Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Discovery Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 859 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 859 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.5
Discovery Hostel Located at Rua Benjamin Constant 26, Glória, Rio de Janeiro, Rio de Janeiro.
Discovery Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 20241-150 Rua Benjamin Constant 26, Glória, Rio de Janeiro
96% 859
-22.9204724 -43.1778573
Discovery Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Victorcoelho
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
4 Sty 2017
10.0

Excelente hostel! Limpo, organizado e com ótima atmosfera. O staff também ajuda na integração dos hóspedes e tira todas as dúvidas sobre a cidade. Menção especial ao Johnny e ao Marcelo, que contribuíram para que a estadia fosse tão agradável. Voltarei, definitivamente ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
2 Sty 2017
9.4

The hostel is a very good place to stay, Metro Station Gloria just 2 minutes away. Stuff was was very friendly, helpful and spoke really good English. We stayed in a private room and one toilet and two showers (they were for everybody) where directly in front of our room that was really good. Everything was really clean, breakfast was really good, always  with a special like pancakes or French toast ;) Wifi was working really good and it's a good place to meet people. We would stay there aigan.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Gru 2016
10.0

Amazing experience here the staff are really great. Would highly recommend this hostel! Clean, safe, has a kitchen, serves a great free breakfast every morning, organised hikes,walks and nights out, has a great atmosphere. Rooms can get a little stuffy as aircon isn't really efficient, I would still give this hostel 10/10 though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Gru 2016
9.4

Awesome place, cool Staff, not to many People! Breakfast could be more Extensive! Special thanks to Marcello, Verny, Nathalie and the Rest of the Staff. We highly recommend this Hostel. The Surrounding to Lapa, St. Teresa and all important places is awesome. Metro, Bus Station, Drugstore, Supermarket and Restaurants about 2 Minutes. Enjoy your stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
17 Gru 2016
10.0

Great hostel in a good location with a helpful staff. The common area made it easy to socialize with other travelers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Gru 2016
9.4

Bom hostel. Indicado para quem quer ficar perto do Centro e da Lapa

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Gru 2016
10.0

The best hostel in Rio!!! Everything is there, in a simple friendly way! Close from everything you need, cozy rooms, great breakfast, good good party and the most heart to heart staff... thank you guys!!Marcelo, Hugo, Alexis, Verny, Renata and the others! Keep your smile!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2016
10.0

Great hostel! Really nice and helpful staff! Really good location right beside metro station..Hostel very clean with lovely breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
9.4

nice place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lis 2016
9.7

One of the best hostels I've ever been to. The staff is really nice and goes on lots of activities with the guests, which makes a great atmosphere. I really loved the place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.