Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Don Santiago Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 785 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 785 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
Don Santiago Hostel Located at Av. Ricardo Cumming 95, , Santiago.
Don Santiago Hostel
Chile
Santiago Santiago Av. Ricardo Cumming 95
89% 785
-33.4439935 -70.6676459
Don Santiago Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2017
10.0

The staff is super friendly, helping you get around in town in all possible ways. The rooms were clean and the free cocktailnights were a guarantee for a nice evening! Definately recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Sty 2017
9.7

this hostel is absolutely amazing! Made me change my mind to stay for a little longer in Santiago. The Personal is awesome. Really nice and social. You'll never feel alone and you always get to know people. I definitely recommend it! Makes you feel like home!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Sty 2017
2.0

Horrível. Não tenho frescura nenhuma, mas esse foi muito zoado! Quartos horríveis, parecem masmorras, janelas quebradas, ambiente extremamente sujo. Um banheiro para 20 pessoas. Não tem locker para guardar as coisas, apenas um armário de colégio tosco e velho, que faz muitooooo barulho. De noite não tem ninguém trabalhando no hostel. Sujo, não vale o seu dinheiro. Fique em qualquer lugar menos aqui! Sério! Reservei duas noites e cancelei a segunda para ir pra outro lugar! FUJA! Terrível! O pior!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Sty 2017
9.4

Great Hostel, clean and beautifully decorated. Nice and helpfull staff and great breakfeast! A bit outside of the city center, but close de the metro station. We enjoyed drinking wine on the patio with the other travellers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mricarte
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
9.1

Excelente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sty 2017
10.0

Muy lindo estadía, gracias a todo el personal!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
5 Sty 2017
8.3

Just stayed for a night, convenient for bus station and airport. Friendly and clean although fairly basic. Breakfast was great

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
8.6

The staff really makes this a great place to stay. They were so helpful in figuring out a way to get me to the airport with my huge luggage. One of the staff members even helped me carry one of my bags to the bus stop 10 mins away from the hostel. I so appreciate them. The breakfast was nice with eggs, coffee, fruit and toast. The area is also in a fun quirky neighborhood with tons of character.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Sty 2017
8.6

Die Dusche war etwas dreckig, also so als hätte man 3 Tage nicht geputzt. Im großen und ganzen ein tolles Hostel mit super freundlichen und sehr sehr hilfsbereiten Mitarbeitern. Hab mich darin sehr wohl gefühlt. Frühstück Hausgemacht und inkl. Sehr gut. Lage super und sicher. Kann ich nur empfehlen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
10.0

It was very nice to stay there. I stayed 4 days n was totally satisfyed with this hostel. It is located in very near the center of the city. Kind n nice staffs,breakfast was perfect. I'll put up at this hostel again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.