Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dimora Il Veliero Romantico

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 828 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 828 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
19 Kwi 2017
8.9

호스트 분이 넘나 친절하셨고 보안이 매우 철저함. 열쇠가 네 개 ㅋㅋㅋ 그리고 방은 마치 친구네 집에 온 것 같은 느낌이라 아늑하고 좋았다. 좀 좁은게 아쉬웠음.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Kwi 2017
9.7

Absolutely amazing facilities, like the other reviews have said: this is more of a bed and breakfast than a hostel. Very comfortable and quiet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2017
9.1

Lovely little place, not great if you're looking to socialize... just a place to rest your head and freshen up. The owner is very nice and the bathroom is very clean!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • loetschensport2771
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 44 Recenzje
4 Kwi 2017
9.7

1: Keine Locker, aber Zimmer lassen sich schliessen. 2: Ruhig, Angenehm nix Party. Herrlich. 3: Zimmer/Dusche einwandfrei. 4: Zimmer mi eigener Dusche und alles nötige da. 5: kompetent und Hilfsbereit. 6: 10min vom Bahnhof in einer ruhigen Seitenstrasse. Top. 7: Für mitten in Venedig. Top.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2017
10.0

Met the owner and daughter upon check-in. They didn't have anyone staying in their private room and let us stay there without an extra charge. Very helpful with the city. Close to the train station. Easy walk to great food. Quiet. Very clean. Favorite place I stayed in Italy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Mar 2017
10.0

Had whole room to myself. Would recommend again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Mar 2017
9.7

I was very welcomed by the owners, got offered a very first Italian espresso here! ;) perfect location and clean room with fresh beddings! 5 keys will keep your stuff safe! will Definitely come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lut 2017
10.0

the location is great, near the train station. The room is clean. I just paid for one bed, but I lived in the room alone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lut 2017
10.0

Very nice place. Has a great bnb feel. Obviously not a hostel feel, so more quiet and intimate. I found the staff to be very nice and accommodating.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
10.0

Located in a quiet street not far from the train station. Staff at checkin was nice and helpful with information on Florence. Room was comfortable and spacious. Bathroom was clean. A great place to stay in Venice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.