Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Derry City Independent Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,383 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,383 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7
Derry City Independent Hostel Located at 12 Princes Street, , Derry.
Derry City Independent Hostel
Northern Ireland
Derry BT48 7EY 12 Princes Street
90% 1383
54.9999582 -7.3258423
Derry City Independent Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
10.0

This si so nice, one of my pref hostel of my travel ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Sie 2016
8.6

Near the city centre, the kitchen and dining room are nice, and there is a backyard with tables.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
10.0

Just loved this hostel honesty. The staff is amazing : Welcoming, available, kind. It is a friendly hostel where you want to spend the rest of your days ! Had a hard time leaving it. You can really feel at home. Most of all I have met the most wonderful people there, it has brighten my stay. I will definitely go back as soon as possible. Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2016
9.1

Nice and clean beds and bathrooms, staff was accommodating, overall good experience.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2016
9.4

Great place. Felt really homely. Communal areas were welcoming and comfortable . Great breakfast. Really enjoyed my stay here. Was nice and close for exploring Derry too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Sie 2016
5.1

Beds were a bits dangerous and not so comfortable. But Breakfast with fresh bed was good.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Sie 2016
10.0

This hostel is a great bargain for the money and located in a historic city. Just a few blocks from the walled city and many other cultural sites. The staff is superb! Always available for questions and just to chat and very responsive to anything you may need. Very clean and well maintained. Would recommend and would stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
9.7

Excellent place to stay. Clean, friendly, well equipped hostel. I stayed in a 4 bed dorm. Plenty of space and lovely clean beds. I hate top bunks but this one was comfortable and stable!! Walking distance to all the places I wanted to visit. Nice shared areas including a brilliant kitchen space which was really clean and hygienic! ! Breakfast was included. I have stayed in a lot of hostels and I think this one ranks very highly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
9.7

Sehr angenehmer, intensiver kurzer Aufenthalt. Überaus freundliche Mitarbeiter

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • neresu25900
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
2.9

La limpieza deja mucho que desear. Es la primera vez que teniendo pagada una segunda noche prescindo de ella y me voy a otro sitio. El hostel parece una lonja de adolescentes que la han adaptado para alojar a gente. Transmite dejadez por todas partes. El desayuno es un apáñatelas con lo que encuentres. No recomiendo en absoluto este alojamiento.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.