Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Derry City Independent Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,365 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,365 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
Derry City Independent Hostel Located at 12 Princes Street, , Derry.
Derry City Independent Hostel
Northern Ireland
Derry BT48 7EY 12 Princes Street
91% 1365
54.9999582 -7.3258423
Derry City Independent Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Lip 2016
9.7

Hostel in good location about 10 mins walk from centre. Homely type feel about the place further enhanced by the very sociable and friendly Kylie who mixed freely with the guests. Good breakfast included with tea/coffee, several cereals, yogurts, eggs, and nice bread/jam/peanut butter, Free coffee and tea all day. Three bathrooms, at least one of which doesn't have a shower-so there might be a wait for a shower in the morning, but this is a hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
8.9

Alles in allem eine sehr freundliche Aufenthaltsmöglichkeit. Kylie hat super Tips gegeben, gute Pläne gezeichnet. Es hat eine offene Küche wo man kochen kann, Kühlschränke, Duschen und einen kleinen lauschigen Garten. Das Ganze ist keine 5 min. von der Altstadt gelegen und echt zu empfehlen! Wir kommen wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Lip 2016
9.4

Great breakfast and a lot of free food in the shelves! Very friendly staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2016
7.4

... simpatica e semplice 👍😉

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Lip 2016
9.1

It's a nice hostel to go to while your in Derry

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lip 2016
9.4

I could my rave about this hostel more- one of the best that I have been in all Ireland. The manager Sarah is fantastic and the family atmosphere that developed here made me not want to leave! They make the most delicious fresh bread for breakfast and you get eggs and yoghurt, and it's a great place to lounge and meet people. Go here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Lip 2016
10.0

très bon hostel, on oublie parfois qu'on est pas chez soi!! hôte très accueillante et hébergement "comme chez soi" je le recommande vivement!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2016
9.7

Ein sehr schönesHostel. Habe mich sehr wohl gefühlt. Zinner nicht zu groß, Safes vorhanden, tolles Frühstück mit Joghurt und Eiern! Selbstgebackenes Brot an dem Tag als Extra.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lip 2016
10.0

The best hotel EVER. Cosy, clean, 5min walk from the city center. It's a small hotel, that's why it's nice, you can mer lots of lovely people there, from everywhere ! I really enjoyed it !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lip 2016
9.1

Really nice place. Reasonably priced and immaculately clean. Must have caught it at a quiet time however, as there weren't too many people there. My only issue was the door codes. Either mine was the only extremely easy one to guess, or every room was just their room number 4x, might be worth changing those because literally anyone could enter another persons room in that instance. But other than that, would highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.