Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dioskouros

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 2315 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 2315 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2017
3.7

They dont even have soap in the toilets. Disgustingly poor breakfast.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
24 Maj 2017
7.1

A nice place if you are just stopping through Athens. I wouldn't have stayed there for more than 2 nights. Rooms are very small, bathrooms are community. Just like a typical hostel. Location was close to everything

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
9.1

The hostel gardens were truly the highlight- for eating breakfast and late at night especially! Rooms provided essentials and showers regularly cleaned which was good. Secure place to store luggage safely was handy and location was perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
10.0

Muy buena ubicación! Zona céntrica. Atención excelente. Lo recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2017
10.0

Love disokorous! The location is perfect! I had to book somewhere to stay at the end of my study abroad in Athens and I am so glad I chose dioskorous! From someone who has lived in Athens the past five months I knew the location that is safest and best when it comes to location. Dioskorous gives you that! The vibe of the hostel is awesome too! Great facilities and great people working the front desk! They remember your name and really care about you and what you may need or any help that you nee

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Maj 2017
8.0

Great location. 5 minute walk from Syntagma metro station. Friendly staff that are willing to help. €2 for storing your luggage. 5 minute walk to Acropolis.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
7 Maj 2017
8.0

It's not the greatest but for the price it's worth it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Kwi 2017
8.6

Très bonne auberge, calme, bien située. Bon rapport qualité/prix !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2017
10.0

Awesome Hostel! With a cozy little garden for chilly evenings with travelers. The location was perfect, all the attractions are reachable by foot. Rhe staff was nice and explained us the way to things we wanted to visit. I would go there again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2017
8.3

Incredible location but beds were uncomfortable and placement of rooms made it very hard to sleep through late-arriving guest check-ins. Checked out early in the morning before breakfast was to be served however they had it out early for us which was a pleasant surprise!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.