Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 181 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 181 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
DeCadiz Cadi Located at Soledad 4, , Cadiz.
DeCadiz Cadi
Spain
Cadiz Andalusie 11003 Soledad 4
89% 181
36.5345019 -6.3009595
DeCadiz Cadi
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Lip 2016
10.0

Lugar fantástico que se encuentra ubicado en un sitio muy céntrico desde el que puedes ir andando a todas partes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
9.1

Muy acogedor el hostal. EN dueño muy simpático, muy buen servicio. Cerca de Caleta :D Lo recomiendo ampliamente Lauar

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Cze 2016
7.1

This place says it has air conditioning but it didn't seem to have any in the room we stayed in. Therefore, we had to open the window and it was loud in the street while we tried to sleep. If you're cold natured and own earplugs, it's a great stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Todas las habitaciones tienen aire acondicionado y calefacion,sobre todo en su habitacion de 10 con 3500 frigorias.Solo tenia usted que haberlo pedido.

  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Cze 2016
8.9

Es un lugar acogedor y tranquilo; es atendido por sus dueños y te hacen sentir como en casa, pero el problema es que no saben hablar inglés y eso es una gran complicación para los huéspedes que no son hispanohablantes. El lugar el céntrico y está a menos de 15 minutos de camino de cualquier parte de la ciudad. Solo tengo una objeción, y es que en la cocina hay un aviso que te prohíbe cocinar en la mañana y eso es como si no hubiese cocina.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Cze 2016
9.1

Nice staff and comfy beds. However, it's rather a place to stay for the night than a backpackers' home.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Maj 2016
8.9

Close to many attractions like beach. Close to bus depot and railroad station. Value for your money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2016
9.1

A bit different from other hostels that I've seen. A wide variety of age groups were staying here but the place was mostly empty at the time. Not sure what it's like during the busier season. Overall Cadiz was a bit quieter and less touristy than other Spanish cities I visited and this hostel reflected that but it was nice to take it easy for a day. The owner was very nice and helpful. He does not speak much English but I don't speak much Spanish and it was no problem :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
1 Maj 2016
9.7

Very good place. Everything you need from a Hostel plus good breakfast and helpful staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Maj 2016
9.7

la posizione è ottima molto centrale. Il personale è eccezionale, sono stati tutti gentilissimi e disponibili e struttura ottima :) Gracias a todos :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
8.6

Relación calidad-precio bastante buena. Un sitio muy acogedor. La única pega es que a veces el dueño entraba sin llamar, estando nosotros dentro. Y que dijeron algunas cosas de mala manera, es decir, faltó un poco de tacto a la hora de comunicarnos ciertos temas. Pero por lo general he de decir que lo recomiendo si he de hacer una valoración general.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.