Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dominica Hostel Santiago

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 436 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 436 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.6
Dominica Hostel Santiago Located at Dominica 24, , Santiago.
Dominica Hostel Santiago
Chile
Santiago 8420415 Dominica 24
79% 436
-33.4304026 -70.6367576
Dominica Hostel Santiago
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Lis 2016
8.3

Super Lage wenn man feiern möchte: direkt neben bar und clubstraße, nachts deswegen laut, Zimmer groß und betten gut, Waschraum sehr sauber, Aufenthaltsraum und Küche eigentlich schön, allerdings ist die Küche ein chaos, geschirr wird noch schmutzig wieder in Schränke geräumt, es geht nur eine Herdplatte -was zum kochen für allein eine Person schon zu wenig ist. Zum Frühstück gibts Brot, Butter, Marmelade, Wurst, Milch, Saft -es wird nicht nachgefüllt, dh.zeitig aufstehen damit es noch was gibt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
5.1

El lugar es lindo y la ubicación buena, también el precio. Lamentablemente en cuanto a la limpieza ha bajado mucho su nivel, muy sucio en general tanto habitaciones como espacios compartidos y baños. Mi habitación estuvo llena de pulgas, desperté con muchísimas picadas. Muy mal y no me considero un viajero complicado en cuanto a exigencias. ... Very dirty with fleas in the rooms.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Lis 2016
6.3

The staff was not very attentive. You had to keep buzzing in and out of the hostel, which made it not easy to get back in at times.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lis 2016
6.9

Don't take the four bed dorm. It's not worth the money. The beds are shaky and there is not even enough room for four backpacks. The rest of the hostel is quite nice. And the area around is really cool!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
5.1

La ropa de cama estaba infectada y nos transmitó escariosis (SARNA) a ambos. Después de la primer noche amanecimos con picaduras en todo el cuerpo, hablamos con el encargado del hostel y le restó importancia diciendo: "nadie se va a morir por unas picaduras". Llegamos a uruguay y nos confirmaron que tenemos sarna, la cual tiene un tratamiento bastante costoso y engorroso. Además de eso la gente del staff eran extranjeros, no dieron nada de info y no había clima de hostel. Pésima experiencia

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
4.6

The toilets and showers are poorly cleaned which made our stay very unpleasant. There were even spiders in our bed! The breakfast was a joke, there was not even a fresh cup of coffee. We were also very surprised about the behaviour of the staff in this hostel. One of the boys working in this hostel turned the music very loud around mid night while some guest were already sleeping. It was a very unpleasant stay and we will definitely not recommended travellers to go here.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
3.4

El lugar no se siente limpio, los baños tienen una capa de suciedad a toda hora del día.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por su comentario. Por el precio cancelado y los servicios que exigian no creemos que estan compatibilizados con un hostel, sino con un hotel. Sugerimos que en el futuro, puedan evaluar las diferencias entre estos tipos de establecimiento para que asi entiendan como proceder. Salduos

26 Paź 2016
7.7

Great location and friendly staff that are always around and look at everyone that enters so you feel secure. Photos on hostel world were taken a long time ago and there has been lots of wear and tear since then. Not super clean, toilets often clogged, lack of toilet paper, no hand soap. Ok average hostel breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Paź 2016
6.3

Fun but not that clean, staff are nice, great location but basic. Staff were a bit disorganized and unsure who was supposed to be in which room. Facilities aren't that great.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Paź 2016
10.0

Great place, great staff, the owner is really nice and the neighborhood is lots of fun.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.