Hostelworld.com

Discovery Cafe & Guest House

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 317 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 317 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.9
Discovery Cafe & Guest House Located at No. 3 Jalan Bunga Raya, Malacca, Melaka.
Discovery Cafe & Guest House
Malaysia
Melaka Malacca 75100 No. 3 Jalan Bunga Raya, Malacca
80% 317
2.1963198 102.2508502
Discovery Cafe & Guest House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 45 Recenzje
18 Kwi 2016
6.3

Het personeel varieerde van zeer behulpzaam tot ongeïnteresseerd. Ontbijt is prima, de jam was lekker. Korting op drankjes in café is zeker een pré. Daarentegen: matige bedden en erg warm. Er waren weinig gasten. Wat je ook doet, boek NIET de 10 dorm fan room: je schroeit letterlijk weg daar! Voor duurder heb je een kamer met airco, maar ik ben naar Rooftop Guesthouse verhuist. Veel betere accomodatie voor dezelfde prijs! Go there!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 70 Recenzje
14 Kwi 2016
9.7

VERY HELPFULL STAFF AVAILABLE 24 HOURS. GREAT LOATION NEAR ALL THE LANDMARK AT MALACCA. VALUE FOR MONEY. THANK YOU JOHN SEE U NEXT TRIP

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
2 Kwi 2016
7.7

Make sure you book the air con room!! I did and was fine, but the others in non-air con were melting. It's too hot to sleep. It was a bit dingy, but overall fine, and the staff were really helpful. Pretty good location and easy to find.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Mar 2016
9.1

Spend a few nights here and the staff were very accommodating and helpful in orienting their visitors throughout the town. They offer many services to their guests and assist in coordinating transportation to other cities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Mar 2016
8.0

Good location. Not much of an atmosphere here, difficult to meet and chat to people. Was clean though and had lockers. Air con was great. Had an enjoyable stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Mar 2016
7.7

The staff are extremely welcoming, friendly and helpful and the location is right near all the things to do in Melaka. The hostel itself is very basic but kept clean. Most of the rooms are not true rooms but separated by board so might be noisy when there are lots of people there! Our twin room was very small and hot and the air con was very weak. Probably couldn't have slept there for more than 1 night!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Mar 2016
8.3

Perfect location and helpful friendly staff. Shower/Toilet are in the same room, so the toilet is soaked every-time someone has a shower, but other than this the hostel although old is clean and secure.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Mar 2016
9.4

Great staff. Very helpful with all needs. No real common area for gathering and meeting other travelers, but the location is perfect for Melaka.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Diego5105
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Lut 2016
10.0

Amazing hostel to chill out in malacca itself, john is willing to provide as much information as you need, well settled to go around the city with no hurries, highly recommended to anyone 🙂

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 43 Recenzje
20 Lut 2016
7.4

No es un mal hostel, pero como no ocupe el local principal es diferente al no estar la gente encargada . Para cualquier consulta hay que cruzar la calle. Las habitaciones están limpias, el desayuno suficiente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.