Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

David's Guest House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 242 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 242 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.0
David's Guest House Located at Krizikova 9, , Prague.
David's Guest House
Czech Republic
Prague CZ 186 00 Krizikova 9
90% 242
50.0903144 14.4405198
David's Guest House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
9.1

Appartement très propre, confortable, bien équipé. Bon accueil.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Gru 2016
8.9

Very nice appartment in an interesting area. Go for it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
8.0

Place was pretty basic, but very clean. We had a small kitchenette in the room. Two of the three staff were very helpful, one not so great. Overall a very good value.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lis 2016
9.1

We had a great stay- the facilities were very clean and maintained daily. Our little breakfast basket was great too! We made use of the kitchen for cooking - it is basic but has most things you need. Good location close to bus terminal. The only thing I would fault is the mattress... not the comfiest!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
10.0

Pretty much perfect, no complaints, everyone was friendly and the room was great. I can highly recommend this hostel. It's close the city center and free parking is available on the streets nearby.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Sie 2016
9.4

Perfect for family, couples and small groups.. excellent location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
10 Sie 2016
8.3

Prima appartementen, parkeerplaats is 6/7 min verderop waar je 10 euro per dag voor betaald. De pizzeria naast de appartementen is een prima aanrader.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2016
10.0

Excellent,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Sie 2016
9.4

The guest house gave great value for money. As a single traveler, I felt very secure and had good privacy in a spacey room with fairly comfortable beds. Especially I appreciated the clean bathroom and convenient (although small) kitchenette. Friendly welcome at the reception. Good location near the metro and within walking distance from the centre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.