Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dingo Moon Lodge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 558 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 558 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.4
Dingo Moon Lodge Located at 88 Mitchell Street, , Darwin.
Dingo Moon Lodge
Australia
Darwin Northern Territory 0800 88 Mitchell Street
69% 558
-12.4597089 130.8365464
Dingo Moon Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Gru 2016
4.3

Le soir de notre arrivée le 23 décembre à 21 heures, les portes de l'établissement étaient fermées, apparemment il n'y avait personne à l'intérieur. Nous avons dû aller dans un autre hostel. Notre réservation était pourtant confirmée. Les jours suivants nous sommes repassés devant la guesthouse, elle est fermée pour une durée indéterminée. Aucun panneau indiqué la raison de la fermeture.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
8 Gru 2016
8.3

Staff was very friendly and free breakfast was amazing. The location is good as it'a close to everything but in a quiet part of Mitchell street. Rooms and bathrooms were clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Paź 2016
9.4

Great chill hostel with nice staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Wrz 2016
6.3

Positiv: Gratis Frühstück und Waschmaschinen/Trockner, Swimmingpool, Räume sind klimatisiert, theoretisch 24h Check trotz 12h Rezeption Negativ: Die Küche und der komplette Essbereich sind immer total verdreckt, dort möchte man eigentlich keine Nahrungsmittel verarbeiten. Die Kühlschränke werden zu selten geputzt - darin liegt teilweise vergammeltes Gemüse. Es ist schwierig nachts zu schlafen, entweder wegen der lauten Klimaanlage oder durchgelegener Matratzen - man schläft wie auf Metall.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
9 Wrz 2016
9.4

Such an awesome Backpacker ! Free Wifi, FREE laundry && massive free breakfast, bathroom fairly clean, happy and respectful people ! Such a good vibe in this hostel, too bad it was only for a short stay. The guy at the entrance (sorry I'm so bad with names) opened the breakfast earlier so that we could eat before taking our early bus, thank you so soooo much again ! Cheers to Darwin :D xxx

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Wrz 2016
4.3

Worst hostel I have ever stayed in!.... lThe showers and toilets were so dirty I don't think I ever saw anyone clean them. There was hair all over the floor and in the bins. Leaking air conditioning unit all over the paths where you walked. The rooms had dirty sheets and floors which yet again I never saw anyone clean. The kitchen I wouldn't even let animals eat from! So dirty and messy we were so glad we only stayed for 2 nights which we were thankful it wasn't longer! Had to eat out everyday!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • abbihowes2010
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Lip 2016
8.3

Very friendly and chilled. Properly messy. Bathrooms needed soap. Why was there no soap?!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2016
5.4

No lockers in the room and doors never locked. People partying all night right outside the rooms and never actually going out. Throwing chairs etc, on our last night the security gate was ripped off. Kitchen is so gross that we wended up eating out every day. Advertises free laundry but there's only 2 machines and they're always in use

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.