Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dockside Hostel Old Town

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 1235 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 1235 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
6.0

El hostel tiene baños limpios y la limpieza en general es buena. No tiene desayuno y solo hay gente para consultar en en lugar de 9 a 11 y de 15 a 17 hs, lo cual dificulta evacuarte dudas y hace que la gente no se quede mucho tiempo en el lugar, una dinámica rara para los que acostumbran parar en hostels. La ubicación es muy buena y si solo te interesa dormir ahí y recorrer puede ser una opción.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lip 2017
6.9

Sin wifi por 2de los 3dias. Muy buena ubicación. Baños con mal olor

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • kirstensteiger1213
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Cze 2017
7.7

Location is wonderful in Old Town. Kitchen is a bit small, but had no problems cooking because there weren't too many people checked in. Peaceful stay, if you want a more "party" hostel, then I don't think this is for you. I enjoyed my stay though, showers were always hot and beds soft

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
6.3

2 toilets for several rooms of 6 or 8 people That must be least I have ever seen So u queue in the morning ! But the rest was fine , I did not try the kitchen though Good location

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2017
8.9

Great place, appropriate facilities and helpful friendly staff thanks for a nice night 😃

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Iran, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
10.0

Very nice staff and a very good place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2017
7.7

We really liked this hostel. We would give 10 if there was a toilet downstairs.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Cze 2017
9.4

We enjoyed our stay at Dockside! Stockholm is quite expensive for accommodations and though our room was very small (twin private), the location was perfect and very clean! This is a quiet hostel, which was great for us. I would stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
9.4

A bit loud in the evening as high school students were celebrating their graduation just next door.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Cze 2017
5.7

The room was too small. There were only two toilets in the whole hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.