Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 90 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 90 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.2
Diana Guesthouse Located at 33 P Kelaidi, , Chania.
Diana Guesthouse
Greece
Chania 73100 33 P Kelaidi
85% 90
35.5111293 24.0165638
Diana Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Cypr, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Sie 2016
5.4

To domatio pou eixame klisi den anagrafe oti tha itane xoria to mpanio.Kai mas leh auto exo de mporo na kano kati.den exo alo na sas doso.pou na sas valo mas exei pi ota ftasame.otan exei mia eteria simperiferese upeuthina, telika gia na min kanoume alo thema apodextikame auto me to xoria mpanio kai mas miose ligo to poso pou plirosame kai mas leh einai poio akriva ta ala domatia.den eixe tv eno anagrafotan.kai mas leh erxeste diakopes na vlepete tv? Auti empiria mas apo to akrivo nisi tous.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
8.6

Das Mobiliar ist schon in die Jahre gekommen, aber alles sehr sauber, für den Preis, ich hab 25€/ Nacht bezahlt, kann man nicht meckern.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Sie 2016
9.7

L'hôte est vraiment accueillante. C'est une entreprise familiale. Ils sont très chaleureux. Je recommande sans hésiter cet endroit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Luksemburg, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Lip 2016
10.0

Ganz tolles Hostel! Die Besitzerin ist sehr freundlich und hat uns sehr bei einem kleinen Problem mit unserem Mietwagen geholfen. Wärmstens zu empfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
8.6

Our stay at Diana Guesthouse was great. Diana was very welcoming and helpful. The room had everything you could need. Location is more than perfect since is just 2min from the bus station and not far from the airport. Yes, we highly recommend it and yes, we will be back! =)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Lip 2016
7.7

It's worth mentioning that check-in and check-out are basically at the same time, so when you show up at 12pm they still have to sort out the room for you. Also the shower could do with a curtain as you have to dry up the floor with towels after every shower. Otherwise everything was OK!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Lip 2016
6.9

This place was definitely bare bones, but it was so close to the bus station. That was the best part about it. The owner was great. The bathroom wasn't attached to the room which kinda sucked.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Estonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Lip 2016
8.6

Very friendly and helpful staff, it's in very convenient location. right next to Chania central bus station and 5 minutes walk to town centre. Overall very happy however facilities could be just better. Thanks

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
9.4

Nah am Busbahnhof. Ruhige Hof-Atmosphäre. Familienunternehmen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2016
8.0

lo consiglio chi deve alloggiare un paio di giorni oppure come alloggio perche la citta merita

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.