Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dingle Gate Hostel - Dingle Peninsula

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 532 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 532 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
8.9

Hébergement très sympathique, feux de bois, œufs frais, chambres impeccables, du thé est à disposition et la cuisine est bien fournie. Vous trouverez ce qu'il faut pour le petit déjeuner et des serviettes de toilettes. Cependant une voiture est conseillée si vous ne souhaitez pas randonner. Le propriétaire donne de bons conseils de visites.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Paź 2016
9.7

Very friendly owner. Built a fire for us. Fresh eggs from the garden for breakfast. Rooms were clean. Definitely would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Paź 2016
8.9

Ostello veramente carino, atmosfera irlandese, accogliente, casalinga. Bryan gentilissimo. Cucina pulitissima (uova fresche delle galline di Bryan!!), camere con parquet, bagno e doccia private. Giardino con caprette che brucano :) L'ostello è ad Annascaul, a 17km da Dingle, un po' decentrato ma nemmeno troppo. Sia l'ostello che Dingle meritano di essere visti. Passateci, non ve ne pentirete!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Paź 2016
2.0

Horrible place! Very dirt! The toilets are dirt and very cold there was no hot water to take shower..there are no heating inside the toilet!!!! The plugs inside the building was not working!! spiders everywhere including the room... they don't prepare breakfast they have everything in the kitchen and we have to do everything... worst place I have been!!!! I don't recommend the place for nobody!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your kind words! You did arrive late after everyone else had used the bathrooms. The hot water in the hostel is never off so not sure what happened there. It is normal to have a self service breakfast in a hostel. We wouldn't have the staff here to make your toast and pour the milk on your cornflakes for you, it is a hostel not a 5 star hotel for 16 euro!!!

7 Paź 2016
9.7

Very homely, complete with living room with fireplace. I really loved it. Annascaul is a gorgeous little town, with Dingle a 20 minute drive away and easy to hitchhike to and from. Staff very willing to help in every way they can

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Paź 2016
8.3

Brian and his staff were very welcoming.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Wrz 2016
8.9

We loved our stay there. Everything is clean and you have fresh eggs for breakfast. There were not many people but it was great to relax for two days. Its a few minutes drive to Dingle so its good to have a car but busses are running as well. And its not far from inch Beach!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Wrz 2016
10.0

Absolutely the best hostel I have ever stayed at. It felt just like being home! The fireplace is a brilliant touch.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.