Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 222 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 222 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
3.7

Abbiamo trascorso due notti. Camera piena di insetti, ho chiesto per 3 volte, al mio arrivo, di attivare l'aria condizionata, mi è stato detto di sì, ma non è stato fatto. Zona rumorosa. We spent two nights. The room was plenty of insects at night. Even though I've asked 3 times for air conditioning, we hadn't it Outside was noisy.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola buenas noches,la habitacion no estaba llena de bichos,lo que habia eran mosquitos por tener el balcon ( ventana grande abierta ) puesto que una compañera suya de habitacion no queria aire acondicionado,porque decia que hacia frio con el puesto y que el aire de la calle era suficiente,ES UNA HABITACION COMPARTIDA DE 8 CHICAS NO PODEMOS TENERLA AGUSTO DE TODOS,ENTRE USTEDES SE DEBERIAN HABER PUESTO DE ACUERDO,LO FACIL ES HACER UN MAL COMENTARIO HACIA NOSOTROS.a nosotros nos da igual encender el aire para eso esta y no generalize con los bichos eran mosquitos.Muchas gracias y disculpe el no poder tenido la estancia a su gusto,la proxima vez reserve una habitacion privada.

  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
4.6

My friend and I stayed here for one night. We've both been traveling for over 7 months and I'm sorry to say that this was by far the WORST hostel we've encountered. The showers were moldy, the staff was horribly mean, and we were not allowed out of the room past 11pm as the hallways were considered "common area". Save yourselves the hassle and book elsewhere!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Maj 2017
8.0

A parte il rumore della strada il soggiorno al DeCadiz Cadi è stato meraviglioso. Abbiamo trovato personale disponibile e caloroso. Torneremo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Maj 2017
9.7

Really great hostel. Nice owners and staff and really clean. Would definitely go there again...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2017
9.1

Great location. Staff was very nice and friendly. Great value: had a lot of space in the rooms, cleaned daily, nice bathrooms, hot showers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
14 Kwi 2017
10.0

Pasamos una estadía maravillosa en el Hostel, la gente que trabaja ahí super servicial y atentos. Álvaro un personaje digno de conocer, muy atento y gracioso!! Nuri también, una divina! Altamente recomendable! Baños y cuartos limpios con lockers y llaves, buena ubicación (cerca de la playa de la caleta y cerca del dentro).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
6.9

Ostello nella media. Ho soggiornato in ostelli migliori, anche a minor prezzo. Lo consiglio comunque per la pulizia e la disponibilità del personale. Ottima posizione.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Kwi 2017
8.6

Ich hatte ein 4er Dorm gebucht und war dann in einer Art Wohnung mit mehreren Zimmern und hatte dort ein Einzelzimmer. Es war Sauber jedoch schien es als befände sich das Hostel im Umbau. Mein Zimmer konnte nicht Einzeln abgeschlossen werden und ein Schliessfach oder ähnliches war nicht vorhanden. Das Personal war sehr freundlich und hilfreich. Die Lage ist auch sehr gut!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Mar 2017
10.0

C'est une auberge familale de gens de la place! Magnifique sejour et a vrai dire un des moments forts de mon voyage! Merci!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.