Hostelworld.com

Dizzy Daisy Downtown Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,026 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,026 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.7
Dizzy Daisy Downtown Hostel Located at Ul. Pedzichow 9, , Krakow.
Dizzy Daisy Downtown Hostel
Poland
Krakow 31-152 Ul. Pedzichow 9
87% 1026
50.0699352 19.9385976
Dizzy Daisy Downtown Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Maj 2016
6.0

Belle auberge avec une architecture d'époque, les dortoirs sont très grands et possèdent des casier. Le staff est correct sans plus, un parlait très mal l'anglais.. Les toilettes sont propres mais pas beaucoup de disponible pour tous les dortoirs. Finalement il n'y avait pas d'ambiance, notre dortoir avec beaucoup de vieil homme (je sais qu'une auberge peut accueillir n'importe qui, mais 2 hommes de 60 ans avec des jeunes femmes s'était étrange).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
8.3

L'auberge est bien située, très proche de la gare. La salle de bain et le dortoir étaient très propres, néanmoins une odeur de pieds régnait dans tout l'auberge. Les dortoirs sont spacieux, et les installations récentes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Maj 2016
6.9

+ good location + felt safe + a lot of things to do - the floor makes a lot of noise so I didn't sleep well.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • El Salvador, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Maj 2016
10.0

Super nice place full of friendly and knowledgeable staff (specially Alexandra aka Ola). Couldn't have asked for something better. Thanks a lot for everything !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2016
8.0

The staff were not the most helpful on our first arrival. We waited for about 20 minutes to be checked in even though there was a staff member sitting at the desk and then were passed over several times so the staff helped others instead. Once we got in to our room it was very fine! About 10 minutes walk to city center and they were helpful with restaurant recommendations and organizing tours to Auschwitz and the salt mines around krakow. Beds were comfortable and bathrooms were clean. Wifi bad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Maj 2016
9.7

Dizzy Daisey was in a great location near the historic center and train/bus stations. Located on a quieter street, the dorms are massive, bed relatively comfortable, and the staff was very helpful. They also offered a fair amount of activities and many tour companies (ex seeKrakow) will pick you up right outside of the hostel. I recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2016
9.1

Friendly staff. Ten person room was very large, so it didn't feel crowded.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
8.9

Really great place, just a little far from town square when you're walking back at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Kwi 2016
9.4

I only spent one night but everything was within walking distance. The showers and toilets were really clean and the staff was really nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Kwi 2016
7.7

laundry for just 5zl. concentration camp tour costs 150zl, but I later found out you could do it for less than 30zl if you did it by yourself. It's a pity staff did not advice me on this , probably because they get commission from these tours. If not for this no other complains

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.