Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dimora Il Veliero Romantico

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 803 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 803 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.8
Dimora Il Veliero Romantico Located at Santa Croce 328 int 1, Santa Croce, Venice.
Dimora Il Veliero Romantico
Italy
Venice 30135 Santa Croce 328 int 1, Santa Croce
92% 803
45.4359362 12.3176586
Dimora Il Veliero Romantico
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Gru 2016
10.0

According the season (December) I think was very quiet, but the location, facilities and the housekeeper was very nice and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2016
8.9

Lovely staff and very clean. More like a bnb than a hostel, so it was quiet but great all the same.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lis 2016
10.0

It was a very good place, way better than expected. Clean, lovely ambience, great decoration. if you want a nice place, close to the buses in Plaza di Roma, and handy for the airport and everywhere else, you hardly can do better.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Paź 2016
10.0

An absolute delight! I felt as if I was in a friends home. Nice and close to the railway station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Paź 2016
7.7

Nice location. Sneak was available in the room. Difficult to get to check-in even within defined time (had to call and wait for 20 min - so if someone doesn't have phone with rather cheap roaming that might be a problem)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Paź 2016
9.7

Volvería definitivamente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Paź 2016
8.6

Excelente ubicación, cómodo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Paź 2016
9.1

No microwave or any way to cook or heat food up. Otherwise, facilities were very nice, staff was helpful & location was good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Paź 2016
8.0

Good location by train station Santa Lucia and the rest of Venice in easy walking distance. The staff was rarely around, even during the hours when reception was supposed to be open and the main woman didn't speak much English, but they can be quite accommodating if you contact them in advance. Essentially it's a small, quiet hostel with no facilities to speak of. Pricey as all of Venice is, but perfectly acceptable for a few nights.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
28 Wrz 2016
9.7

A tiny little hostel (felt more like a B&B) situated in a great location by the train station. Rooms and bathrooms are exceptionally clean, and there is coffee and a little pastry for each person (like a five star hotel!). The women who runs the place doesn't speak any English, but is wonderfully Italian, using hand gestures to explain where everything is. Would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.