Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Discovery Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 877 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 877 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Lut 2017
9.7

Auberge bien située et très proche de Lapa et Santa Teresa. A 2min à pied de la station de métro Gloria et des bus. Dortoirs bien aménagés et propres. Accueil chaleureux avec explications exhaustives des choses à faire avec carte très détaillée. Équipe très sympathique et serviable. Activités proposées chaque jour. Petit déjeuner excellent et varié.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
8.6

I loved my time here and would definitely stay again! The staff are great, super friendly and happy to give advice on where to go and what to do. They create a great atmosphere and I met so many people while staying here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
10.0

Definitely the best hostel in Rio, hands down, great staff, , rooms, breakfast, drinks, bathrooms, and all around hospitality. If I could live here, I would.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lut 2017
10.0

Best hostel ever!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2017
7.7

Minha estadia no discovery hostel foi curta, porém fui bem atendida, os staffs foram prestativos e atenciosos quando fui assaltada, o café da manha é delicioso, e o quarto organizado, as camas sao muito confortaveis. Com isso dito, gostaria apenas de ter tido mais interação com outros hóspedes, acho que o hostel nao fornece um ambiente para a integração, um ponto que acho importante em qualquer hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
3 Lut 2017
10.0

Was here for a 10 hour stopover - staff were friendly, seemed to have a really nice atmosphere with activities planned for the day and night. Scarily high triple bunks but are very sturdy and comfortable, would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
30 Sty 2017
10.0

Top hostel! Staff is so friendly and it's easy to meet people and get together to explore. Was planning on staying 2 nights but I ended up staying a whole week. The hostel is very clean and has a really cool vibe. It's a great location for going to places by metro/bus and absolutely go see Santa Teresa! Thanks so much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sty 2017
9.1

I had a great time at this hostel. The staff there is really nice and take cares of us. The atmosphere was great and I was able to meet a lot of people. The hostel also proposes activities and beautiful hikes. The breakfast is good and the rooms are as described on the website.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Sty 2017
10.0

This is the best hostel I have ever stayed in. The staff are all super friendly, as were all the other guests. The hostel organised events for us every day and night and there was always something to do. The breakfast was your standard hostel breakfast, but pretty nice. Air-Con is only on in the rooms from 10pm to 10am. The hostel is also super close to the metro and a short walk from many great restaurants. I could not recommend this hostel more.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sty 2017
10.0

Great place with a great social vibe. Went back there even after I changed hostels just to hang out with the awesome people I met.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.