Hostelworld.com

Dizzy Daisy Hostel Prague

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 300 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 300 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.2
Dizzy Daisy Hostel Prague Located at Dittrichova 330/15, , Prague.
Dizzy Daisy Hostel Prague
Czech Republic
Prague NOV� MĚSTO PRAHA 2 Dittrichova 330/15
77% 300
50.0750170 14.4156289
Dizzy Daisy Hostel Prague
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
23 Sie 2015
6.9
Przetłumaczone przez Google

Lokalizacja jest w pobliżu Tańczący Dom, w pobliżu rzeki, ale to jest około 15-20 minut spacerem do centrum starego miasta / miasta lub u można dojechać tramwajem lub metrem. Zapoznaj się o 10 rano, to zbyt wcześnie, to powinno być 11 rano, i nie podoba mi się pomysł, że pobierają 2 € co 30 minut, jeśli u pobyt w pokoju po check out time. Schronisko powinna dołożyć starań, aby umieścić notatkę w każde drzwi, które mówią ludzie TO OPEN i CLOSE powoli drzwi, więc dźwięki niepokojących drzwi będą nie budzą ludzie, którzy śpią.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Sie 2015
8.0

Very basic rooms but nice and clean. Good location from train station but a 10-20 minute walk to the main square in Prague. Not a party hostel as the communal area was small but as a couple it was good for us. Wifi in our room was poor.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Sie 2015
8.0

Good stay good and clean rooms worth it

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sie 2015
8.0

The staff was very helpful and willing to add me to a three person room for a good price. Yet, I have never been asked to sign more paperwork and give more information (all of the inhabitants, in fact) out of all the hostels in Prague.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2015
7.1

Das Zimmer war nett und sauber gewesen. Am Anfang hatte ich ein Bett in der ersten Etage, leider kriegt man kein Internet, da habe ich nach Wunsch in die erste Etage das Zimmer gewechselt, funktionierte wlan wieder, obwohl es ganz langsam lief, ging es schon in Ordnung. Staffs waren sehr freundlich. Die Lage fand ich schon ein Stück vom Zentrum, aber bei der Preisleistung kann man sich nicht mehr beschweren.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Sie 2015
7.4

Nice hostel in a good location which gives you perfect opportunity to go and see the sites.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • allanm731497
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 54 Recenzje
9 Sie 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

doskonałe hostel, ja tylko zaznaczyć go lekko w dół przez internet nie działa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2015
7.4

Not great.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2015
8.6

A minha estadia foi muito boa, mas achei a cozinha muito pequena pela quantidade de pessoas que eles recebem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Sie 2015
9.4

Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeer ruime nette kamers. Fijn ook dat er een koelkast is op elke etage.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.