Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

David's Guest House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 237 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 237 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
David's Guest House Located at Krizikova 9, , Prague.
David's Guest House
Czech Republic
Prague CZ 186 00 Krizikova 9
90% 237
50.0903144 14.4405198
David's Guest House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Indie, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Sie 2016
9.4

Perfect for family, couples and small groups.. excellent location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
10 Sie 2016
8.3

Prima appartementen, parkeerplaats is 6/7 min verderop waar je 10 euro per dag voor betaald. De pizzeria naast de appartementen is een prima aanrader.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2016
10.0

Excellent,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Sie 2016
9.4

The guest house gave great value for money. As a single traveler, I felt very secure and had good privacy in a spacey room with fairly comfortable beds. Especially I appreciated the clean bathroom and convenient (although small) kitchenette. Friendly welcome at the reception. Good location near the metro and within walking distance from the centre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Lip 2016
8.0

Super fint sted! Vi var rigtig godt tilfredse med vores ophold! Vi have fået os en rigtig lille lejlighed med eget badeværelse og køkken! Beliggenhed var også rigtig fin og personalet var super søde :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
17 Lip 2016
9.7

Wir besuchten das Hostel für eine Nacht und waren sehr zufrieden. Die Lage ist super für eine Städtereisen, die Mitarbeiter waren sehr freundlich und zugewandt. Es steht eine Küche zur freien Benutzung zur Verfügung, was sehr angenehm war und wir unseren Aufenthalt auch hätten verlängern wollen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nepal, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Lip 2016
9.7

1. Best staffs. 2. Quite good en suites. 3. good value for money (not so expensive) 4. easy accessibility to metro ... 2 minutes 5. clean rooms, clean and tidy bed. My wife loved the pillows.. they were very soft and comfy. 6. eating place and drinking places around in the same street makes it more easy. 7. The pizza place downstairs was surprisingly great. Pizzas were very very delicious and price was very very cheap.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
6 Lip 2016
9.1

Had everything we needed

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2016
7.1

Noisy. A lot of traffic in this street. OK for low budget. Good location and clean.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
3 Lip 2016
8.9

More like a hotel than a hostel. It was fine overall. Staff was aight. I think there was a breakfast, but I didn't have it. The room was clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.