Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dioskouros

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 2349 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 2349 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
8.9

Nice vibe, nice people and very central. Basic but wouldn't expect more from a hostel, all the essentials are there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
10.0

Nos ayudaron muchos cuando lo necesitabamos, son unos rifados. Los más chingones en todo Atenas, super ubicados.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lip 2017
9.4

So close to the plaka area. The girl that works the afternoon shift was very helpful! She gave us heaps of information on things to do around the area. It was clean and comfortable. Great place for what we paid. Athens can be expensive! We felt save walking back to the hostel and night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
6 Lip 2017
8.6

Located close to the main square, zues' temple, and transportation. The rooms have AC which was nice, they have breakfast and a great garden/common area. There weren't lockers in the room and if you wanted to use one you had to pay 2 euros.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lip 2017
8.6

I found it affordable and still comfortable for the price. My room had air conditioning. Wifi wasn't the greatest however they did have a second wifi to connect to when you went in the garden/common area. A basic breakfast is included. If you are a basic traveller or need somewhere cheap to stay this is the place for you. Location is great with everything you want to see walking distance away. I enjoyed chatting to the staff as they were very helpful .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Cze 2017
7.7

Esta bien si quieres pasar unas cuantas noches,la ubicación genial.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Cze 2017
3.4

Showers were disgusting and had dirty mops outside it, reception was rude and insisted I overpay them since they didn't have change, my door to street balcony didn't even close, overall felt very unsafe. Definitely would not recommend anyone stay here. The only redeeming quality this place had was its location

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Cze 2017
9.1

L'endroit est chouette et roots. Situé un peu à l'écart du nid à touriste et c'est très bien. J'ai trouvé bien car nous avions accès à un balcon depuis notre chambre (c'est pas le cas dans d'autres auberges, plus chère).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • lucas2303
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Cze 2017
9.1

El lugar muy bien ubicado Desayuno simple pero, sirve Pieza amplia con lavamano dentro Baños limpios 2 duchas para todo el piso( faltarían 1 o 2 más) La ubicación es excelente, a pasos del Partenón y de plaka Volvería sin dudarlo Punto extra check-in las 24 hs

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
6.3

I had a terrible stay here. the shower has only ice water at some points. I said to the reception. they just replied it's the problem of Athens, there would be not hot water around 20 mins if too many people had shower at the same time. BUT, no one informed us in advance! no matter when you checked in or before you went to bathroom. they said we would be at reception to avoid someone to use it when the problem happened. BUT they didn't! I already started the shower and realised no hot water!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.