Hostelworld.com

Dink's Place Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 325 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 325 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
Dink's Place Hostel Located at Ive Roića 5, , Hvar.
Dink's Place Hostel
Croatia
Hvar 21450 Ive Roića 5
92% 325
43.1674641 16.4483717
Dink's Place Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Paź 2015
8.6

Even though it was off season, this place had a few people staying here. Dink was very helpful upon arrival and advised me on the best places to visit. He loans cycles out for a good price too which was useful. I didn't make use of the kitchen as I only stayed there one night and decided to eat out. Bathrooms very clean and the beds are comfy. You get a wall socket by each bed and a lockable drawer for your valuables.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Paź 2015
9.4

Dink and Papa Dink are amazing at what they do. Was here during the off season but still had a wonderful time because of the good natured hospitality I was given by these two. You get an amazing view of the water, especially during the sunset from the balconies. The beds were so comfy and the hostel was extremely clean. But it was truly Dink and Papa Dink that made the stay so special. If you're ever in Hvar, stay at Dink's Place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Paź 2015
9.7

Lovely staff - nothing was too much trouble. V clean and nice rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Paź 2015
10.0

One of the best hostels I have ever stayed in. Dink and his father went above and beyond to ensure we had a great stay on the island. Good location, close to town and private beaches. Very clean and safe building. Fresh mandarins off the tree were a nice touch and the club night at dinks jazz bar that he organised was one of the highlights of our trip. I cannot recommend this hostel enough. I will be staying here every time I come to Hvar and would recommend to anyone. Keep up the great work!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • manucho89
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 37 Recenzje
12 Paź 2015
8.9

Un poco alejado del centro, pero lindo hostel. Los dueños son muy amables.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2015
10.0

Dink's the man

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Paź 2015
9.1

Great hostel- though you won't get the atmosphere October onwards as hvar is very quiet. Still very clean and the owners are very nice, great value for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Paź 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

I świetnie się razem jako Hostel Dinka. Byłem na weekend w prywatnym pokoju. Bardzo przyjazny personel! Hostel znajduje się w odległości krótkiego spaceru od centrum miasta Hvar. Personel organizuje wycieczki do barów każdego wieczoru około 10 wieczorem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Wrz 2015
10.0

If you go to Hvar stay at Dink's place. Great atmosphere even though it was low season. Lovely outdoor terrace areas, a proper kitchen and spacious dorms with comfortable beds. The rooms and bathrooms were sparkling clean. Papa Dink was so friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Wrz 2015
10.0

Great hostel for meeting people and getting a good night's rest at the same time :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.