Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dockside Hostel Old Town

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 1273 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 1273 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2017
7.7

On arrival we were charged 65sek extra for bedsheets. This had not been made obvious anywhere else and I even had sleeping bags but I was not allowed to use. I think it was just a sneaky additional charge. But apart from that very good location and clean.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2017
5.1

Slitet, ofräscht , fläckigt täcke, kudde under all kritik, hårt slående dörrar som gör att man väcks många gånger under natten,

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2017
7.4

So many security doors to the mixed dorm! Excellent location. Generally an acceptable place, nothing special.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mathildetressieres
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Wrz 2017
6.0

Auberge très bien située, néanmoins l'accueil n'est pas exceptionnelle et la propreté laisse à désirer !!!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
1 Wrz 2017
6.0

Two toilet rooms and only on with a working sink, means you have to wait everytime. Six beds packed into a small room with no space for anything other than lying in bed. Location is great though and price was right.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2017
8.3

Good location, clean and hot showers, rooms are spacious. My only complaint would be the lighting. I had a basement room and the window let in little light and none of the bedside lamps worked.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Sie 2017
6.9

A bit cramped but if you need to be in the middle of the city, it gets the job done. Downside is two toilets for the whole hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2017
8.0

El sitio bien, pequeño pero bien aprovechado, la gente sin más mas maja o más seca había de todo, el frigorífico muy sucio, pero me gusta su organización, falta de orientación por parte del personal, no había implicación, el último día si hubo un recepcionista agradable el resto no como si jo existiéramos, 4 duchas,aunque parecían limpias siempre es mejor usar chanclas, la ubicación del sitio bastante buena y Estocolmo muy bonito

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Sie 2017
3.7

Very small rooms. The hostel looks like labyrinth . Irrelevant staff. Expensive prices. The only good thing is the location

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2017
7.4

Had a strange person who may or may not have been a guest bother other people in our room but the owner dealt with it immediately. Not a very lively hostel - reception isnt open for most of the day so have to wait to check in if you arrive outside those times. the room and facilities were clean and good. location was in old town and very convenient.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×