Hostelworld.com

Donde German Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 236 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 236 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 8.9
Donde German Hostel Located at Las Rosas 590 St, , Pucon.
Donde German Hostel
Chile
Pucon Las Rosas 590 St
91% 236
-39.2761268 -71.9649338
Donde German Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
10.0

100% recomendo!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
9.1

Pasamos una estancia agradable. Volvería a Hospedarme allí. La habitación es comoda y limpia. Los espacios comunes amplios y agradables. La atención muy cálida.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2016
10.0

I stayed 6 nights and somehow my room was overbooked for the weekend. The owner cleaned up a room for me that's probably normally used for storage as you access it through the laundry room, and although small, it had a private bathroom and was very quiet. On the 4th night I moved into a private room with shared bath, which is what I had booked. It was larger and nicer, but noisier due to guests up late talking. At checkout, the owner reduced the cost by 1 night for the hassle.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Mar 2016
6.3

We were able to check in early thanks to the lovely Cecilia. There are no permanent staff at this hostel and so you might have some problems. The rooms are nice and the bathrooms are clean and spacious, the hot water is unreliable and are they have always run out of toilet roll. The kitchen is well equipped but has lots of rules. The owner German tried to charge more for the room when we wanted to extend our stay so we left,he was not welcoming at all. There are nicer places to stay in town.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • VSepulveda95
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2016
9.7

Quedé encantada con el lugar; el trato del personal siempre fue muy agradable, sobretodo el mismo dueño del lugar. Siempre estaba dispuesto a aclarar dudas y sabía mucho en cuanto a panoramas turísticos durante tu estadía en Pucón. A pesar de ocupar una habitación con baño compartido, los servicios higiénicos en todo momento estaban impecables, con insumos básicos como papel y jabón líquido. La cocina está bastante equipada, y en general el diseño del recinto es hermoso y acogedor. ¡Recomendado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2016
9.1

15' walking from the center and buses in a quiet place with a marvelous view on the Villarica vulcano and a nice garden. Private rooms are new, very comfortable with a lovely decoration. You should believe you are in a 4* hotel. bad is no breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2016
10.0

Me parece un muy buen servicio. El hostal se caracteriza por ser muy limpio y agradable ambiente. Las camas son gratad y confortables para un buen descanso y la cocina muy equipada y limpia.El personal es muy atento y resolvieron nuestras necesidades totalmente. Claramente volveria a hospedarme

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sty 2016
6.6

Nice and clean, 'strict discipline' (not allowed to stay in the hostel after 12:00 in checkout, not allowed to do steaks and onions and fish in the kitchen...), far from the center

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2016
9.7

We stayed for 3 nights and place was amazing! The room and common areas are spacious and cleen, the garden is beautiful with a great view to the Villarica and the hosts are nice and helpful. There's a great supermarket nearby. The only downsides is the lack of breakfast and reception, and that it's a bit far (~10min) from the city center, but it's definitely worth it! Wish we could stay longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2015
9.7

El wifi no funcionaba bien. Lo demás, todo excelente: Las instalaciones, el personal super amable, la ubicación excelente. Es un hostel hermoso en un lugar hermoso con gente muy cálida que hace de la experiencia del viaje sea inolvidable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.