Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Discovery Cafe & Guest House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 369 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 369 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.1
Discovery Cafe & Guest House Located at No. 3 Jalan Bunga Raya, Malacca, Melaka.
Discovery Cafe & Guest House
Malaysia
Melaka Malacca 75100 No. 3 Jalan Bunga Raya, Malacca
79% 369
2.1963198 102.2508502
Discovery Cafe & Guest House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Sty 2017
8.9

The café has atmosphere, the rooms across the road don't, but that's fine. Vey friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Sty 2017
5.7

Pros: location close to jonker Cons: bed very hard,no air con on dorm,shower heater not working

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Gru 2016
9.1

Amazing location and staff was super helpful! Defintely worth it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Gru 2016
6.0

Even if we booked for the cheapest room, we expected it to be clean at least. The beddings were seemed unlaundered or maybe not changed from previous users. The common toilets were very very dirty, and the floors so dusty. Their utensils for breakfast looked uncleaned hence our group decided not to have their free breakfast. The hostel staff was very friendly though and the hostel's location is very convenient.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Gru 2016
10.0

Great staff, recommend you rent scooter and bicycle to know Malaka. Food is price friendly. Fan Dorms are quite hot.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
1 Gru 2016
6.0

Sehr günstig, aber dreckig und auch runtergekommen... Das Gebäude war gewöhnungsbedürftig, mit einem Gitter davor, im Gemeinschaftbereich kein Fenster. Kein Ort um Leute kennenzulernen! Frühstück sehr mager Man kann überall hinlaufen Keine Tür Mehrbettzimmer ist immer offen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
18 Lis 2016
10.0

We loved our stay at the discovery guesthouse. It's in a fantastic location with a great cafe and vintage flea market. The staff are absolutely lovely! They go above and beyond to cater to you and all your needs. We will definitely be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Lis 2016
8.6

1. I really like this location. It's nearby DutchSquare and Jonker walk street so you can enjoy Melaka attractoins. 2. In the room, there are small table and air conditional. 3. Typically this hostel is clean. 4. But the room was divided temporary wall like plastic wall and except toilet paper, nothings are in washroom but I think it can't be a big problem. I really recommend this hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
8.3

the location is gd since it is near to the jonker street and other buildings of national heritage.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Paź 2016
10.0

best spot, friendly staff, they even help us find the selat melaka mosque with very specific details on how to get there, and since we're staying there, we could rent the motorcycle and bike in a quite cheap rate.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.