Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 237 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 237 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Sie 2017
10.0

El sitio ha estado muy bien, el personal muy agradable, en general yo lo he visto todo bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Sie 2017
9.1

El hostal está muy bien ubicado y dispone de muchas comodidades, es personal es atento y disponible

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sie 2017
6.0

The house itself is not very nice, could use a makeover. The rooms are okay, the mattress in the bed I had was extremely uncomfortable unfortunately. They have one locker per bed which is cool. The shower had no warm water when I used it, the wifi didn't work most of the times or just in specific areas of the hostel. The staff I think had a stressful day when I stayed so I wouldn't say they are unfriendly in general, unfortunately there is almost no English speaking staff.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Sie 2017
8.0

El hostel en general está bien y el ambiente es muy bueno pero tiene alguna pega. La ducha durante dos días era de agua fría y metieron una cama supletoria en la habitación sin avisar. Tampoco tiene una consigna donde guardar las maletas si tu salida es mas tarde del check out, aunque te las dejan en el pasillo/vestibulo si quieres, algo es algo. Las habitaciones ventilan mal y huelen a humedad bastante. Mi puntuación no es mala pero hay hostels mejores.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Sie 2017
6.0

Die Küche war sehr dreckig, mit vielen Obstfliegen und abgelaufenen Dingen im Kühlschrank. Unsere Hosteltür musste immer abgeschlossen werden, daher stand sie desofteren auf. Hatten keine Klimaanlage auf dem Zimmer... und die Staffs waren sehr unkompetent. Wir waren viel in der schöen Stadt Cadiz und daher wenig im Citty oder am strand! Tolle Menschen wohnten zu unserer Zeit dort, das hat den Aufenthalt noch besser gemacht!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2017
9.1

Estuve muy a gusto en el Hostel DeCadiz Cadi. El personal era super agradable, en todo momento se prestaban a tu servicio y te ayudaban en lo que necesitaras, yo me lesioné en el pié y me preguntaron todo el rato como estaba. El Hostel está super bien situado, limpio y es bonito. Os lo recomiendo para visitar CAdiz!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lip 2017
8.3

Buena opción de alojamiento económico y seguro en Cádiz Muy buena ubicación dentro del casco histórico de la ciudad. Excelente la disposición de Álvaro para dar indicaciones y sugerir lugares donde comer, qué visitar y demás.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2017
10.0

Very nice staff and very clean and safe say. Would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
3.7

Abbiamo trascorso due notti. Camera piena di insetti, ho chiesto per 3 volte, al mio arrivo, di attivare l'aria condizionata, mi è stato detto di sì, ma non è stato fatto. Zona rumorosa. We spent two nights. The room was plenty of insects at night. Even though I've asked 3 times for air conditioning, we hadn't it Outside was noisy.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola buenas noches,la habitacion no estaba llena de bichos,lo que habia eran mosquitos por tener el balcon ( ventana grande abierta ) puesto que una compañera suya de habitacion no queria aire acondicionado,porque decia que hacia frio con el puesto y que el aire de la calle era suficiente,ES UNA HABITACION COMPARTIDA DE 8 CHICAS NO PODEMOS TENERLA AGUSTO DE TODOS,ENTRE USTEDES SE DEBERIAN HABER PUESTO DE ACUERDO,LO FACIL ES HACER UN MAL COMENTARIO HACIA NOSOTROS.a nosotros nos da igual encender el aire para eso esta y no generalize con los bichos eran mosquitos.Muchas gracias y disculpe el no poder tenido la estancia a su gusto,la proxima vez reserve una habitacion privada.

  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
4.6

My friend and I stayed here for one night. We've both been traveling for over 7 months and I'm sorry to say that this was by far the WORST hostel we've encountered. The showers were moldy, the staff was horribly mean, and we were not allowed out of the room past 11pm as the hallways were considered "common area". Save yourselves the hassle and book elsewhere!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.