Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dingle Gate Hostel - Dingle Peninsula

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 550 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 550 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2017
9.7

An absolutely amazing hostel, it was in a lovely area overlooking the hills and the staff were so friendly. It was extremely cosy, especially with the wood burning stove in the evening! Couldn't recommend enough!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Cze 2017
8.6

Good atmoshpere, very nice staff, perfect location arounded by mountains. The place to be if you are looking for somewhere to sleep around Dingle!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanking you Eva. All the best, Brian

  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
10.0

Super place to stay and Brian is such a cool guy! Totally recommend it! Great value for money; super shower, kitchen facilities and brekkie! What else would you want! Coming in late to a lit fire was such a sweet and homey touch ✨👌😊. Thank you Brian and see you again soon!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you Ursula. It was really nice to meet ya. Hopefully we shall see each other again. All the best, Brian

  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2017
8.0

Dingle Gate Hostel was a good stop for us. It is laid back, clean, had available kitchen with open area for dining, large sitting room, and very quiet. Our room had its own bathroom and shower (no curtain, no shelves). Brian was welcoming and very funny - probably delirious from lack of sleep due to new baby! :) The lodging is close enough to a few pubs and the location is scenic. It's a simple enough place, but offers all that you would need at a fair price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your kind words Debbie. I hope you enjoyed the rest of your travels 😁

  • Anonimowy
  • Szwecja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
10.0

Thank you for for making our stay so pleasant.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

It was our pleasure Annika. I hope you enjoy the rest of travels. Take care and be good 😁

2 Cze 2017
8.0

No queda en Dingle, sino que en la carretera a 1km de Annaouscual, por lo que no hay mucho por los alrededores. Pero si quieres un momento de relajo es un muy buen lugar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2017
8.0

Von den Inhabern haben wir nur wenig gesehen, da gerade zur Zeit unseres Daseins das Baby der Familie geboren wurde. Die Lage ist etwas abseits noch vor dem eigentlichen kleinen Ort Anascaul. Für uns war es nicht so tragich, da wir mit dem Auto unterwegs waren. Die Küche ist gut eingerichtet und bietet die Möglichkeit eines iknkludierten Frühtücks.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Maj 2017
9.7

Great kind family!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2017
10.0

Great small town hostel. Great host. Chickens on the property, so there was loads of free eggs.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2017
8.9

Brian is a very conscientious host. I enjoyed my stay and recommend Dingle Gate to anyone passing through Annascaul.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.