Hostelworld.com

Derry City Independent Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,310 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,310 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
Derry City Independent Hostel Located at 12 Princes Street, , Derry.
Derry City Independent Hostel
Northern Ireland
Derry BT48 7EY 12 Princes Street
91% 1310
54.9999582 -7.3258423
Derry City Independent Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
10.0

Everything was great! I loved the free breakfast and how nice Kylie is, she is lovely!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
26 Kwi 2016
10.0

Muy lindo hostel! Te sentis como en casa: los espacios comunes son muy comodos y luminosos. Las habitaciones comodas con cajas de seguridad individuales. Tratan de que la gente del hostel se conozca para poder hacer actividades juntos y el desayuno esta muy bien! Muy recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Kwi 2016
10.0

Excellent accueil, tres chaleureux, avec plein de petits conseils de balades et de bons plans, copieux petit dej, lieu propre avec toutes commodités. Une très bonne expérience!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
10.0

Very friendly, clean and perfectly located hostel. I have stayed in various hostels around the world, and this is truly one of the nicest ones so far. I highly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2016
8.3

Very good stay in Derry! Good atmosphere, delicious homemade bread each morning :) thanks!! Two tiny little things: the dorms are a bit small and the bathrooms a bit cold. But everything is clean!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Kwi 2016
9.7

One of the best hostels I've ever stayed at - feels more like a house than a hostel. Good location, facilities, plus FREE breakfast and coffee/tea. Small downside: not many bathrooms, but not a huge issue.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
6 Kwi 2016
10.0

Super Hostel!! Die Hostelbesitzerin hat sich Zeit genommen auf einer Karte alles Dinge, die ich über Derry wissen wollte, zu markieren. Sie war sehr freundlich und so sympathisch. Das Hostel ist sehr sauber, schön und gut gelegen, super Frühstück. Sehr zu empfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Kwi 2016
10.0

I stayed 2 nights in Derry at this hostel. Kylie, the owner is a fabulous lady, the 4-bed room was excellent. The house/home is extremely nice & Kylie takes time with guests, gives good suggestions, helps with directions. Kitchen area is wonderful with a lounging area off to the patio at back. Very well located and easy to get to bus station. A map is provided for sites of Derry. Highly recommend and I will return. Sue (Canada) 50+

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2016
7.7

Not a bad place to stay and it was easy enough to meet people in either the common rooms or kitchen. The host, Mariano was nice and helpful. Only downside were the lack of bathrooms and the windows were left open making them very cold for this time of year.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Mar 2016
10.0

Really nice hostel with good facilities and perfect location near the centre of Derry!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.