Hostelworld.com

Deejai Backpacker

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 1,411 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 1,411 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.8
Deejai Backpacker Located at 193/1-2 Ratchamunka Rd., Phasing, Chiang Mai.
Deejai Backpacker
Thailand
Chiang Mai Chiang Mai 50200 193/1-2 Ratchamunka Rd., Phasing
78% 1411
18.7855796 98.9800572
Deejai Backpacker
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Maj 2016
9.1

My friend and I stayed here for a total of 4 nights. Apparently this hostel is famous among backpackers. Great location, walking distance to the market and restaurants. Loads of backpackers, and so you'll definitely make new friends staying here. The dorms we stayed in weren't that great. They only had 2 plugs in an entire dorm and there were 4 of us in a room. So good luck charging your electronic devices. The people working there are friendly and helpful, and I recommend this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Maj 2016
6.9

It was a nice place to stay. Good if you're looking to party and meet people. Not great if you want some quiet time. We loved it but probably would t have stayed longer than 2 nights

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Maj 2016
8.3

Quiet location, extremely helpful staff, nice pool just down the road. A little ways away from all the action and backpackers bars.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2016
8.6

Good social hostel, everything you need and the owner is super friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Maj 2016
7.1

Situé dans le vieux Chiang Mai! On pensait arriver et avoir une piscine : finalement elle était brisée. Pas d'air clim dans les dortoirs. Il fait très chaud, espace petit. Nous sommes restés 1 nuit et avons changé d'auberge. Je ne le recommende pas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
7 Maj 2016
2.9

Staff rude. Pool wasn't cleaned and shut down. Fan room disgusting. I last 3 hours before I left to a diff hostel

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
1 Maj 2016
9.1

DeeJai is very well run - the staff is more helpful than average with planning activities. (Every vendor they recommend has been vetted and provides excellent service for a fair price.) The pool area is also awesome. Plus their coffee and breakfasts can't be beat! Great hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jamieva900
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
28 Kwi 2016
8.0

Social place, acces to swimmimg pool is the highlight. Beds and rooms a bit rundown.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
8.9

The fan room is really hot ! It's better to spend more money and get the aircon room. The hostel is 30 min walk from the night market.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
10.0

Very nice place! I met a lot of nice people. I had a private room with a/c and bathroom, very clean!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.