Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dimora Il Veliero Romantico

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 856 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 856 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Cze 2017
9.1

호스트 분께서 청결에 굉장히 민감해보이셔서 쾌적한 환경이었고, 이태리 에스프레소도 주시면서 관광 안내책자에 직접 루트도 짜주시고 위치가 압권입니다. 산타루치아 역에서 도보8분-10분 정도면 도착합니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Cze 2017
9.7

Great place, wonderful location, great staff. Facilities are good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Cze 2017
8.6

More of a b&b. This means no bar or common area to meet people. Overall a great value for the location. The breakfast is simple but sufficient, and the staff were incredibly helpful and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
10.0

I highly recommend this hostel!! It was VERY clean. I personally witnessed the cleaning of the bathroom and the rooms every day I was there. The staff was welcoming, kind, and informed. The room was beautiful and comfortable (I stayed in the 3-bed room which had 2 double sized bed and 1 single bed). It was hot weather and the room was only equipped with a fan but this is a very common part of Italian life-style and I am used to this but I thought I'd note this down incase you are not!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
31 Maj 2017
9.7

They were very kind reduceing the price cause I only stayed one night and not two as I expacted. It was my mistake but there was no problem for them. Very great. The owner is very friendly and she offered free caffé. She was very thoughtfull all the time. Thanks for the nice stay and the gift!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kambodża, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Maj 2017
10.0

The owner is very helpful. She guide me about places to visit in Venice. Also allow me to leave my luggage even I checked out her place. High recommended just about pricy, best location so far, easy for transport during my stay in Venice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2017
9.7

Lovely hostel, clean and very secure. Located in a great locations only 5 mins walk from main bus deport and 10 mins to train station. Only downside is that there is no communal area to mingle. Would definitely recommend it and if I return to Venice I'll be staying there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ailescoma3233
  • Japonia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2017
10.0

Un proprietario di donna ha guidato la città su una mappa e è stata molto gentile. Voglio approfittare della prossima volta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
24 Maj 2017
10.0

엄청생각했는데도 10점 나왔네요 강력추천 장점 : 역이랑 가까움. 직원 친절. 매번바닥을 락스로 닦으시는 듯 청결함. 드라이, 타올있음. 와이파이 잘됨. 캐리어는 안들어가지만 소지품 보관할수있는 열쇠달린 개인 사물함 있음. 조식 대신해서 먹을수있는 커피 티 빵 사과있음 여긴 뭐 수상버스 안타고 다녀도 충분히 걸어다닐수있어요 단점 : 뭐가 있을까요 ...?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Maj 2017
10.0

Super great & cute little bed and breakfast! Very secure-needed 4 keys to unlock 4 different doors just to get into the room. Great location, near the train station on the island. Would definitely stay here next time I visit Venice!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.