Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 97 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 5.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 97 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 5.0
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
8.0

We had a very pleasant stay at Dijembe! It's the right place if you're a nature enthusiastic person. The staff is very friendly and the beds are comfortable. But they should work on the cleanliness. Apart from that we have nothing to complain! Thank you again. :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Kwi 2017
8.6

The great staff and atmosphere more than makes up for the lack of cleanliness and unorganization. I slept like a rock the beds were some of the most comfortable hostel beds ever! Temperature was cool so nice to have the fireplace and campfire. I'd stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • exabart
  • Holandia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
19 Mar 2017
8.0

Hippie place with great atmosphere, good and affordable dinner and drinks, but the dirtiest place I've ever stayed. Mould in the kitchen and refrigerator is not OK!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
9 Lut 2017
9.4

Very hip and chill place. Mellow vibe, groovy people, and musical instruments galore

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lut 2017
4.6

Sehr familiäres Hostel, leider wirklich sehr dreckige Badezimmer, duschen hatten wenig druck, zeitweise Garkein Wasser für Toilettenspülung und Waschbecken. Nur lauwarmes Wasser. Das ganze Gebäude wirkt heruntergekommen und notdürftig zusammengeflickt. Im dorm sind die obersten Betten eigentlich nicht nutzbar, da sie direkt unter der Decke enden. Nicht einmal die Füße kann man darunter schieben und man schläft verdreht. Ganz cool waren die pancakes am Morgen, leider erst ab 8 Uhr.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
29 Sty 2017
8.3

First of all, a big shoutout to James for being the coolest person on earth! Our stay at Dijembe was amazing, and the fact that there was free pancakes every morning was a bonus. This hostel is something everybody should experience and is really something for itself, even tho it isn't the cleanest. Just be careful of the owner of the pizzeria / bar, he was a very big dork! (The pizzas there were amazing). Dijembe is also the home of lots of animals, just beware that you do not got any allergies!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
28 Sty 2017
8.3

Perfect atmosphere! Buuut very dirty and a lot mess everywhere.. Would recomend one or two nights here! Free selfmade pancakes for brekfast, a horse in the bar and very nice staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 33 Recenzje
23 Sty 2017
8.3

Great little place, super friendly staff, good value. Just needs some lockers in the room, that's all.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.