Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

District Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.3
Dobry 480 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 6.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 5.7
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 5.0
ZAREZERWUJ
6.3
Dobry 480 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 6.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 5.7
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 5.0
District Hotel Located at 1440 Rhode Island Ave NW, , Washington DC.
District Hotel
USA
Washington DC DC DC/20005 1440 Rhode Island Ave NW
63% 480
38.9083333 -77.0328176
District Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
3.4

We´'ve been there in Sept 2016 for 2 nights. When we went into the room, the smell was really bad. The bed was the worst I've ever had, so loud. The staff was totally unfriendly, no greetings when you come into the hotel. the location was ok, you can walk to the mall, thats like 8 minutes. theres a bike rental station and a 7/11 next to the hotel and a busstop, but the metro is not really near. we took a cab from the union station to the hotel (13 dollar). ok for 2 nights but not longer!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
6.3

Très bien situé, mais chambres un peu vieillottes, électricité vétuste voire dangereuse.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
3.7

The hotel is well located but that's it. Old building, small room and the wifi only works down the lobby and not that fast. Reception need to be trained. We didn't feel welcomed there, that's disappointing!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
9.4

Mi única queja es que el servicio de internet es lento. Todo lo demás excelente. Por error mío reservé para estas fechas, llegamos antes y el administrador hizo los cambios respectivos en la computadora y nos alojó de inmediato, respetando el precio convenido. Altamente recomendado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
8.3

Excellent location. Clean rooms. Left to have a fridge in our room and provide information about the city from part of the personal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
6.9

No WiFi; No Parking; Have to pay for continental breakfast. Rooms are small and pretty bare. Probably a nice hotel 100 years ago. If you're not going to do much besides sleep there then you won't mind this hotel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.