Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Davies Court

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 267 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 267 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
7.7

The room is a little bit smelly but this problem can be solved by opening the window. There is a tap in the single room which is good. The tap water is not suitable for drinking. The fridge in the room can be cleaner.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sty 2017
9.7

Excellent value, cheap and cheerful, clean and a good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
5.7

die Sauberkeit ist grenzwertig bis ekelerregend! ich werde diese Unterkunft künftig meiden!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Gru 2016
8.9

hôtel facile à trouver, personnel tout a fait serviable gentil et accueillant! Bonne proximité avec les autres résidents, tout s'est bien passé! j'y retournerai sûrement

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Gru 2016
4.3

La camera che mi è stata data era orribile! In vero stato di abbandono. Sporchissima con lenzuola sporche. moquette macchiata, ragnatele e insetti vivi e morti a completare l'arredo. Secondo piano senza ascensore. Da evitare!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Gru 2016
7.7

Room was a bit shabby and a lot of road Noise, But overall good value for the money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Gru 2016
9.7

The staff were fantastic and the room was brilliant, it even had a safe and a fridge. There was a radiator so I could control the room temperature, the shower was great and the bed very comfortable. There was also an iron available. Obviously towels and soap are not included but otherwise there was everything I needed. I was impressed and if I need to stay in London again on my own, it will be my first choice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Gru 2016
4.9

This is a small student dormitory and not hostel. The place is quite grim and cleanliness could clearly be worked on. The rooms are a bit run down and the toilets are very small end a bit dirty.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
7.4

Friendly staff. Feels safe and secure. Functional environment. Shared areas, kitchen and toilet clean and tidy. However, single room had old dirty/very filthy carpet and chair that need replacing. There was also a plaster bag over smoke alarm.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
6.9

They put my booking on the wrong dates and charged me twice for my stay, but at least these problems were immediately fixed. Had all the benefits of a hotel/home for £20 per night, with no curfew, awesome. But do bare in mind this is student halls, not a hotel, hostel or apartment: you may be living with permanent residents. Clean linen was provided, all else is up to you. Easy tube links and nice enough neighbourhood.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.