Hostelworld.com

Dockside Hostel Old Town

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 1,080 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 1,080 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.4
Dockside Hostel Old Town Located at Skeppsbron 40, , Stockholm.
Dockside Hostel Old Town
Sweden
Stockholm 111 30 Skeppsbron 40
75% 1080
59.3229439 18.0744838
Dockside Hostel Old Town
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Słowenia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
5.4

Too small for six people, 2 showers in the basement, no one at the reception except for a few hours.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
4.0

Trasiga lampor och brandfarlig el, vi sa till receptionen som meddelade att han inte kunde göra något åt det, han erbjöd inget annat rum eller kompensation. Solkig säng som dessutom gav mej en sådan allergisk reaktion att jag nästan inte kunde andas när jag vaknade vid 6 på morgonen. Fick peta i mej extra allergimedicin och gå ut och gå någon timme för att det skulle lätta. Packade sedan ihop mina saker och lämnade vandrarhemmet innan jag tänkt. Fick en del av vår mat stulen ur kylen.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Kwi 2016
6.9

Decent place in a fairly central area. Prepare to use your memory as there are no keys. Just security codes to get throughout the hostel! My only real complaint is the bathroom situation. Only 2 toilets for the whole place and they are incredibly small. The showers were located downstairs in the basement. My room was also lacking in even outlets distribution. My bed had 4, but several other beds had none, so pick your bed wisely! Overall I would stay here again for sure.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Kwi 2016
8.0

The check-in time from 3-6pm was somewhat inconvenient. Otherwise, fantastic location and is very close to the Old Town and interesting parts of Stockholm. The hostel is also very secure.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Mar 2016
7.1

Being have to rent sheets for bed wasnt nice at all, I cant carry my own from home for a weekend , can I? The second night a group of people entertained by drinking, talking laudly right in front of my door on the lower floor at midnight :( The building is antic and therefore they say they cant do renovation but they could at least renovate the showers which has nothing to do with the walls and so on.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
7.1

I liked it. 6 people in the same room, a kitchen with all the necessary, fridge, nice badrooms. Good for staying a couple of nights or less. The rooms have very small lockers, only for the wallet and things like that. My food was stolen one night, and the ubication is nice since it is in the Gamla Stan. Just be careful with your stuff if you're staying and everything will be fine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2016
8.3

I have spent two nights and I have not had any problem there. I was in a single room, small but really clean. Despite of not have had the possibility of seeing the personal, they were really helpful with me, answering my questions through e-mails. I had problems with my flight and they gave me really clear instructions about what I had to do on my arrival and departure, and they were really fast on answering all my questions. The hostel is small but clean and the location is excellent!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2016
9.4
Przetłumaczone przez Google

Zimno, zimno, zimno! Projekt z bardzo wysokimi oknami, spał w ubraniu, miał umieścić moje ubrania i torby w oknie, aby utrzymać część projektu w nocy. Czy coś o zimie okna!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Gru 2015
4.3
Przetłumaczone przez Google

Bardzo mały pokój bez dostępu do okna! Tylko dwie toalety w całym hostelu, który nie był na tyle. Prysznice były bardzo ponure, nie czyste i złamane podłogi! Ogólnie rzecz biorąc, częściowo ze względu na dobrą lokalizację hostel jest do opanowania na noc, ale nie więcej niż

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2015
7.4
Przetłumaczone przez Google

Miły hostel, bardzo dobrze położony. Pokoje są małe, a łazienka nie najlepszy jaki widziałem, ale za cenę, jest doskonały.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.