Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Discovery Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 887 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 887 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Mar 2017
9.4

Excelente Hostel. Uma ótima opção para quem quer ficar perto da Lapa e do centro do Rio de Janeiro . Existe uma estação de metrô bem perto do hostel. Staff atencioso e existe uma grande integração entre os hóspedes. Ambiente muito agradavel. Recomendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Mar 2017
9.1

Couldn't have asked for better, more helpful staff and a great atmosphere. Good location close to the metro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • julietosborne3902
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Mar 2017
10.0

We initially booked for two days but didn't leave for a week, and even then only because we had to move on and meet a friend. I can honestly say this is the best hostel I've ever stayed in - so much thought has been put into the design and running of it. The staff are amazing, the breakfast is incredible and varied, with homemade cake among other things, and all of this results in happy guests and a great vibe. Thank you so much to everyone who made our stay so memorable 💙

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Mar 2017
10.0

One of the best hostels I've ever been! The staff is super friendly and helpful. Breakfast is awesome! Totally recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Mar 2017
9.4

Amazing. Best hostel I have ever been to! Grate breakfast, very clean, cool and helpful staff. far from the beach and from the main area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Mar 2017
10.0

Amazing hostel, great location, good staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lut 2017
9.7

Great friendly staff, great location! Really good breakfast and a social area that invites to interaction with fellow travellers. Really good as a first stop on Rio because of great social programs and excursions/hikes that are arranged by hostel staff and volunteers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
9.7

Auberge bien située et très proche de Lapa et Santa Teresa. A 2min à pied de la station de métro Gloria et des bus. Dortoirs bien aménagés et propres. Accueil chaleureux avec explications exhaustives des choses à faire avec carte très détaillée. Équipe très sympathique et serviable. Activités proposées chaque jour. Petit déjeuner excellent et varié.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • warjaklar
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
8 Lut 2017
9.4

Very good hostel, directly near the subway. The staff is very friendly and helpful. They go clubbing every night. Clean bathrooms. Could be more toilets maybe. Nice breakfast, just a nice hostel. Good kitchen. Definitely recommend this hostel! Not directly in but near the party area (hostel is located in "Gloria", party are is "Lapa"). With aircon in every room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
8.6

I loved my time here and would definitely stay again! The staff are great, super friendly and happy to give advice on where to go and what to do. They create a great atmosphere and I met so many people while staying here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.