Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Discovery Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 936 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 936 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
13 Lip 2017
8.3

Great location, awesome staff and nice and clean hostel. Only downside is the low amount of showers and communal space.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lip 2017
10.0

Unreal. Best hostel I stayed at in South America. Really felt like a genuine family, thanks to the staff and the other cool people who were staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jym940215
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
3 Lip 2017
8.0

员工很热情,不过下铺的床太高了,晚上有些吵

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Cze 2017
9.4

One of the best hostels I've stayed in. Really friendly welcoming staff and great place to socialise. The hostel runs day trips, organises nights out and has a happy hour every day. Can't recommend enough!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
8.0

Podría mejorar el desayuno y la limpieza en las habitaciones. Tener en cuenta que es un hostel con huéspedes mayoritariamente de habla inglesa. Su personal lo mejor por lejos

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Cze 2017
9.1

Great place- nice happy hour Caipirinha deal! Decent atmosphere although I don't think there is any terrace or outdoor space which would be really nice. Friendly helpful staff and nice location although the immediate vicinity around the hostel felt a little bit dangerous at night... I just stayed one night to catch an early flight in the morning so didn't get to try the breakfast. Recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Cze 2017
9.4

Superbe hostel , on se sent comme à la maison . A 2 min du métro . Super petit déjeuner . Équipe super . Lit superposé mais grand et avec bon matelas . Un des meilleurs hostel que j'ai fait au bresil .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Richhbrennan
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
2 Cze 2017
9.7

Extremely welcoming Hostel with brilliant staff and solid facilities. Common room is chilled and comfortable. The staff are very accommodating and nothing is too much trouble. Breakfast is good. Air con in rooms. Best hostel I have stayed in. Would highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
2 Cze 2017
9.4

I only stayed there for two nights, but I wish I could have stayed longer. The hostel has a fantastic atmosphere, right next to a metro station and it is as well super safe. Stuff is friendly and helpful 24/7.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • stefzed2160
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 72 Recenzje
31 Maj 2017
10.0

Perfectly sized hostel to get to know everyone staying there. Breakfast is amazing, and the staff can help recommend seeing lots of things in the city. Location is great, and it's really easy to get around the city using the Metro too. Make sure you have enough time to see all of Rio!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.