Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Dimora Il Veliero Romantico

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 759 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 759 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 8.9
Dimora Il Veliero Romantico Located at Santa Croce 328 int 1, Santa Croce, Venice.
Dimora Il Veliero Romantico
Italy
Venice 30135 Santa Croce 328 int 1, Santa Croce
94% 759
45.4359362 12.3176586
Dimora Il Veliero Romantico
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
10.0

주인 아주머니도 친절하시고 내일 오후에 나간다고 하니깐 짐도 맡아주시고 정말 좋았습니다 친절하고 방도 괜찮고 추천합니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Lip 2016
7.1

직원분 친절하시고, 위치가 좋았어요~ 아침은 간단하게 나오는데 뭐 그정도면 가격대비 만족합니다^^ 공용화장실은 조금 불편했어요~

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Lip 2016
9.1

Probably best and cheapest option in Venice for solo travellers and/or couples. Lovely staff running the place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • myagi
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
11 Lip 2016
8.9

The staff is amazing! The atmosphere is not that cool but actually in venecia there's not to much party so anyways the hostel is highly recommended!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2016
10.0

I only stayed one night, but the facility was very clean and comfortable. And The staff was very nice and accommodating to me. No complaints!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lip 2016
10.0

The staff was great and friendly. Greeted us with some wine and a complimentary bottle of champagne. Only issue was no AC so it was hot in the summer and there are short hours that they are at the office but highly recommend overall.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lip 2016
10.0

I highly enjoyed my time here! It's a small hostel, not one where you meet big groups of people. For my friend and I, though, the value and location were perfect. Clean, safe, friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Cze 2016
10.0

This was the cutest little hostel. Very clean and welcoming. I only spent one night but it was lovely to have a bit nicer facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Cze 2016
10.0

Loved it, special shoutout to Danny for being the man and accommodating our needs!! Maura was a sweetheart as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2016
9.7

Superb location superb host Clean and comfortable right in the heart of Venice (but on a quiet side street) I will definetly book here if returning again. Thanks to our host who makes you feel so relaxed :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.