Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dockside Hostel Old Town

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 1196 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 1196 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
8.0

Wij hadden een privé-twin kamer in dit hostel. Erg tevreden! Bedden lagen lekker, alleen het kussen was iets minder. Perfecte locatie, midden in Gamla Stan! Personeel (de man aan de receptie) was erg aardig.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Mar 2017
9.4

Friendly staff and clean facilities, good location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2017
4.3

Ofräscha rum och sängar. Hål i golvet och ett sängben som kändes som att det skulle gå av då det var böjt och sviktade. Lyhörda rum med tunga dörrar utanför som hördes extremt tydligt när någon gick igenom under natten.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2017
2.0

When I inquired about a refund, the manager became extremely nasty to me. I told him about his duty of care under international law. When I first came into the hostel I couldn't get a chance to talk to him, he was on the phone, but I picked up on some sort of vibe from him. He didn't seem to want to acknowledge me. He also swore at me, and said, 'Jesus Christ' which has an extremely harsh tone and imagery to it. He asked me to leave in a very cruel, cold way, when I was leaving anyway.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 34 Recenzje
26 Gru 2016
8.3

I arrived in the middle of the day when they were closed and wasn't sent to code for the door until well after I'd left the airport and lost wifi. I wasn't able to get into the building and had to carry all my luggage around with me for the whole day. Pretty annoying. But the room was comfortable and clean, and the location is PERFECT! Super convenient for the main station and right in Gamla Stan, which is the best part, I think!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Gru 2016
7.7

Great location, quiet and warm inside. The private room was too small but it's ok for a short stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2016
3.4

ドアの音がうるさくて怖くて眠れません。トイレとシャワーが同じ階に無いので不便です。チェックインの時間も融通が利きません。レセプションに人が居ないので心配です。場所は良く安いけど全くお薦め出来ません。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • joseamadorreal1369
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Paź 2016
7.4

El hostel está ubicado en un sitio inmejorable en la ciudad. La cocina y los baños son muy pequeños. Las habitaciones de la planta de abajo tienen una ventana pequeña como única comunicación con el exterior. Las duchas están bien, limpias y casi nuevas. Las sábanas son obligatorias y si las alquilas allí cuestan 6.50 € en un solo pago pernoctes el número de noches que pernoctes.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
1 Paź 2016
9.1

Lockers weren't very good, but that was the only negative. Absolutely amazing location and helpful staff. Was clean and had great facilities. Would recommend to anyone wanting to visit Stockholm for a few days :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Paź 2016
9.1

Only issues with the hostel were that the bathrooms were TINY and I felt like I was laying right on bars instead of a mattress. Other than that, location was perfect for us, easy to get to on public transit and they made it easy to check-in after hours.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.