Hostelworld.com

Don Santiago Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 639 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 639 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.9
Don Santiago Hostel Located at Av. Ricardo Cumming 95, , Santiago.
Don Santiago Hostel
Chile
Santiago Santiago Av. Ricardo Cumming 95
86% 639
-33.4439935 -70.6676459
Don Santiago Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • justcass01
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
9.4

Pretty decent hostel to be fair! So chilled, great staff, pretty close to the metro and bus stops so getting around the City isn't a issue.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Kwi 2016
8.3

Friendly and comfortable place with a very helpful and kind staff. The breakfast is delicious and the hostel is well located at two minutes walking from the subway. Nice place to stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
9 Kwi 2016
8.6

Great place to stay. I enjoyed hanging out in the cafe and the staff were fun and helpful. The location is bit away from the center but there's plenty to eat and do nearby. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
8.0

Buena ubicación y precio. Algo pequeño pero acogedor. La atención es muy buena y el desayuno muy precario (solo te, sin galletas tortitas etc) Recomendable para una estadía corta.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
10.0

In my opinion: A perfect hostel! I have nothing to complain about. Especially the staff makes a very good job :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Kwi 2016
9.4

Had a night to stay in Santiago before we caught a bus to San Pedro. Turned out to be a great little hostel. Staff were excellent! Really nice, helpful and very funny and even invited us for a beer. Place isn't a huge hostel which works in its favour. Has a great little cafe/restaurant area where you can sit and relax. Have lockers outside the rooms and the beds are comfortable. Would definitely recommend staying here as it felt more homely than other hostels in Santiago that we had stayed in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Kwi 2016
8.3

The staff were very helpful and friendly. It is 15-20min walking distance to Human Rights museum but quite a distance to city centre such as Arms plaza and fish/fruit market, but it's reachable by metro, and the hostel is close to metro station. There are only one bathroom with both shower and toilet, and another toilet and shower room separately. When we stayed, there were around 10 people staying so we had to always wait to take a shower or wait outside the bathroom before anyone gets in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Kwi 2016
7.7

The room is small and the wifi is poor.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Mar 2016
8.9

Awesome staff! The staff was very friendly and always helpful. They offer you free coffee/tea all day and serve the best breakfast I've ever had at a hostel. The hostel itself has a pretty cool vibe and is in a good location. The wifi is pretty good but really only works downstairs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Mar 2016
8.3

Contrairement à ce qui est indiqué sur le site, le petit déjeuner n'est pas inclus pour les dortoirs, seulement pour la double. A savoir, il y a un troisième lit dans la double. La cuisine n'est pas très équipée (manque un four...). Mais l'équipe est sympa et bonne literie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.