Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

David's Guest House

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 227 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 227 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
David's Guest House Located at Krizikova 9, , Prague.
David's Guest House
Czech Republic
Prague CZ 186 00 Krizikova 9
92% 227
50.0903144 14.4405198
David's Guest House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nepal, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Lip 2016
9.7

1. Best staffs. 2. Quite good en suites. 3. good value for money (not so expensive) 4. easy accessibility to metro ... 2 minutes 5. clean rooms, clean and tidy bed. My wife loved the pillows.. they were very soft and comfy. 6. eating place and drinking places around in the same street makes it more easy. 7. The pizza place downstairs was surprisingly great. Pizzas were very very delicious and price was very very cheap.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
6 Lip 2016
9.1

Had everything we needed

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
3 Lip 2016
8.9

More like a hotel than a hostel. It was fine overall. Staff was aight. I think there was a breakfast, but I didn't have it. The room was clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2016
8.6

Good place, nice room, friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Cze 2016
8.6

Buena habitación, limpio y bonito. El entorno de la ubicación no es muy bonito da sensación de inseguridad puesto que anda mucho borracho (normal en Praga). Solicitamos lavar ropa y lo podían hacer sin embargo no era realmente rápido. Lo demás ok. Todo lo necesario estaba dentro, secador, vajilla, frigobar, tohallas, tv, conexiones electricas. En general ok.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Cze 2016
9.4

Great place. Many facilities. Very close to florenc bus station. Staff were courteous

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2016
9.4

david's guest house has a wonderful location, super close to metro station, 1 stop to train station/airport express bus stop, reasonably close to major places of interest. what make the guest house even more convenient is that there're a good pizzeria, a really decent Vietnamese pho restauran (by Asian standard), 1 or 2 mini markets nearby. the guest house itself is new, clean & spacial, breakfast is OK. all make it a very good value for money choice. will definitely choose it if revisit Prague

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Mar 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Ponieważ przed terminalem magistrali zaleca się te, które przemieszczają się w autobusie. Ale to nie tylko na jedną noc, po bagażu check-out będzie również zwiedzanie z pustymi rękami ostatni dzień, ponieważ jest powierza do 22:00. Spacer jest też supermarket robi do 23 godziny w miejscu jednej minuty, to żeby się przydać.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Lut 2016
8.3
Przetłumaczone przez Google

tak naprawdę jak thew blond dziewczyny, która opiekowała się nami pierwszy dzień w receprion. Magiczne uśmiechu

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.