Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Discovery Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 962 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 962 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • sam_strong
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
5 Wrz 2017
10.0

Loved staying here! The staff are all amazing and made my stay a pleasure. Great availablity of tours to go on. I did the walking tour, favela tour and hang gliding all through the hostel and all were great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sie 2017
9.4

Ótima equipe! O ambiente do hostel é muito agradável e limpo. Muito legal para conhecer gente do mundo todo e ir à Lapa em grupo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
22 Sie 2017
10.0

Si no tienes claro donde alojarte en Rio , yo no lo dudaría ni un momento. Limpio, céntrico , al lado del metro y personal adorable. Enhorabuena.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2017
8.3

Staff were very helpful, thanks :). It's a great place to meet people however it was a bit noisy at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • kath_araica
  • Kostaryka, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2017
10.0

Es increíble!!! Lo recomiendo demasiado todo es perfecto; personal, limpieza, ambiente, desayuno, dirección, precio... y así puedo seguir con muchas otras cosas! Solo me hubiera gustado quedarme por más tiempo, 3 días es muy poco! Fue mi primera experiencia en un hostel y no la cambiaría por nada!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Sie 2017
9.7

Great place to stay the staff were nothing short of amazing! The location is 2 minutes walk from a supermarket and the metro where you can access all key spots of the city. The only improvement point would be to have move showers as peak times there is often a wait, this however didn't put me off I would definitely go back to this hostel next time I visit Rio. Thanks for a great stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Sie 2017
10.0

What can I say about this place, it's awesome! Its like being part of a family in a home away from home. The staff are incredible - Miguel, Ana, Alexis, Maddie, Jasmin, Antoninho. Felt incredibly be sad to say goodbye to everyone as I loved my time there. Only slight down side I would say is that my backpack kept getting moved from my room to a shelf outside and then on the shelf outside they would keep re arranging my stuff which was frustrating as they wouldn't ask before touching my stuff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2017
10.0

It's a great hostel. Especially the people wich work there are amazing. Spend a week there and had a great time. Thanks for a great last stop after 5 month south america.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • trips-for-pips
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
29 Lip 2017
8.9

If you want to stay in a dorm then this hostel would be a great choice. Unfortunately the two private rooms are the only rooms that come straight off the patio (where the noise is made). In theory the patio closes at midnight but normally a bit after. Then people start talking loudly again before 7am so there is no way to get a good sleep even with earplugs. Decent kitchen, decent breakfast. Really helpful staff who will talk you through a map. Decent showers. Friendly and social atmosphere :-)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lip 2017
10.0

No pude haber escogido mejor hostel que este...de verdad que lo recomiendo un 300%...la ubicación cerca del metro es genial para transportarse todos lados, la limpieza, comodidad, el staff, el ambiente...definitivamente regresaría

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×