 238 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.2
Donde German Hostel Located at Las Rosas 590 St, , Pucon.
Donde German Hostel
Chile
Pucon Las Rosas 590 St
93% 238
-39.2761268 -71.9649338
Donde German Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Lip 2016
9.4

Lovely place, friendly staff, comfortable beds and rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
10.0

German and his family are fantastic!! They were incredibly hospitable and operate a beautiful hostel. They were very friendly to us, and made sure we were comfortable and knew our options for activities in Pucón. The hostel is very clean and conveniently located on a quiet street not too far from the main avenue. It is very near a grocery store and fruit stand. Donde German is great and we would recommend it to anyone seeking a cozy, friendly environment!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
10.0

100% recomendo!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
9.1

Pasamos una estancia agradable. Volvería a Hospedarme allí. La habitación es comoda y limpia. Los espacios comunes amplios y agradables. La atención muy cálida.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2016
10.0

I stayed 6 nights and somehow my room was overbooked for the weekend. The owner cleaned up a room for me that's probably normally used for storage as you access it through the laundry room, and although small, it had a private bathroom and was very quiet. On the 4th night I moved into a private room with shared bath, which is what I had booked. It was larger and nicer, but noisier due to guests up late talking. At checkout, the owner reduced the cost by 1 night for the hassle.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Mar 2016
6.3

We were able to check in early thanks to the lovely Cecilia. There are no permanent staff at this hostel and so you might have some problems. The rooms are nice and the bathrooms are clean and spacious, the hot water is unreliable and are they have always run out of toilet roll. The kitchen is well equipped but has lots of rules. The owner German tried to charge more for the room when we wanted to extend our stay so we left,he was not welcoming at all. There are nicer places to stay in town.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • VSepulveda95
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2016
9.7

Quedé encantada con el lugar; el trato del personal siempre fue muy agradable, sobretodo el mismo dueño del lugar. Siempre estaba dispuesto a aclarar dudas y sabía mucho en cuanto a panoramas turísticos durante tu estadía en Pucón. A pesar de ocupar una habitación con baño compartido, los servicios higiénicos en todo momento estaban impecables, con insumos básicos como papel y jabón líquido. La cocina está bastante equipada, y en general el diseño del recinto es hermoso y acogedor. ¡Recomendado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2016
9.1

15' walking from the center and buses in a quiet place with a marvelous view on the Villarica vulcano and a nice garden. Private rooms are new, very comfortable with a lovely decoration. You should believe you are in a 4* hotel. bad is no breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2016
10.0

Me parece un muy buen servicio. El hostal se caracteriza por ser muy limpio y agradable ambiente. Las camas son gratad y confortables para un buen descanso y la cocina muy equipada y limpia.El personal es muy atento y resolvieron nuestras necesidades totalmente. Claramente volveria a hospedarme

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.