Hostelworld.com

Dizzy Daisy Downtown Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,010 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,010 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.8
Dizzy Daisy Downtown Hostel Located at Ul. Pedzichow 9, , Krakow.
Dizzy Daisy Downtown Hostel
Poland
Krakow 31-152 Ul. Pedzichow 9
88% 1010
50.0699352 19.9385976
Dizzy Daisy Downtown Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • hsimms14
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
9.4

I only spent one night but everything was within walking distance. The showers and toilets were really clean and the staff was really nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
23 Kwi 2016
7.7

laundry for just 5zl. concentration camp tour costs 150zl, but I later found out you could do it for less than 30zl if you did it by yourself. It's a pity staff did not advice me on this , probably because they get commission from these tours. If not for this no other complains

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
21 Kwi 2016
9.4

Bien dans l'ensemble !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • butsybutler9644
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
18 Kwi 2016
10.0

Brilliant hostel with great staff and clean and comfortable environment:) use of the washing machine and computers are a huge bonus:) very friendly and helpful staff:) comfortable spacious rooms and beds:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
7.7

Pretty good hostel location between the train/bus station and the main square. Rooms were clean but not many power sockets in the room Really nice place!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Kwi 2016
10.0

El hostel es buenisimo. Las habitaciones son amplias y limpias. Te dan toalla, cereales, café. Podes usar la cocina para cocinar (algo sencillo). Los chicos de la recepción son re amables, me dejaron imprimir varias hojas y no me cobraron. Vayan! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
9.7

Muy buena ubicacion, atmosfera, seguridad y calidad-precio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
8.9

We had a very pleasant stay at Dizzy Daisy downtown hostel. The hostel is very clean, quiet, and well located (5 minutes walk to the train station and the center). The kitchen is fully equipped & there were enough bathrooms for everyone. Staff is helpful. The common room is not very busy but we still made friends :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2016
10.0

Welcoming environment. Good directions on ow to get to hostel from the bus station. I was able to book in advance an excursion with a pick up at the hostel door. Other clients were friendly which led me to believe that the hostel is well taken care of. Excellent accommodation - beds and bathroom facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2016
8.6

The hostel is very good: very well located, bed are good, kitchen good (just missing an oven!) The new guy is great! He gave me good tips about how to see the city, where to go to eat. He was very friendly. But there was this another guy that when I asked for nice bar he said "just walk around". Really good and quiet hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.