Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

District Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 489 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 5.8
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 489 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 5.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Kwi 2017
7.4

received an email in the morning of my checkin date to go to another hotel : Embassy Inn hopefully I had internet during my trip... so the following review can only apply for the Embassy Inn (I was charged same price) well located, not far from white house, but slightly further than the District Hotel not fancy but does the deal unfortunately got an hotel-wide issue with the hot water, was fixed in the morning in less than an hour.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Jul_0105
  • Kostaryka, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2017
7.1

Mayoría del personal del front desk es amable y fueron de gran ayuda en guardar el equipaje el último día desp del check out!! El internet es bueno pero solo en el lobby funciona!! Las habitaciones son apenas para llegar a dormir, porque si son sencillas y viejas!! Ahí lo rescatable es la ubicación y precio que la verdad es lo q hace olvidar lo demás que si es bastante limitado!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
8.0

Eher schlichtes Hotel, aber Superlage, man kann gut zu Fuß zur Mall gehen, außerdem gibt es einen Bus um die Ecke. Allerdings gibt es nicht viele Geschäfte und Restaurants in der Nähe. Personal freundlich und hilfsbereit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2017
7.7

The facility served my purposes. I would loved to have had a closet in the room. The staff was unusually great and accommodating. Good product for the price and location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
8.0

Location is very good and price is good for what you get. Wi-Fi is very bad (you cannot really connect in room and have to go down to lobby if you need to use it).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
7.4

It's worth it. The price is good and the hotel is near attractive and touristic places.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2017
4.3

Staff was terrible.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Etiopia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
9.4

Actually, I enjoyed my stay at the hotel. I would like to thank the manager and the staff members for their hard work and welcoming atmosphere. I was frustrated at the end of my stay because the hotel has taken my money without my authorization. $24.23 has been subtracted in the name of the hotel which the workers at the counter couldn't clarify the issue or denied me. Please stop the game you are playing between the hotel and the company. Let me get back my money very soon. Thanks Warkaferaw

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.